Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@slavuska1 píše:
ty jsi zjistil že sklouznul, použili jste jinej, a temten jste tam jako v zápalu vášně zapomněli?2 dny?![]()
A ty sis nevšiml, že si vytáhl pinďu bez kondomu?
![]()
šance těhotenství je minimální, nemusíš se bát
@slavuska1 píše:
ty jsi zjistil že sklouznul, použili jste jinej, a temten jste tam jako v zápalu vášně zapomněli?2 dny?![]()
No ste ho zahnali ach jo.. chudak příjde pro radu a vy takhle,
![]()
@meduzza píše:![]()
Taky si říkám, že by to během těch dvou dnů vůbec nepoznala![]()
![]()
no a, co tuhle ta diskuze, jak mu při prstění sklouzl ten prsten, ten už nenašli vůbec, kondom alespoň vyštráchla za dva dny, prsten je tam asi pořád.
Niqitka: Díky!
.. Jo, taky bych z toho měl srandu, nestát se to mě.. ![]()
Dneska jedno lepší téma jak druhy.
![]()
Jen při čtení toho zmatku, nějak nepobírám, jak je možny, že nehledali onen první kondom (při změně polohy si všimli, že už ho nemá nasazanej, tak dali druhej, ale už se jaksi nezajímali o ten první…) že by na něj partnerka přišla až po dvou dnech… ![]()
To bude asi zase nějakej pokus o „hodně vtipny téma“ ![]()
Dobrý den, potřebovala bych rychlou radu! Beru antikoncepci Triqilar a teď jsem zrovna na dovolené a doktor mi předepsal Noretisteron (prý to není antiko.) tak jsme s přítelem použili kondom, ale bohužel nám prasknul. Tak se chci zeptat jestli si můžu jít zakoupit Postinor. jestli mi to nějak neuškodí na tu antikoncepc. Děkuji za odpověď.
Jana
Ahoj, zeptam se v pondeli mi skoncila klasicka menstruace a v utery 4 dny zpatky se nam stala nehoda. Praskl kondom ale jeste pred sexem jsem uzila globuli dle navodu pharmatex ( spermicidni cipky ) + jsem ihned po nehode bezela do lekarny a cca do hodiny uzila postinor pro jistotu.3 dny me bolelo v podbrisku a prvni den mi bylo zle od zaludku to jsou vedlejsi ucinky postinoru vim ale ma otazka zni zda je sance ze bych mohla byt i pres to tehotna? vzdy jsem po postinoru 3 den krvacela ale ted nic :/