Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15398
6.2.17 20:02

Není tam ani náznak. Vypadá to na negativní testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
6.2.17 20:03

Mozna sem slepa, ale taky nevidim nic.. skus par dni pockat a udelej si test z rani moci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.2.17 20:04

Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
6.2.17 20:06

@Hopsink jo tady uz dusika vidim :) jak sem uz psala zopakuj test za par dni, budes moudrejsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
6.2.17 20:07

Já tam bohužel nic nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.2.17 20:08

Hopsink: Na prvním testu seshora je slušná čárka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.17 20:08

Názor váš

Ahoj holky, chci se zeptat co jsi myslíte o tom když mi je tři dny blbe od zaludku, chvilku mi je horko pak je to zas dobre ale brichem je to ne horší ale vím oněm takovej zvlastni pocit nevim noo.mam to dostat ted v sobotu tak mevim ale bricho mam jak pri prvnim tehu uplne stejne jak pri prvnim..a cejtim na sobe ze mam horkost..test jsi nema cenu asi delat kdyz to mam dostat az v sobotu..jen chci slyšet názory vaše děkuji velmi pěkně :)vim ze to sem asi nepatří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.2.17 20:09

Ten nahoře je ze včera…ten jsem dělala jako poslední…jsou to testy za poslední tři dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.17 20:10

Holky :oops: me uz z toho asi sibe, fakt jsem si myslela, ze tam je :zed: :oops: ale diky :kytka: do ms mam jeste dva dny, tak budu doufat

• Citovat
  • Upravit
15398
6.2.17 20:12
@Anonymní píše:
Holky :oops: me uz z toho asi sibe, fakt jsem si myslela, ze tam je :zed: :oops: ale diky :kytka: do ms mam jeste dva dny, tak budu doufat

:roll: :roll: až nedostaneš MS, tak testuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.17 20:16
@Šmoulice píše: :roll: :roll: až nedostaneš MS, tak testuj…

J vim no :zed: ale kdyz tady vidim ty testy 10dpo, tak to laka :oops:

• Citovat
  • Upravit
196
6.2.17 20:21

Bohužel taky nevidím nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
6.2.17 20:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim nemate nekdo podobnou zkusenost? uz treti den si delam tt, ani jednou byt jen naznak neceho, ale dnes v limitu krasnej duch, jenze jak to usychalo tak uz nic moc - davam foto. Myslite ze by z toho mohlo byt tehu? to vite, tonouci se stebla chyta, bude nas cekat car, pokud se nezadari :,( dekuji :kytka:

při hodně dobrém koukání vidím na poslední fotce náznak. Opravdu. Samozřejmě ale nevím, jestli je to duch nebo stín nebo falešně pozitivní, ale tak mini ducha vidím. Každopádně budu držet palce. Jinak já měla duchy i pár dnů po meškané MS a vždy to vyšlo. Ne každý má dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2071
6.2.17 20:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim nemate nekdo podobnou zkusenost? uz treti den si delam tt, ani jednou byt jen naznak neceho, ale dnes v limitu krasnej duch, jenze jak to usychalo tak uz nic moc - davam foto. Myslite ze by z toho mohlo byt tehu? to vite, tonouci se stebla chyta, bude nas cekat car, pokud se nezadari :,( dekuji :kytka:

Na té poslední fotce vidím pidi pidi dusika :) zkus ale jiný test tento mi dělal taky vždycky falešné duchy… Nejlepší je dr.max..Tak hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.17 20:51

Diky vsem holky, jeste budu zkouset, no me prave tento nikdy ducha neudelal, ale vim ze spouste jo. Tak jeste jednou diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex