// po limitu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.1.14 10:35

// po limitu

Ahojky mohu se zeptat zda máte někdo zkušenost. (Je víkend k dr. se dnes objednat nemůžu, ale nebojte udělám to v pondělí) 30–31.12 jsem měla ovulaci (podle dr. který mi to vypočítal podle vajíčka) takj jsme se snažili. 7.1. jsem začla špinit, to trvalo 3 dny, poté se dostavila jakoby menstruace, ale kratší než normálně 2,5 dne a pak zase dva dny špinění. 14.1 bych měla dostat menses normálně podle cyklu, ale v tu dobu už nic nedorazilo, pouze sem tam hlen čistý a včera jsem si dělala test, ale nic se mi tam neobjevilo, ale dneska mi to nedalo a koukla jsem na něj a je tam slabší čárka (není to duch) nemusím to hledat. Myslíte, že by to mohlo být těhu nebo je to jen po limitu a to nemůžu brát vpotaz. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
18.1.14 10:38

Já myslím, že bude mimi :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
18.1.14 10:38
@Anonymní píše:
Ahojky mohu se zeptat zda máte někdo zkušenost. (Je víkend k dr. se dnes objednat nemůžu, ale nebojte udělám to v pondělí) 30–31.12 jsem měla ovulaci (podle dr. který mi to vypočítal podle vajíčka) takj jsme se snažili. 7.1. jsem začla špinit, to trvalo 3 dny, poté se dostavila jakoby menstruace, ale kratší než normálně 2,5 dne a pak zase dva dny špinění. 14.1 bych měla dostat menses normálně podle cyklu, ale v tu dobu už nic nedorazilo, pouze sem tam hlen čistý a včera jsem si dělala test, ale nic se mi tam neobjevilo, ale dneska mi to nedalo a koukla jsem na něj a je tam slabší čárka (není to duch) nemusím to hledat. Myslíte, že by to mohlo být těhu nebo je to jen po limitu a to nemůžu brát vpotaz. Díky

Udělej si ještě jeden…

• Citovat
  • Upravit
5277
18.1.14 10:39

A nemáš doma ještě jeden test? Zkus si udělat další…já jsem první test měla taky pozitivní po limitu, čárka pak sílila…ale může i nemusí být pozitivní. Zašla bych si uděla nový test a uvidíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
18.1.14 10:42

Ja som si delala test 10 dni pred ms…cisty uplne…po polhodke som ho vytiahla z kosa a mala som slabu ciarku..a teraz koncim 12.tyzden :) Urob si test v pondelok rano a hned budes mudrejsia..dnes a zajtra by to asi nemalo moc zmysel, ked bola ciarka az po limite..drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 10:46

Už doma nemám, musím zajet dneska koupit a v pondělí si ho tedy udělám. ale neměla už by být vidět normálně, když vlastně původní ms měla být 14. tak to už je po očekáváné, to už by měla být normální nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
257
18.1.14 10:48

limit

Myslím, že to bude těhu, jen mi nejde do hlavy menses, i když kratší. Napadá mě uhnízdění vajíčka nebo opravdu proběhlá menses, což se občas stát může. Nechci předbíhat, ale asi budeme za pár dní gratulovat. :mavam: Jinak mám doma druhé děťátko, 9 týdnů, holčičku, u ní byla čárka vždy po limitu. Po menses mi drashý test určující i týden těhotenství psal negativní - 0 týdnů, o pár dní později pozitivní - 1 až 2 týdny. Takže možné je vše. Tehdy jsem dělala v nemocnici, v den předpokládaného mensesu jsem měla z krve Hcg 13, v labině mi říkali, že je to hodnota minimální, že jiné těhu mají v tom období daleko vyšší Hcg, nebo to nebude prosperující těhu. A vidíte, už mi to brouká v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.1.14 10:49
@Anonymní píše:
Ahojky mohu se zeptat zda máte někdo zkušenost. (Je víkend k dr. se dnes objednat nemůžu, ale nebojte udělám to v pondělí) 30–31.12 jsem měla ovulaci (podle dr. který mi to vypočítal podle vajíčka) takj jsme se snažili. 7.1. jsem začla špinit, to trvalo 3 dny, poté se dostavila jakoby menstruace, ale kratší než normálně 2,5 dne a pak zase dva dny špinění. 14.1 bych měla dostat menses normálně podle cyklu, ale v tu dobu už nic nedorazilo, pouze sem tam hlen čistý a včera jsem si dělala test, ale nic se mi tam neobjevilo, ale dneska mi to nedalo a koukla jsem na něj a je tam slabší čárka (není to duch) nemusím to hledat. Myslíte, že by to mohlo být těhu nebo je to jen po limitu a to nemůžu brát vpotaz. Díky

Jako po limitu kdxz je test mokry bych rekla, ze muzes byt tehotzna, ale kdyz se carka ukazala az po uschnuti tak bych na to uz moc nevsadila. Me to testy delali taky.
Pockej dva tri dny a test zopakuj. K doktorovi se nehrn. Drive nez 14 po vynechane ms to nema cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.1.14 10:51

test

Jo, a zapoměla jsem napsat. Test - digitální (dražší, určující i týden těhotenství) měl citlivost 10. dělala jsem si ho pár dní po předpokládané menses, která se nedostavila. Jak jsem psala, HCG z krve jsem si odebírala na směně v práci v den mensesu, kdy měl přijít. Hodnota byla 13. Takže ten test vůbec nezareagoval. JInak papírkové s citlivostí 10 vždy slabě pozitivní duchy(papírek jsem musela i různě nahýbat), objevily se i po půlhodině, hodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 10:54

Taky mi to nejde moc do hlavy, ale nezbývá mi nic než čekat, k dr. se musím objednat tak i tak, jelikož jsem si všimla, že mi po zmáčknutí teče mlezivo a z jednoho prsa jak mlezivo tak i bílé jako by mléko. Jako příznak mi to přijde blbost, u prvního syna jsem měla mléko až kolem 7 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.14 10:55

Janka4 ten včerejší test je 20. Tak zkusím sehnat teď 10 a uvidím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.14 11:00

Tak to je jako když čtu to co prožívám ted já. Minulou MS jsem měla o týden dřív a to jen jeden den špinění a jeden den MS. Od čtvrtka mám slabě pozitivní TT, ale opravdu jen dušíci - po limitu. Testovala jsem už několik měsíců a vždy úplně bílo. Takže to vidím nadějně :-).Další MS má přijít zítra nebo v po. Tak doufám, že už nedorazí.

• Citovat
  • Upravit
13046
18.1.14 11:02

Buď budeš těohtná a nebo jsi byla a odešlo to s manstruací, vyčkej s ´testem do pondělí nebo do zítra. U dr ti stejně nic nepoví, jelikož nic neuvidí, max ti vezme krev na hcg a to bude jasné.. jinak pokud dítě už máš a kojila si, je možné že mlezivo i mlíko máš od té doby, já už přes rok nekojím ale mlíko mám pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
18.1.14 11:03

určo

Věřím, že to dobře dopadne. To mlezivo bych asi nezkoušela, stimulací bradavek se vyplavuje oxitocin a jiné hormony, aby se něco nestalo. Prsa nechat v klidu. Já vypiplala testů asi za pětistovku, je to kouzelné (i když trochu stresující) období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 11:05

Gabi malý měl 3 roky a kojila jsem ho jen měsíc, takže už tři roky nekojím. Sem tam mi něco při zmáčknutí vyteklo (malá kapička) ale teď je to o hodně více a jak říkám z jednoho jde i mléko bílé. Četla jsem různé články, že můžu mít i hodně nějakého hormonu a tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex