Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zitra budu mit vysledky, tak uvidim, loni v lednu jsem o mimi prisla v 9 tydnu, tak mam celkem strach
jinak moc dekuju za vysvetleni, nektere slovicka mi tadydelajicelkem problem ![]()
Tak zkouška úspěšně za mnou, dost se mi ulevilo ale MS zatím naštěstí nikde (třetí den zpoždění)
tak ještě zdolat tu poslední páteční
a hlavně vydržet s testováním do zítra
ale je to hrozný, bojím se pšíknout aby ta potvora nedorazila ![]()
Ahoj holky poslední menstruaci jsem měla 7.1.a v neděli 2.2.jsem to měla dostat a stále nic. Ovulace proběhla kolem 20.-26.1.S manželem se snažíme o mimi už od srpna.Nic moc příznaky zatím nemám jen to že mě bolelo v pátek a v sobotu večer břicho A od té doby nic. A jinak dál mě lehce bolí prsa, mám je taková těžká, bolí podbříšek a někdy i záda a jsem pořád unavená. Ještě jsem zapoměla napsat že jsem během ovulace brala vitamíny nosifol. Co myslíte? Kdy tak zkusit testík? ![]()
Příspěvek upraven 05.02.14 v 11:56
@ketti Já myslím, že u tebe to bude jasný
a doktor to jen potvrdí. Kdy si máš zavolat na výsledky?
Zitra prave
prsa me jen tak pobolivaji, tak snad neprijde zklamani, jen me zarazi ze nic nevidel na uz, ani tecku ![]()
Nebo je treba jeste moc brzo, loni to videl az v 6tt a to byla jen takova tecka malinka. A pak stejne nic ![]()
@leva23 všechny čtyři testy, máš krásný proužky..aspoň mne se to tak zda, koukám na to z mobilu..to už ti MS nedorazi doufám, vždyť máš fakt pozitivní testy..jak se cítíš? ![]()
@peta123
máš zpoždění tedy čtyři dny, tak to test určitě zkus, pokud jinak máš cyklus pravidelný. moc držím palec aby tam byli čárky.
Taky myslím, že jsou spolehlivě pozitivní ![]()
Holky jaké těhotenské testy máte „nejraději“? Nevím jak to popsat jinak
Které jsou nejčastěji vadné, popřípadě jestli jsou testy do proudu spolehlivější nebo jen pohodlnmější…
Počkám do pátku a pak zkusim testík. Nechci bejt zklamaná ale kdyz to nezkusim tak se nic nedozvim. Díky za radu pak napíšu jak jsem dopadla ![]()
Já si kupuji mamatest, je jak do proudu tak do nádobky, což je pro mně osobně lepší, než si po…ruce
jsem asi spíš nešika
pak jsem si kupovala i od clear blue, jenže to mi přišlo zbytečně drahé..takže vyhrál mamatest ![]()
Ja jsem mela ty papirkove, jeden do proudu jsem mela ale neslo tam videt skoro vubec nib, o dva dny pozdeji jsem mela papirovej a tam to slo videt mnohem vic.