Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@saphire
Jeste radsi zadna gratulace jsem
3 mesice po potratu ve 20 tt. Tak trnu co z toho bude ![]()
Holky prosím omkrněte mám dva dny zpožděnou MS dnes ráno test a ukázalo se toho co vidíte upřímně vy? ![]()
@Flylight píše:
Holky prosím omkrněte mám dva dny zpožděnou MS dnes ráno test a ukázalo se toho co vidíte upřímně vy?
No já to vidím nadějně
Tak to teda nevidím jenom já? a druhý den zpoždění neměl, už by být test výrazný?
Doufam, že snad jo
jenže mě pořád už 14 dní bolí břicho na ms
už sem mi zdá, že si to vsugerovávám ![]()
Ahoj holky, prosim nemate nekdo podobnou zkusenost? uz treti den si delam tt, ani jednou byt jen naznak neceho, ale dnes v limitu krasnej duch, jenze jak to usychalo tak uz nic moc - davam foto. Myslite ze by z toho mohlo byt tehu? to vite, tonouci se stebla chyta, bude nas cekat car, pokud se nezadari
dekuji ![]()
Já tam bohuzel nic nevidím, a testy dělají dost často duchy i když jsou negativní, a když už děláš test třetí den, tak by duch měl sílit, ja třeba měla krásné duchy a nikdy jsem těhu nebyla, ale přeji ti pozitivní test
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim nemate nekdo podobnou zkusenost? uz treti den si delam tt, ani jednou byt jen naznak neceho, ale dnes v limitu krasnej duch, jenze jak to usychalo tak uz nic moc - davam foto. Myslite ze by z toho mohlo byt tehu? to vite, tonouci se stebla chyta, bude nas cekat car, pokud se nezadaridekuji
Ahoj, já teda upřímně nic nevidím,,
![]()