Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, obnovuji tuto diskusi. Dnes jsem 3. den po vynechaní MS. Všechny příznaky, které značily, že MS přijde jsou pryč, pouze jsem lehce zašpinila. Dávali jsme si však pozor a používali kondom. U lékaře jsem byla tento týden, ale z jiného důvodu, ten mi pouze zjistil zvětšenou sliznici. Test jsem zkoušela před 2 dny a byl negativní. Myslíte si, že je nějaká teoretická možnost těhotenství nebo mám spíše očekávat opozděnou MS? ![]()
@Pikia možnost je - dojdi na krev - budeš vědět hned. Ale mohla být opožděná ovulace, nebo anovulák atd.. příčin může být mnoho.
Ještě jsem zapomněla napsat, že jsem nedávno přestala úplně kojit, tak jestli třeba nemůžou nějak pracovat hormony? ![]()
Zdravim, mam takovy problem a prosim o radu/zkusenost. Vcera jsme meli s pritelem sex s kondomem. Po vytazeni byl prazdny(az na „zaspineni“ po spermatu. Nejspise to vyteklo dolem, praskly nebyl. Nechapu proc, nikdy se to nestalo a to kupuje porad stejny a hned ho vytahuje. Myslite ze je riziko otehotneni, kdyz nejspise protekl dole? Prosim o anonym, je to choulostive pro me a chodi sem znamy a rodina.
@Anonymní píše:
Zdravim, mam takovy problem a prosim o radu/zkusenost. Vcera jsme meli s pritelem sex s kondomem. Po vytazeni byl prazdny(az na „zaspineni“ po spermatu. Nejspise to vyteklo dolem, praskly nebyl. Nechapu proc, nikdy se to nestalo a to kupuje porad stejny a hned ho vytahuje. Myslite ze je riziko otehotneni, kdyz nejspise protekl dole? Prosim o anonym, je to choulostive pro me a chodi sem znamy a rodina.
No a kontrolovala jsi se, například pohmatem?? Vyteklo z tebe něco??
@Anonymní píše:
Riziko je. Pokud by byl dítě problém, šla bych radši pro tabletku po
@Anonymní píše:
@vertunka nepoznam co je muj sekret a co sperma.@Catmum pred 3dny jsem teoreticky mela mit ovulaci. Jsem tesne za polovinou cyklu.
@stinga gynekolozka mi kvuli zdravotnim problemum zakazala jak antikoncepci, tak postinor, pry velky riziko. Tak nevim
no tak to je pak potřeba zvážit, jak velké riziko a čeho je pro tebe ten postinor, zda to je tak vážné, že to převáží riziko těhotenství, to už si musíš rozhodnout sama nebo jestli je možnost k té gynekoložce narychlo se dostat a prokonzultovat to
Taky bych šla radši pro postinor.
CO znamená to riziko, o kterým píšeš? Co je pro tebe větší průšvih, případné těhotenství nebo nějaké nežádoucí účinky postinoru?
Jinak jestli byl kondom fakt jen ušpiněnej, tak to mohlo protéct dolem (pokud zůstal chlap v tobě dýl, mohl ochabnout a je to hned…
), ještě mě napadlo, že se mohlo stát, jestli to byl například několikátý jeho orgasmus, že už neměl moc „čím střílet“
ale to bys předpokládám zmínila v prvním příspěvku ![]()
Příspěvek upraven 02.11.17 v 09:31
@Anonymní píše:
@vertunka nepoznam co je muj sekret a co sperma.@Catmum pred 3dny jsem teoreticky mela mit ovulaci. Jsem tesne za polovinou cyklu.
@stinga gynekolozka mi kvuli zdravotnim problemum zakazala jak antikoncepci, tak postinor, pry velky riziko. Tak nevim
poznas to podle vune…sperma a tvuj sekret voni uplne jinak…tj sahnout dovnit priste a cuchnout ![]()
@Leenvecka píše:
poznas to podle vune…sperma a tvuj sekret voni uplne jinak…tj sahnout dovnit priste a cuchnout
přiznám se, že bych taky poznala prd
jestli v tom mým sekretu je i trocha spermatu nebo ne ![]()