Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Velkeé bříško? a kde?..křeče by byt neměli. Bříško je ze začatku spiše nafouké aspon tomu tak bylo u mě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chci se zeptat..Jsem 10+5tt a mám docela velký břicho a mám pocit totálně zavodněného břicha. Dnes jsem byla venku se psem a měla jsem křeče a pak jsem cítila vodu v břiše. Na wc chodím pravidelně, bez problémů. Já se omlouvám, docela blbý popis, ale vážně nevím, jak jinak to popsat. píšu, co cítím..Posílám ještě foto břicha, jestli to není brzo na pupekzažila jste to některá a co to znamenalo?
tohle fakt není velké bříško. asi to bude tvoje první viď? podle mě se prostě moc pozoruješ…
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chci se zeptat..Jsem 10+5tt a mám docela velký břicho a mám pocit totálně zavodněného břicha. Dnes jsem byla venku se psem a měla jsem křeče a pak jsem cítila vodu v břiše. Na wc chodím pravidelně, bez problémů. Já se omlouvám, docela blbý popis, ale vážně nevím, jak jinak to popsat. píšu, co cítím..Posílám ještě foto břicha, jestli to není brzo na pupekzažila jste to některá a co to znamenalo?
Mozna praskla cysta?
Nech se radsi vysetrit, at mas klid;-)
@paola white Bříško vypada spiš nafoukle, mě vylezlo až v 6-7 měsici
, tak jsem chtěla taky pořadny a nebylo
..
@Daja.pribram já si taky v prvním přála břuch hned, ale jak píšeš těhotně jsem začala vypadat tak v 7. měsíci. druhátko mi to ovšem plně vynahrazuje. 17tt mám pupek, že už ho neschovám a to se fakt snažím ![]()
Myslím, že jsi nafouklá.
Jinak mě u prvního dítěte taky „vyskočilo“ břicho hned, od 12tt. jsem chodila v těhotenských gatích, nicméně to bylo opravdu tím, jak jsem byla nafouknutá. Růst začalo pak někdy kolem toho 20tt. a dopracovala jsem to na slušný pupek. ![]()
@paola white Já to mám úplně naopak. U prvního břicho prakticky od začátku - nejdřív jsem teda byla šíleně nafouklá, ale už od 12tt. jsem nic svého neoblékla. Na konci jsem teda měla opravdu mega břicho. Teď u druhého kde nic, tu nic. Svoje kalhoty jsem nosila až do 25tt. a i po tom 25tt. teprve někteří zjistili, že jsem těhotná.
Ve srovnání s prvním mám teda mini břicho a dost si to užívám. ![]()
@gabi.design jo to si už někde psala, ale to si asi přírodní úkaz
já s prvním ve 20tt měla svoje gatě velikost 36. teď už si neobleču svoje tak od 15tt
Jééé bříško je náhodou krásný, kamarádka vypadala, že čeká čtyřčata ![]()
a nepřehnala jsi to s tou procházkou? Teď se mnohem snadnějš unavíš, chvilku to trvá než si na bříško zvykneš, ale to příde…a pokud nemáš jistotu, tak to řekni doktorovi ať máš klid ![]()
Ahoj, já myslím, že je ještě brzy mluvit o bříšku, můžeš být jen nafouklá, mě ve Tvém stádiu těhu se začalo dělat blbě, zvracela jsem, zhubla 2kg a stejně měla pocit, že se nafukuju, to jsou ty začátky, postupem těhu si zvykneš na různé věci
Myslím, že se jen hodně pozoruješ, uvidíš později, možná se Ti uleví, ale asi bych neplašila ![]()
Ahoj holky. Chci se zeptat..Jsem 10+5tt a mám docela velký břicho a mám pocit totálně zavodněného břicha. Dnes jsem byla venku se psem a měla jsem křeče a pak jsem cítila vodu v břiše. Na wc chodím pravidelně, bez problémů. Já se omlouvám, docela blbý popis, ale vážně nevím, jak jinak to popsat. píšu, co cítím..Posílám ještě foto břicha, jestli to není brzo na pupek
zažila jste to některá a co to znamenalo?