Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No ukázal ti negativní výsledek - bílé mínus, co víc by si tam chtěla vyčíst? Uvidíš zítra z HCG to bude nezpochybnitelné…
Ahojky, toto je vadný test. Vždy jsem dělala jen clear blue (cca 6 testu) a tohle mi jeden taky udělal. Ale další už byly pozitivní. Je to Škoda, že člověk vyhodil 200 za špatnej test. Ale kup novej a uvidíš
určitě bude +
@Misulka33 dekuji takze se to neda brat ani jako duch? a je teda vadny? mas pravdu tech 212 me stve
jinak rikam papirkovy hazi pomalu ale jiste silnejso druhou carku ![]()
Z testem neporadím,
jen chci napsat, že jsem taky dostala vyvolávačku dr říkal nic tam není.. ale ono bylo ![]()
Přeji at to dopadne jak si přeješ! ![]()
pak napiš.
Neměla bys tam milt to světlý ohraničení toho pluska. Pozitivní vypadá takto
A negativní. Podobně jako tvůj, ale není tam to světlý ohraničení
Kup si test od dr.max ty jejich a uvidis, podle me to jsou vyhozeny 200,–
Prostě kup novej digi a uvidíš. Tenhle ale ok není!! Viděla jsem i + i - a mínusko vypadalo jinak. Podle mě je špatnej. Držím palce ať jsou další pozitivní ![]()
@Misulka33 dekuji ale myslim ze je to ztracene dr rikal ze sliznice je nizko a jen 8mm, to je asi uz jasne
Ahoj holky, ms mi meska 8 dni, testy zacali byt lehounce pozitivni, vyzkousela jsem 4 znacky a vse stejne, je to uz pekne videt. Naposled jsem delala vecer test baby top test s pozitivnim vysledkem. Rano jsem delala ten sami, negativni, pak jsem delala hned dr.max, ktery mi ukazoval uz pekne carky, ale ted rano lehce pozitivni, tak jsem udelala toto clear blue a vyslo tohle, na prvnim obrazku je videt jak ma vypadat negativne ale me vyslo tohle. Je to normalni, nebo vadny anebo jakoby duch??? Dr rikal ze to nevypada na tehu, ze sliznice je nizko a 8mm, bral hcg to bude az zitra. Tak furt nevim, plno testu pozi a clear udela toto. gyndar mi rovnou pichnul vyvolavacku. Prsa mam nalita ale slusne. Vas nazor?