Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@šárinka.H jj, je to mamatest
Oni jsou totiž teď nový a stojí pěkně za prd..kup raději nějaký jiný
Na tom gravitestu duch je, ale ještě to nemusí znamenat těhotenství. Udělej další zítra ráno, a když čárka zesílí, je to jasné.
@šárinka.H já o mamatestech taky slyšela, ale právě jsem vzala to, co v kékárně měli.
Ch jo, já na tom testu (ne na fotce), toho ducha furt vidim
. A nevim, co s tim. Nemam doma nikoho, kdo by to zhodnotil taky (4leťák by tomu asi nerozuměl
). mam právě strach z toho špinění, mam doma duphaston, kterej bych případně mohla brát ![]()
@Karleon ty na tý fotce toho ducha vidíš?
já na tý fotce právě ani ne, ale na reálnym testu jo.
Raději bych byla, kdyby byl úplně negativní a nebo pozitivní, tyhle stresy nemam ráda
. Zase budu zklamaná ![]()
@Veveruska87 no zkusim, co mi taky zbývá
. jen doufám, že při mém štěstí nebudou opět vadné kusy ![]()
@Anonymní píše:
@Karleon ty na tý fotce toho ducha vidíš?já na tý fotce právě ani ne, ale na reálnym testu jo.Raději bych byla, kdyby byl úplně negativní a nebo pozitivní, tyhle stresy nemam ráda
. Zase budu zklamaná
já ho taky vidím ale je hodně slabonkej
Vidím. Přiblížila jsem si to teda přes celou obrazovku, ale vidím. Jenže to fakt ještě nic nemusí znamenat. Jen teda bych chtěla říct, že jsem špinila před každou menstruací, která nakonec nedorazila ![]()
@Karleon
moc děkuju za uklidnění a naději
. 3 roky snažení a teď druhý den s clostíkem, už jsem to vzdávala
. Ale beru to tak, jak říkáš, že to nemusí nic znamenat. Moje první těhu bylo taky divný, bylo mladší o 4 týdny, vypadalo to na zamlklý těhotenství a dr. mě už chtěl nahnat na kyretáž
a teď tu mam téměř čtyřleťáka, který mi tu zrovna vzteky mlátí knížkama
. No u mě prostě nemůže být nic normální ![]()
Edit příspěvku z 9:56, ne druhý den clostíku, ale druhý cyklus
Mam momentálně mozek mimo provoz ![]()
Taky vidím pidipididucha, tak vyčkej den, ideálně dva, jestli vydržíš
A já špinila taky, dostala jsem pak v 7tt duphaston a byl klid ![]()
Jj, testovala. Ještě jsem dneska nepila a když jsem přilítla z lékárny, tak jsem vyždímala, co se dalo