Psoriatická artritida

Anonymní
5.12.12 11:14

psoriatická artritida

Ahoj omlouvám se za anonym, ale je to trochu citlivé téma.
Můj manžel trpí už dlouhou dobu lupénkou, ted mu zřejmě přešla na klouby. Trpí šílenými bolestmi, v noci nemůže spát bolestí a tlumí to lékami na bolest. Ráno než vstane tak mu to trvá. No prostě jsem z toho smutná a bolí mě když ho vidím trpět. Proto se chci tady zeptat jestli s tím někdo nemá zkušenost, čím to léčí a jak mu to pomáhá. Budu vděčná za každičkou informaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
5.12.12 11:44

Práškama na bolest to nevyléčí, musí k lékaři, v dnešní době už je mnoho možností léčby, nejnověji tzv. biologická léčba, ale nejdřív budou zkoušet, jak reaguje na konzervativní léčbu, protože BL je drahá. Já mám 18 let něco podobného, v tom smyslu, že to je taky autoimunitní onemocnění. Lékama mě udržují ve fakt slušném stavu.
Pokud by nechtěl rovnou ke klasickýmu doktorovi, tak vyhlášený je Pavel Hnízdil, kontakt si vygooglíte. Je to taky doktor, ale zaměřuje se víc na příčiny než potlačování důsledků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
5.12.12 12:03

Ahoj já mám lupénku 10let, zatím můžu být ráda že mi to nepostihlo právě klouby, jelikož je to prej velice bolestivé. Už takhle mi stačí co mám na sobě. Já osobně za sebe můžu doporučit FN na Bulovce Dr. Hercogovou je vyhlášená a mě moc pomohla. Zabívá se právě lupénkou. Jsem od Jindřichova Hradce ale jezdím s lupčou do Prahy jelikož u nás mi nebyly lékaři schopni pomoct. Cpali do mě jen kortikoidy, když mě pani doktorka viděla, okamžitě nástup na hospitalizaci, chodila jsem na fototerapii, plus mazání pix pastou a promašťování a po6týdnech jsem šla domů skoro čistá. Přeju vám ať to ospoň trochu potlačíte a cítíte se lépe. Držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.12 12:17

Zakladatelka
Jinak pro upřesnění o biologické léčbě víme, ale manžel je u všeobecné pojištovny a ta zrovna momentálně má na toto stopstav.Byl ted měsíc hospitalizován, bere Neotigason a stav je pořád stejný. Nešupí se ale výrazné zlepšení není. Ted byl v revmatologickém ústavu kvůli kloubům na krev ho obědnali až 19.12 a na kontrolu s vásledkami až po novém roce.Do té doby mu ani nic nedoporučili. Spíš mě zajímá léčba těch kloubů jako taková.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex