Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s duchem ducha? Mě se na tom testu jen tak cosi leskne - není to ani do fialova. První těhotenství se ukázalo jako slaboulinký doušek ale tohle je fakt jen… prostě duch ducha. (prosím neraďte mi ať si udělám další test za pár dní - to je mi jasný ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
Tak ten nadpis mi fakt zaujal.
Jaký duch? jako nad těhotenským testem nebo nebo na testu? To jsem ještě neslyšela?
A co to znamená, promiň, jestli se nějak blbě ptám…Já myslela, že buď je pozitivní nebo negativní
@LaternaM
Promiň, ale tohle mě fakt rozesmálo
, nic jiného než si udělat test za pár dní ti stejně nikdo poradit ani nemůže
.
Já vždycky obdivuju to lovení duchů, tak buď tam čárka je nebo není.
@AngelLilly píše:
Duch duchaTo tu ještě nebylo
Teď se toho chytne každá duchařka ![]()
Udělala bych si další test ještě ten den, ze zvědavosti bych nevydržela ![]()
Tak duch ducha můžeš proti světlu vidět i na testu, který jsi ještě nepoužila ![]()
Ale já to chápu a moc ti držím palce, aby z toho dvoujducha vylezla čárka jak má být ![]()
To urcite neni duch ducha, proste se ti leskne misto, kde to ma pri tehotenstvi zreagovat. Nezreagovalo ti to.
Tohle fakt už přece nemůže nikdo myslet vážně ![]()
Nikdy jsme nepochopila tohle včasné testování. Pak je z toho tolik potratů. nebyl by lepší fakt počkat třeba až týden po vynechání? Stejně tím člověk nic nezmění, nezíská a navíc zabrání zklamání.
@LaternaM nějak netuším, co na to chceš slyšet jiného, než test za pár dní.. duch ducha? to si fakt představit neumim ![]()