Divný pocit v břiše

Anonymní
16.5.13 17:30

Divný pocit v břiše

Ahoj holky. Chci se zeptat..Jsem 10+5tt a mám docela velký břicho a mám pocit totálně zavodněného břicha. Dnes jsem byla venku se psem a měla jsem křeče a pak jsem cítila vodu v břiše. Na wc chodím pravidelně, bez problémů. Já se omlouvám, docela blbý popis, ale vážně nevím, jak jinak to popsat. píšu, co cítím..Posílám ještě foto břicha, jestli to není brzo na pupek :lol: zažila jste to některá a co to znamenalo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
16.5.13 17:33

@Leila90 - a co prdíky? Netrpíš na větry??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.5.13 17:34

Velkeé bříško? a kde?..křeče by byt neměli. Bříško je ze začatku spiše nafouké aspon tomu tak bylo u mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.13 17:36

@Seizdra právě že ne-e

• Citovat
  • Upravit
12743
16.5.13 18:08
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chci se zeptat..Jsem 10+5tt a mám docela velký břicho a mám pocit totálně zavodněného břicha. Dnes jsem byla venku se psem a měla jsem křeče a pak jsem cítila vodu v břiše. Na wc chodím pravidelně, bez problémů. Já se omlouvám, docela blbý popis, ale vážně nevím, jak jinak to popsat. píšu, co cítím..Posílám ještě foto břicha, jestli to není brzo na pupek :lol: zažila jste to některá a co to znamenalo?

tohle fakt není velké bříško. asi to bude tvoje první viď? podle mě se prostě moc pozoruješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
16.5.13 18:09
@Anonymní píše:

Mozna praskla cysta?
Nech se radsi vysetrit, at mas klid;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.5.13 18:10

@paola white Bříško vypada spiš nafoukle, mě vylezlo až v 6-7 měsici :-D, tak jsem chtěla taky pořadny a nebylo :-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 18:14

@Daja.pribram já si taky v prvním přála břuch hned, ale jak píšeš těhotně jsem začala vypadat tak v 7. měsíci. druhátko mi to ovšem plně vynahrazuje. 17tt mám pupek, že už ho neschovám a to se fakt snažím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.5.13 18:27

Myslím, že jsi nafouklá. ;) Jinak mě u prvního dítěte taky „vyskočilo“ břicho hned, od 12tt. jsem chodila v těhotenských gatích, nicméně to bylo opravdu tím, jak jsem byla nafouknutá. Růst začalo pak někdy kolem toho 20tt. a dopracovala jsem to na slušný pupek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.5.13 18:29

@paola white Já to mám úplně naopak. U prvního břicho prakticky od začátku - nejdřív jsem teda byla šíleně nafouklá, ale už od 12tt. jsem nic svého neoblékla. Na konci jsem teda měla opravdu mega břicho. Teď u druhého kde nic, tu nic. Svoje kalhoty jsem nosila až do 25tt. a i po tom 25tt. teprve někteří zjistili, že jsem těhotná. :mrgreen: Ve srovnání s prvním mám teda mini břicho a dost si to užívám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.5.13 18:35

@gabi.design jo to si už někde psala, ale to si asi přírodní úkaz :P já s prvním ve 20tt měla svoje gatě velikost 36. teď už si neobleču svoje tak od 15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
16.5.13 18:36

Jééé bříško je náhodou krásný, kamarádka vypadala, že čeká čtyřčata :mrgreen:
a nepřehnala jsi to s tou procházkou? Teď se mnohem snadnějš unavíš, chvilku to trvá než si na bříško zvykneš, ale to příde…a pokud nemáš jistotu, tak to řekni doktorovi ať máš klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
16.5.13 19:04

Ahoj, já myslím, že je ještě brzy mluvit o bříšku, můžeš být jen nafouklá, mě ve Tvém stádiu těhu se začalo dělat blbě, zvracela jsem, zhubla 2kg a stejně měla pocit, že se nafukuju, to jsou ty začátky, postupem těhu si zvykneš na různé věci :D Myslím, že se jen hodně pozoruješ, uvidíš později, možná se Ti uleví, ale asi bych neplašila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí