Cysta, nebo těhotenství? :O

95
21.1.14 15:12

Cysta? nebo těhotenství? :O

Ahoj, prosím Vás, už 2 měsíce mi mešká MS, (psala jsem tady už něco podobného, byla jsem i u lékáře ale má dovolenou. Nechápu, že za něj není nějaká náhrada-záskok). Dělala jsem si těh. test ale pokaždé je NEGATIVNÍ. Dozvěděla jsem se od kamarádky, že by to mohla být cysta. Nemáte s tím někdo zkušenost? A nebo byla jste už některá těhotná aniž by Vám těh. test ukázal - POZITIVNÍ? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
21.1.14 15:19

Tak zkus jit na pohotovost, at te skouknou utz. a pripadne daj tu injekci. jinak myslim ze jo kamaradka takhle meskala ale mela i duchy na testu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.1.14 15:19

Myslím, že po dvou měsících meškání MS by Ti test ukazál jasně pozitivní, i když jsou výjímky. Já jsem meškala 14 dní, dostala jsem injekci a do 5 dnů menstruace přišla.. Pak jsem o měsíc později šla k lékaři, že mě píchá jakoby v boku a měla jsem cystu, dostala jsem přášky, který jí měli ROZEHNAT a stalo se.. Odešla s další menstruací a teď už mě to netrápí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85392
21.1.14 16:00

@Zanyy po takove dobe by uz musely byt pozitivni, to bude jiny problem. Mam pocit, ze je povinnost mit za sebe zaskok, pokud neni, sla bych na pohotovost. Doktor ma delsi dovolenou nebo jen jeden den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.1.14 16:27

@Zanyy můžš zajet na pohotovost.. Jinak po 2 měsících meškání by byl test jasně pozit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.1.14 13:14

Děkuji za odpovědi. Zítra už má být gynekolog zpátky z dovolené. :D Tak si tam hned skočím a uvidím no… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí