Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kdo našel pozitivní test 15.1.2014 nebo aspon poblíž tohoto datumu, atˇ v tom nejsem sama…
Tedy my už máme 18 měsíční dvojčata a tohle byl včera bůůůůům
To měl být můj termín ms
a máte děti
necháš si to
kdy jdeš k doktorovi ![]()
Máme jednoho satánka v dubnu mu bude 5 let
snažili jsme se dlouho ale máme oba potíže a tohle je hodně nečekané ale velice vítané u doktora jsem už byla ale jsem nervozní bo mám strach že to nedopadne dobře :_(
Tak mě čeká doktor ve středu ale s dvojkama nevím jak to dopadne davají mi čočku je to síla.
Já je našla 16.1.a pro mě vcelku šok! Máme dva kluky, kteří vydají za čtyři. Manžel je na služebce, přijede zítra, tak tady sedím, nemůžu spát a přemýšlím, jak mu to řeknu, aby ho neklepla pepka ![]()
Ahoj holky ja // nasla dnes >19.1. Po 10 mesicich snazenintakze radost neskutecna snad vse bude ok
Ahojky holky ja našla // 16.1. už mám jednu 3letou zlobilku, přítel pracuje v zahraničí a já jsem s malou sama doma, nevim co dělat. mamča straší co kdybych měla komplikace, co budu dělat kam dám malou (ona bydlí 70 km od nás)… ![]()
Ahoj holky, já je našla 12.1.. MS jsem měla mít 9.1., teď v úterý jdu k doktorovi ![]()
Ahoj holky, tak já je našla později 28.1 já byla s manželem darovat krev 15.1 a asi nic v krvi nenašli, protože jsem normálně prošla, nevím, jestli nechávají projít když je i sebemenší hladina hcg v krvi, mě nic neřekla, tak si myslím že v te době ještě nic.