Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, měl jsem sex s přítelkyní, použili jsme kondom ale když jsme měnili polohu, zjistil jsem, že sklouzl. Neudělal jsem se do ní a hned jsme použili jiný. Je možné, že mohla otěhotnět i když si asi 18 hodin potom vzala postinor? po 2 dnech od styku zjistila, že kondom zůstal uvnitř, účinkuje postinor i v těchhle případech? Znovu zdůrazňuji, že jsem se do ní neudělal, mám strach z preejakulační tekutiny.
@jk2 Asi takhle, pravděpodobnost se blíží nule, ale teoretická šance je kdykoliv byl sex.
To je zase téma. Jako kondom zůstal uvnitř přítelkyně 2 dny? ![]()
Nemyslím si, že by takhle otěhotněla a z prejakulační tekutiny je jen málo případů otěhotnění. Ať si přítelkyně zajde na gynekologii, aby jste v klidu.
@sexyfraga
hlavně neřekl který, jestli ten první nebo ten druhý ![]()
To skoro vypadá jak erotická povídka a u odpovědí bude vzrůšo. ![]()
Pokud si vzala postinor, ty jsi do ní neejakuloval, pravděpodobnost otěhotnění je prakticky nulová.
Kjhui: Na předpis není už asi 2 roky, tudíž k doktorovi nemusela
@kjhui píše:
@jk2
hele a to ten postinor měla v nočním stolku od minula? já měla za to že je na předpis a musí se pro něj na ambulanci.. že by jí ho dali od stolu bez prohlídky? to těžko.. a že by si pan doktor nevšiml kondomu ve vagině? netahá tě děvče za fusekli náhodou?
To už nějaký ten rok neplatí. Koupíš ho normálně v lékárně po předložení OP…
@jk2 píše:
Ahoj, měl jsem sex s přítelkyní, použili jsme kondom ale když jsme měnili polohu, zjistil jsem, že sklouzl. Neudělal jsem se do ní a hned jsme použili jiný. Je možné, že mohla otěhotnět i když si asi 18 hodin potom vzala postinor? po 2 dnech od styku zjistila, že kondom zůstal uvnitř, účinkuje postinor i v těchhle případech? Znovu zdůrazňuji, že jsem se do ní neudělal, mám strach z preejakulační tekutiny.
ty jsi zjistil že sklouznul, použili jste jinej, a temten jste tam jako v zápalu vášně zapomněli?2 dny?
![]()
@sexyfraga píše:
To je zase téma. Jako kondom zůstal uvnitř přítelkyně 2 dny?