// po limitu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.14 11:06

To čekání je strašné, ale nic jiného nezbývá. Moc si to přejeme snažíme se už přes rok, ale jen málokdy se strefíme, jelikož manžel pracuje mimo čr, tak by bylo skvělé kdyby to fakt vyšlo.

• Citovat
  • Upravit
13046
18.1.14 11:07
Jj je ot i hormoy nemusí to nic zamenat, být tebou raději se na těhotenství moc neupínám, vyprdnu se na to a čekám.. protože slabý duch může znamenat i klesající hcg, to že to s ms mohlo odejít, je to normální a časté, a je zbytečný se tím stresovat a nebo to bude vše ok, což ti přeju, ale to zjistíš až za pár dní, u doktora za pár týdnů. on totiž min. do 5-7 týdne nic neuvidí… já šlapoprvé až v 8tt
@Anonymní píše:
Gabi malý měl 3 roky a kojila jsem ho jen měsíc, takže už tři roky nekojím. Sem tam mi něco při zmáčknutí vyteklo (malá kapička) ale teď je to o hodně více a jak říkám z jednoho jde i mléko bílé. Četla jsem různé články, že můžu mít i hodně nějakého hormonu a tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 11:10

Gabi, jj neupínám se už raději, každý měsíc jsem byla zklamaná. Teď jsem si řekla, že musím myslet na jiné věci a třeba to příjde. Tohle téma jsem spíš založila ze zvědavosti, zda to někdo zná, třeba i to mlezivo nám brání v miminku ne, četla jsem že když je toho hormonu moc nejde pak otěhotnět, proto s tím chci jít k dr. aby mi poradil od čeho to může být.

• Citovat
  • Upravit
-Nora-
18.1.14 11:14

Me se druha carka, tedy spise duch ukázal hodinu a pul po limitu a bylo to za par tydnu videt i na UTZ :palec:

• Citovat
  • Upravit
13046
18.1.14 11:15
Uvidíš, podle mě když máš otěhotnět otěhotníš i přesto, jak říkám mě teče v horké sprše mlíko pořád, a otěhotněla jsem od té doby už dvakrát, jednou to právě bylo něco podobného.. duchové, pak slabá čárka, pak potvrzeí těhu z krve, ale pak přišlo špinění, pak krvácení.. stále jsem pak měla slabě pozitivní test ale odešlo to… taď jsem zprvu měla slabou čárku taky ale to byalo před očekávanou ms, v době ms která epřišla už byl test jasnně pozitivní a sílil, no a objednala jsem se právě až na ten druhý měsíc, aby bylo i srdíčko. Uvidíš, třeba to vyšlo, přeju ti to, přeju to každé ženě která to chce..
@Anonymní píše:
Gabi, jj neupínám se už raději, každý měsíc jsem byla zklamaná. Teď jsem si řekla, že musím myslet na jiné věci a třeba to příjde. Tohle téma jsem spíš založila ze zvědavosti, zda to někdo zná, třeba i to mlezivo nám brání v miminku ne, četla jsem že když je toho hormonu moc nejde pak otěhotnět, proto s tím chci jít k dr. aby mi poradil od čeho to může být.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.1.14 11:16

Řekla bych, že těhotná budeš..to špinění mohlo být uhnízďování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 11:18

Holky moc děkuji v pondělí testnu a uvidím zda tam něco bude nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
94
18.1.14 11:58

Já měla po limitu taky hodně slabounký proužek…a dneska se mi tady prohání 27m dvojčata :). Tak držim pěsti ať to vyjde :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.14 12:14

Držím pěstičky aby to vyšlo, dle Vašich představ. Já to zrovna řeším také. Akorát já brala prášky. Jenže den, kdy jsme měli styk, jsem si ho zapomněla vzít. A zrovna jsem měla polodné dny. Druhý den jsem si ho zase vzala, a pokračovala 6 dní. Jenže mě začali brutálně pálit a natýkat prsa, a pobolívat podbříšek, stejně jako u dcery (1 rok), tak jsem si udělala test, a slabá čárka, ještě v limitu, a po limitu trochu víc zesílila. Udělala jsem si durhý test, v ten den, večer, a opět slabá čárka. Hned jsem přestala brát prášky, zda to dostanu, ale už třetí den a MS se nedostavila. Tak čekám. Jestli je to pozitivní a bude mimi, budeme moc rádi.

• Citovat
  • Upravit
257
20.1.14 09:21

jsem napnutá

Souhlasím s Gabrielaaa. A jsem zvědavá, jak to dopadne. Anonymní pak napiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 13:50

Tak jsem dostala menses, a test večera už totál negativní. Tak jedeme dál. :) Hodně štěstí při testování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.14 19:47

Tak jsem se objednala k dr. ale volno má až za 14 dní, pořád mě bolí prsa a pořád teče, ale na testu jen slaboulinké dušíky, na tom prvním byla jasná čárka. :zed:

• Citovat
  • Upravit
14
30.11.15 11:37

Test týden před MS

Ahoj holky mam dotaz zda někdo nemá tuto zkušenost a jak to dopadlo.

18.11 jsem mela ovu cyklus mam normálně 30 dni přesně +-1 den MS mela byt 5.12 27.a28 jsem testla a sice po limitu ale dva testy byly pozitivni viditelne a dnes testují a test je negativní

Nevím co si o tom myslet? Mate někdo tuto zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 18:35

Holky co myslíte? Měla bych být 8dni po oplodnění.

• Citovat
  • Upravit
3409
26.3.18 18:37

Něco vidim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat