Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Proč dobrala předevčírem? Já ho brala v kuse 1-0-1 až do konce 3. měsíce… Tak dnes odpočívej, buď v klidu a zítra testni a když tam bude viditelnější duch, tak bych asi zavolala na gyndu, že špiníš a jestli ten duphaston máš brát dál…
@lucienka7 teď jsem měla druhý cyklus clostík a od 15DC jsem brala duphaston (10 dní, aby dorazila ms, dřív jsem měla cykly až 70 dní, ale tentokrát jsem ho vzala až 17den, protože jsem měla pocit, že ovu vůbec nebyla), a předevčírem jsem měla poslední prášek. Druhý den jsem začala špinit, myslela jsem, že se mi ms rozjede a ono furt takový divný špinění, žádná červená krev, tak jsem testla.
Mojí doktorce bohužel zavolat nemůžu, ordinuje jen jeden den v týdnu a teď tam nikdo neni a telefon na ní nemam ![]()
Nejsem doktor, ale počkala bych do zítra/pozítří, až bude test opravdu pozitivní a když bych špinila pořád, tak bych si ho asi vzala… Jestli se mimi má udržet, tak se udrží…
Holky, tak asi nic. Špinění se stupňuje, sice ještě nekrvácim jasnou krví, ale už jsem si musela vzít vložku (pardon za ten popis
) ![]()
Já krvácela v těhotenství a hodně jasnou červenou krví a že to dopadlo dobře je vidět na profilovém obrázku. Proto držím palce aby to dobře dopadlo ![]()
@Veveruska87
taky bych brala takovou krásnou holčičku
.
A jak dlouho jsi krvácela?
@Anonymní píše:
@Veveruska87taky bych brala takovou krásnou holčičku
.
A jak dlouho jsi krvácela?
začala jsem ráno a večer mě manžel odvezl na pohotovost tak mě prohlídli a pár dní jsem si tam poležela v nemocnici dávali prásky a do druhého dne jsem krvácet přestala ale týden na to jsem začala hnedě špinit hned jsem letěla k doktorovy a ten mi řekl že to byl hematom a že jen odchází. A když jsem byla v té nemocnici tak se mnou byla na pokoji maminka a ta krvácela taky hodně víc jak já podle toho co mi popisovala a sešla jsem se s ní dvakrát v nemocnic a podruhé to bylo v porodnici rodila den přede mnou a má krásnýho kluka.Ta krev může značit že to nevyšlo ale taky to nemusí znamenat nic. Proto držím palečky aby to dobře dopadlo ![]()
@Veveruska87 děkuju
. Tak uvidíme, jak to dopadne u mě. Ten dušík na tom testu je tam nepatrnej, že třeba plašim úplně zbytečně
.
A to jsi krvácela hned na začátku těhu?
@Anonymní píše:
@Veveruska87 děkuju. Tak uvidíme, jak to dopadne u mě. Ten dušík na tom testu je tam nepatrnej, že třeba plašim úplně zbytečně
.
A to jsi krvácela hned na začátku těhu?
v 7tt
Ahoj holky, co říkáte na tento test? Je vadný? Nebo v pohodě? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co říkáte na tento test? Je vadný? Nebo v pohodě?
A foto? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co říkáte na tento test? Je vadný? Nebo v pohodě?
No očividně je neviditelný…
![]()
@Gabrielaaa @lucienka7
Luci, já mam duphadton doma. Dobrala jsem ho predevčírem, tak nevim, mam si ho vzít?