Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Lamátko Myslíš tedy, že mám nějakou naději? Zkusím zas ráno testovat.
já taky vidím, celkem zřetelnou. Po oplodnění, to jako v domácím prostředí? něco jako Pregnyl nebylo?
@terinka4444 píše:
já taky vidím, celkem zřetelnou. Po oplodnění, to jako v domácím prostředí? něco jako Pregnyl nebylo?
V domácím. Beru je Duphaston, teda brala sem.Dnes 10.ty den.Od zítra už neberu.To sem ale už hledala, že ten pozitivitou nezpůsobuje
.Jinak nic neberu. Delam ovu testy.Ten byl pozitivní v sobotu a v neděli. V pondělí už negativní. Tak byla ovu v neděli nebo v pondělí. Tak sem 7 nebo 8 dní po oplodnění.
@Marben píše:
Ja snad poprve vidím čárku na vyfocenem testu
Je to mě těší. Sem se bála že tu budu za maniacku
.
Měla bych to dostat čtvrtek, pátek. Mam návaly a zimnici na střídačku. Bolí mě podbrisek a střílí mi bolest do zad.Tak mě právě napadl ten test ráno. Ale zas na příznaky je asi brzo
.
Se právě bojím aby to nebylo falešné pozitivní, to už se mi stalo párkrát. Ale to byl slabší duch.Sem rada že to taky vidíte. Takze nejsem blázen
.Snažíme se Rok a třičtvrtě. Zatim byli jedno mimoděložní po roce. Snazime se o druhé.
@Anonymní píše:
Se právě bojím aby to nebylo falešné pozitivní, to už se mi stalo párkrát. Ale to byl slabší duch.Sem rada že to taky vidíte. Takze nejsem blázen.Snažíme se Rok a třičtvrtě. Zatim byli jedno mimoděložní po roce. Snazime se o druhé.
Takovou carku jsem mela az cca tri dny pred menzes
takze myslim ze jasne pozitivni ![]()
@Anonymní píše:
Takovou carku jsem mela az cca tri dny pred menzestakze myslim ze jasne pozitivni
Doufám, moc si to přejeme. Ja to mám právě dostat čtvrtek nebo pátek.
@Anonymní píše:Doufám, moc si to přejeme. Ja to mám právě dostat čtvrtek nebo pátek.
Tak preju jen to nejlepsi ale verim ze to tentokrat vyslo ![]()
@Anonymní píše:
Tak preju jen to nejlepsi ale verim ze to tentokrat vyslo
Děkuji
.
@Lamátko Myslíš tedy, že mám nějakou naději? Zkusím zas ráno testovat.