Těhotná přes kondom?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
15.1.14 14:34

Těhotná přes kondom??

Ahoj holky! Potřebuju se zeptat, ujistit, uklidnit…:-D Mám zvláštní pocit, že jsem těhotná, ale s manželem jsme spolu od porodu dcery (1,4měsíce) bez kondomu nespali. A taky nám nikdy nepraskl. Poslední MS byla 17.12. ovulka tedy pravděpodobně kolem nového roku. Cca od 6.1. mě bolí prsa, což mi nikdy před MS nedělalo. Před dvěma dny jsem se taktak udržela na nohou- brali mě mdloby a dnes znovu + pocit na zvracení po jídle. Když jsem si předevčírem večer a včera ráno udělala test tak není ůplně sněhobílý ale něco tam je, na obou stejně. Je to ale tak světlounké, že to jde vidět jen když se snažím ale viděl to i manžel. Takže halucinace to nebude…Bože ta nevědomost je tak stresujicí. MS měla dorazit včera nebo dnes a zatím nic. :-D Omlouvám se, jsem děsně zmatená a citím se jak holka z bravíčka… Kdyby mi to někdo vyprávěl asi nevěřím…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
15.1.14 14:38

@PetraLili Ani kondom neposkytuje stoprocentní ochranu. Na druhou stranu, myslím si, že na testu vždycky ta testovací zona při důkladném zaměření nějak patrná bude. Co zajít na krev jako samoplátce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.1.14 14:39

A co test? Ten jsi si nedelala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.1.14 14:42

Omlouvam se, ted vidim, ze jsi si test dělala, nevim kam cumim, pritom jsem cely prispevek četla :zed:.Tak bud jeste par dni pockat a udelat test znovu, nebo ta krev.Ja teda pres kondom otehotnela dvakrát, ale vzdycky uplne prasknul :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732

@PetraLili všechno je možné. Být tebou tak počkám 2 dny a testnu znovu. Jak citlivý test jsi měla? A některé dělají falešné duchy.

@Škurana testy si dělala 2 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
@Škurana píše:
A co test? Ten jsi si nedelala? 8o

Píše že dělala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
15.1.14 14:43
@Škurana píše:
Omlouvam se, ted vidim, ze jsi si test dělala, nevim kam cumim, pritom jsem cely prispevek četla :zed:.Tak bud jeste par dni pockat a udelat test znovu, nebo ta krev.Ja teda pres kondom otehotnela dvakrát, ale vzdycky uplne prasknul :cert:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
15.1.14 14:43

@PetraLili kondom opravdu nejni 100% a pokuď si nejseš jistá po testu tak si zajdi na gyndu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
15.1.14 14:45

@PetraLili prasknutí kondomu si člověk nemusí ani všimnout… my jedno kondomové dítko máme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
15.1.14 14:46

Heh dobry :mrgreen: to jsem resila predevcirem, nez jsem to konecne dostala :mrgreen: 13dni cekani. Byla jsem nastydla, ryma a unava. Uz me taky polevalo horko, pri predstave, jak manzelovi vysvetluji, ze jsem tehotna pres kondom, a ano, byla jsem mu verna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
15.1.14 15:02

Nechci tě strašit, ale my přes kondom čekáme druhého syna :-) a taky, bez kondomu ani ránu a i přes to se zadařilo, ale na druhou stranu, švagrové takto slabě poz. těh. test vyšel 3× a falešně, těhotná není, zkus zajít na gyndu, tam ti řeknou víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
15.1.14 15:04

Je to ale tak světlounké, že to jde vidět jen když se snažím
když člověk chce vidí cokoliv :-(

• Citovat
  • Upravit
118
15.1.14 15:14

Ano, jeste pockam…udelam nejake testy a popripade vyrazim k dr.. Je pravda, ze mozna vazne zbytecne vysiliju..:-D Ale je pravde, ze nektere jsem me pekne vyvedly z miry…:-D pres kondom kdo by to rekl…:-D Taaak co, kdyz tak bych oprasila vybavicku na druhatko, ale verit se mi tomu porad nejak nechce…:-D
@Sisi137 Mela jsem test z dr-max nejaky Lady max nebo tak nejak…Ale na zitra mam nachystany mamatest ten se mi skvele osvedcil uz pri male…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weddiene
15.1.14 15:15

Kondom není 100%, test bych zopakovala za pár dní.

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
18.1.14 19:29

Tak jak to dopadlo?? :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení