Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Vcera jsem mela dostat menstruaci. Dneska rano jsem si udelala test a po limitu se tam objevila slaba carka kdyz ho natocim. Vubec nevim, co mam delat, posledni styk byl 12.12., potom jsem normalne dostala ms a 3.1. jsem si delala test, ktery byl jasne negativni. Asi neni mozne ze by dnesni test byl spatny nebo neco? Jsem zoufala, nevim co delat..
No těžko říct podle mě to bude asi chyba duch by se měl objevit plus mínus kolem 12 DC ale zkus testovat třeba za 2 dny a sama uvidíš zda duch sílí, jestli miminko si přeješ tak držím palce ![]()
@lefeu 8 tt budeš mít jasně pozitivní test, nikoliv ducha
nebuď zoufalá, zajdi buď na krev, nebo ke gynekologovi. Bude chyba testu..
Pri zdravem tehotenstvi by v osmem tydnu byly dalnice!
Takze bych zasla k doktorovi, at to omrkne. Vylouci mimodelozni tehotenstvi.
Jen pro ilustaci..takhle jsem těhotenství objevila já, test byl bajoko 7+3 tt. A to jsem chlastala jak duha, v noci lítala pořád na wc.. a stejně to není žádný dušík, ale jasná druhá čárka
takže pokud byl poslední styk fakt 12.12, tak je těhotenství velmi nepravděpobodné ![]()
@Barca12345 píše:
@martina.se
Mas stejnou kuchynskou desku jako ja![]()
![]()
@lefeu pokud tu čárku vidíš až při natočení, je dost pravděpodobné, že jsi spíš natrefila na test, který tyhle čárky dělá, i když těhotná nejsi - hlavně, pokud není dorůžova, ale spíš bílá nebo šedá, sama jsem takových už viděla několik
. Myslím, že je opravdu málo pravděpodobné, že bys v tomhle týdnu měla jen tak slabou čárku.
@lefeu píše:
Ahoj. Vcera jsem mela dostat menstruaci. Dneska rano jsem si udelala test a po limitu se tam objevila slaba carka kdyz ho natocim. Vubec nevim, co mam delat, posledni styk byl 12.12., potom jsem normalne dostala ms a 3.1. jsem si delala test, ktery byl jasne negativni. Asi neni mozne ze by dnesni test byl spatny nebo neco? Jsem zoufala, nevim co delat..
To spíš bude vadný test, zkus to za dva dny znovu.
@VílaZvonilka píše:
@martina.se
Ilustrace ovulačním testem.
ty seš taky ovulační test.. Tenhle maj v dr maxovi.. Jo, je zelenej, ale je to klasický těhotenský test..
![]()
@VílaZvonilka píše:
@martina.se
Ilustrace ovulačním testem.
jsem kvůli Tobě dohledala to balení: Těhotenský test Galmed Comfort 10 ![]()
@martina.se píše:
ty seš taky ovulační test.. Tenhle maj v dr maxovi.. Jo, je zelenej, ale je to klasický těhotenský test..![]()
Já mám taky z DR.Maxe: zelené jsou ovu a modré těhu
.
@VílaZvonilka píše:
Já mám taky z DR.Maxe: zelené jsou ovu a modré těhu.
njn, ale každá značka je jiná.. taky jsem myslela, že zelené jsou ovu, ale nově dělají zelené i těhu testy.. ![]()