Divné zvuky od plic

35
6.12.12 02:28

Divné zvuky od plic

Ahoj lidi

Nevim jestli je neco spatne nebo ne ale zjistila jsem ze kdyz otevru pusu a hýbu rameny ze stranu na stranu, ozývají se mi z pusy zvuky jako kdyby mi hrudní kost třela o plíce nebo já nevim o něco. Ale jen malinko, nejsem si jistá jestli je to normální, prostě jednou jsem koukala z okna, chtěla jsem si protáhnout záda a tak jsem zahejbala všelijak různě rameny ze strany na stranu, nahoru dolů a pak se objevily tyhle zvuky. Docela se bojim co mi je protože si nepamatuju že bych tohle někdy slyšela. Co myslíte vy? Zkuste to taky ať vim na čem jsem :roll: je to prostě jakoby takový tření hrudi o něco…No zkuste a napište.
Jinak vim že se asi u toho musíte smát když tohle čtete ale já mám docela obavy o zdravý takže se radši zeptám no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
886
6.12.12 02:37

Pokial nemáš nejaké bolesti alebo kašel, tak by som si z toho nič nerobila, mne praskoce a puká celé telo :D Starnem no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
6.12.12 07:17

K smíchu mi to nepřišlo, ale pokud ti nic jinak není, asi bych to nijak nešešila a třeba počkala nějaký den, jestli to neodezní.
Jinak já měla divný zvuky a pocity loni, když jsem měla těžký zápal plic, ale to s tvým případem zjevně nesouvisí ;)

• Citovat
  • Upravit
2183
6.12.12 07:54

Je to úplně normální, mám to taky, je to jak hrudní kost na něco tlačí když se protahuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
6.12.12 09:25
@Andreno píše:
Ahoj lidiNevim jestli je neco spatne nebo ne ale zjistila jsem ze kdyz otevru pusu a hýbu rameny ze stranu na stranu, ozývají se mi z pusy zvuky jako kdyby mi hrudní kost třela o plíce nebo já nevim o něco. Ale jen malinko, nejsem si jistá jestli je to normální, prostě jednou jsem koukala z okna, chtěla jsem si protáhnout záda a tak jsem zahejbala všelijak různě rameny ze strany na stranu, nahoru dolů a pak se objevily tyhle zvuky. Docela se bojim co mi je protože si nepamatuju že bych tohle někdy slyšela. Co myslíte vy? Zkuste to taky ať vim na čem jsem :roll: je to prostě jakoby takový tření hrudi o něco…No zkuste a napište.
Jinak vim že se asi u toho musíte smát když tohle čtete ale já mám docela obavy o zdravý takže se radši zeptám no…

Je to podle mě úplně normální a dělá to všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.12.12 00:23

Ok děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.16 16:36

@Andreno dobrý den. Vidím že je to už hodně zpátky, co jste psala tento dotaz, ale mám stejně problémy jako ty co tu zmiňujete, tak bych se chtěla zeptat, jestli to opravdu nic nebylo děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.17 09:17

Ahoj holky, mám úplně stejný problém, nedávno jsem si toho všimla… při pohybu rameny, nebo hrudníku do stran, jakoby plíce samy vydechovaly, nebo jako by o něco třely… přišly jste na něco? Nebo je to prostě normální? Děkujii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.7.17 10:54

Je to normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.5.20 14:56

@Andreno Taky to tak mám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.9.21 15:05

@martinnka1 @yasmine5 Ahojky, mam stejny problem - byla jsem s tim i u vsech moznych lekaru, a kazdy na ma kouka jak na “vo*a”. V prekladu, zadny lekar nevi co je to za zvuky. Skutecne je to normalni? Resili jste to prosim s nekym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11768
13.9.21 20:11

@romi1989 O těchto zvucích u sebe vím více jak 25 let a nenapadlo mě to řešit.

P. S. Stále žiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.9.21 18:13
@Evkad píše:
@romi1989 O těchto zvucích u sebe vím více jak 25 let a nenapadlo mě to řešit.P. S. Stále žiji.

@Evkad Evi, diky!😅 Me na tom desi ta intenzita, jak moc to jde slyset a nikdo z okoli to nema🤷‍♀️ Takze moje hlava pracuje na plne obratky🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.24 11:59

@romi1989 uz jste na to přišla? 🙏 též jsem to objevila. A když to dělám je to takový hnusný zvuk, jako kdybych byla Darth Vader. 😀 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.9.25 18:43

Ahoj, přišel jste někdo na něco? Řekl vám na to nějaký lékař něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí