Těhotná přes kondom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11170
4.6.14 17:04

Ahoj, obnovuji tuto diskusi. Dnes jsem 3. den po vynechaní MS. Všechny příznaky, které značily, že MS přijde jsou pryč, pouze jsem lehce zašpinila. Dávali jsme si však pozor a používali kondom. U lékaře jsem byla tento týden, ale z jiného důvodu, ten mi pouze zjistil zvětšenou sliznici. Test jsem zkoušela před 2 dny a byl negativní. Myslíte si, že je nějaká teoretická možnost těhotenství nebo mám spíše očekávat opozděnou MS? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.6.14 17:09

@Pikia možnost je - dojdi na krev - budeš vědět hned. Ale mohla být opožděná ovulace, nebo anovulák atd.. příčin může být mnoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
4.6.14 17:12

Taky bych šla na krev.

• Citovat
  • Upravit
11170
4.6.14 17:15

Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem nedávno přestala úplně kojit, tak jestli třeba nemůžou nějak pracovat hormony? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.6.14 18:05

Tak to kazdopadne, ale i tak si zopakni pro klid test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 08:54

Obnovuji diskuzi

Zdravim, mam takovy problem a prosim o radu/zkusenost. Vcera jsme meli s pritelem sex s kondomem. Po vytazeni byl prazdny(az na „zaspineni“ po spermatu. Nejspise to vyteklo dolem, praskly nebyl. Nechapu proc, nikdy se to nestalo a to kupuje porad stejny a hned ho vytahuje. Myslite ze je riziko otehotneni, kdyz nejspise protekl dole? Prosim o anonym, je to choulostive pro me a chodi sem znamy a rodina.

• Citovat
  • Upravit
5283
2.11.17 09:00
@Anonymní píše:
Zdravim, mam takovy problem a prosim o radu/zkusenost. Vcera jsme meli s pritelem sex s kondomem. Po vytazeni byl prazdny(az na „zaspineni“ po spermatu. Nejspise to vyteklo dolem, praskly nebyl. Nechapu proc, nikdy se to nestalo a to kupuje porad stejny a hned ho vytahuje. Myslite ze je riziko otehotneni, kdyz nejspise protekl dole? Prosim o anonym, je to choulostive pro me a chodi sem znamy a rodina.

No a kontrolovala jsi se, například pohmatem?? Vyteklo z tebe něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
2.11.17 09:14

Kolika ty den jsi po menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
@Anonymní píše:

Riziko je. Pokud by byl dítě problém, šla bych radši pro tabletku po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76939

No tak si raději zajdi koupit do lékárny postinor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.17 09:20

Zakladatelka

@vertunka nepoznam co je muj sekret a co sperma.

@Catmum pred 3dny jsem teoreticky mela mit ovulaci. Jsem tesne za polovinou cyklu.

@stinga gynekolozka mi kvuli zdravotnim problemum zakazala jak antikoncepci, tak postinor, pry velky riziko. Tak nevim :(

• Citovat
  • Upravit
76939
2.11.17 09:27
@Anonymní píše:

@Catmum pred 3dny jsem teoreticky mela mit ovulaci. Jsem tesne za polovinou cyklu.

@stinga gynekolozka mi kvuli zdravotnim problemum zakazala jak antikoncepci, tak postinor, pry velky riziko. Tak nevim :(

no tak to je pak potřeba zvážit, jak velké riziko a čeho je pro tebe ten postinor, zda to je tak vážné, že to převáží riziko těhotenství, to už si musíš rozhodnout sama nebo jestli je možnost k té gynekoložce narychlo se dostat a prokonzultovat to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.11.17 09:27

Taky bych šla radši pro postinor.
CO znamená to riziko, o kterým píšeš? Co je pro tebe větší průšvih, případné těhotenství nebo nějaké nežádoucí účinky postinoru?

Jinak jestli byl kondom fakt jen ušpiněnej, tak to mohlo protéct dolem (pokud zůstal chlap v tobě dýl, mohl ochabnout a je to hned… :roll: ), ještě mě napadlo, že se mohlo stát, jestli to byl například několikátý jeho orgasmus, že už neměl moc „čím střílet“ :think: ale to bys předpokládám zmínila v prvním příspěvku ;)

Příspěvek upraven 02.11.17 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
2.11.17 09:31
@Anonymní píše:

@stinga gynekolozka mi kvuli zdravotnim problemum zakazala jak antikoncepci, tak postinor, pry velky riziko. Tak nevim :(

poznas to podle vune…sperma a tvuj sekret voni uplne jinak…tj sahnout dovnit priste a cuchnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
2.11.17 09:32
@Leenvecka píše:
poznas to podle vune…sperma a tvuj sekret voni uplne jinak…tj sahnout dovnit priste a cuchnout :)

přiznám se, že bych taky poznala prd :jazyk: jestli v tom mým sekretu je i trocha spermatu nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí