Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak my budeme znovu testovat v únoru, snažíme se od srpna. Tento měsíc jsme ale přidali Inofolic, od 9DC. MS byla 10.1., ovulace netuším
Snažili jsme se předevčírem a budeme dnes
A testovat chci tak 5-6. února, co myslíte? ![]()
Ahoj, ja budu testovat asi 31.1 dneska jsem 9DPO
ale stejne bych neradsi testovala uz zitra
no uvidime
jak se to vyvrbi
Ja radeji budu testovat az cca 2 dny po ocekavane menstruaci, takze asi 4.2. Nechci si delat falesne nadeje.
No me ma ms prijit 28.1.! Ale mozna to nevydrzim a testnu to zitra a nebo v sobotu ![]()
Chápu že to nemůžete vydržet, ale už to máte za pár holky
já jsem dnes teprve 13 DC, jenže to mám hrozně nepravidelně, tudíž zkusím 28DC
Až testnete napište, držím palce ![]()
No ja se snazim vydrzet co nejdyl, dnesek sem prekonala
, ale zase nechci byt zklamana
az testnu urcite napisu
mate nektera uz nejake priznaky?? Ja vim ze je na ne brzo, ale celej vcerejsek me bolely prsa, a ted uz je mam jen napnute a natekle, a nevim jeste me vcera palela zaha, ale zase abych neplasila ![]()
Tak já mám dneska asi ovulaci, od 10h takový ten bílkovitý výtok, nikdy jsem to nesledovala protože jsem to měla hrozně nepravidelně, ale věřím, že se to díky Inofolicu rovná. Takže na to navečer hupsneme
A za 10 dní zkusím testnout.
Ahojky holky, mohu se k vam pridat? Prosla jsem si IVF posledni MS byla 9.1 2DC jsem zacala stimulovat a 10DC jsem byla na odberu vajicek. Odebralo se jich 5, z toho se 3oplodnila samooplozovaci metodou, ale do ct.kdy byl i transfer tak vydrzelo jen jedno. To uz se zabydluje u me v brisku a testovat mam za 14dnu. Nevim zda to vydrzim, ale driv to pry ani nema cenu. Snazime se dva roky, ale bohuzel u me je problem a prirozene to nejde