Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
5.2.14 11:31

Zitra budu mit vysledky, tak uvidim, loni v lednu jsem o mimi prisla v 9 tydnu, tak mam celkem strach :-( jinak moc dekuju za vysvetleni, nektere slovicka mi tadydelajicelkem problem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:32

Dekuju, kez by to tak bylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 11:32

Tak zkouška úspěšně za mnou, dost se mi ulevilo ale MS zatím naštěstí nikde (třetí den zpoždění) :) tak ještě zdolat tu poslední páteční :) a hlavně vydržet s testováním do zítra ;) :D ale je to hrozný, bojím se pšíknout aby ta potvora nedorazila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:35

U me uz nedorazila 16.den :-) tak nevim co se deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.2.14 11:37

Ahoj holky poslední menstruaci jsem měla 7.1.a v neděli 2.2.jsem to měla dostat a stále nic. Ovulace proběhla kolem 20.-26.1.S manželem se snažíme o mimi už od srpna.Nic moc příznaky zatím nemám jen to že mě bolelo v pátek a v sobotu večer břicho A od té doby nic. A jinak dál mě lehce bolí prsa, mám je taková těžká, bolí podbříšek a někdy i záda a jsem pořád unavená. Ještě jsem zapoměla napsat že jsem během ovulace brala vitamíny nosifol. Co myslíte? Kdy tak zkusit testík? :think:

Příspěvek upraven 05.02.14 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 11:42

@ketti Já myslím, že u tebe to bude jasný :) a doktor to jen potvrdí. Kdy si máš zavolat na výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:44

Zitra prave :-) prsa me jen tak pobolivaji, tak snad neprijde zklamani, jen me zarazi ze nic nevidel na uz, ani tecku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 11:48

@ketti snad si to malé jen hraje na schovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:51

Nebo je treba jeste moc brzo, loni to videl az v 6tt a to byla jen takova tecka malinka. A pak stejne nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 12:05

@leva23 všechny čtyři testy, máš krásný proužky..aspoň mne se to tak zda, koukám na to z mobilu..to už ti MS nedorazi doufám, vždyť máš fakt pozitivní testy..jak se cítíš? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 12:19

@peta123 :mavam: máš zpoždění tedy čtyři dny, tak to test určitě zkus, pokud jinak máš cyklus pravidelný. moc držím palec aby tam byli čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 12:25

Taky myslím, že jsou spolehlivě pozitivní :kytka:

Holky jaké těhotenské testy máte „nejraději“? Nevím jak to popsat jinak :) Které jsou nejčastěji vadné, popřípadě jestli jsou testy do proudu spolehlivější nebo jen pohodlnmější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.2.14 12:29

Počkám do pátku a pak zkusim testík. Nechci bejt zklamaná ale kdyz to nezkusim tak se nic nedozvim. Díky za radu pak napíšu jak jsem dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 12:29

Já si kupuji mamatest, je jak do proudu tak do nádobky, což je pro mně osobně lepší, než si po…ruce :-D jsem asi spíš nešika :-D pak jsem si kupovala i od clear blue, jenže to mi přišlo zbytečně drahé..takže vyhrál mamatest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 12:31

Ja jsem mela ty papirkove, jeden do proudu jsem mela ale neslo tam videt skoro vubec nib, o dva dny pozdeji jsem mela papirovej a tam to slo videt mnohem vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí