Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
Mozna sem slepa, ale taky nevidim nic.. skus par dni pockat a udelej si test z rani moci.
@Hopsink jo tady uz dusika vidim
jak sem uz psala zopakuj test za par dni, budes moudrejsi ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat co jsi myslíte o tom když mi je tři dny blbe od zaludku, chvilku mi je horko pak je to zas dobre ale brichem je to ne horší ale vím oněm takovej zvlastni pocit nevim noo.mam to dostat ted v sobotu tak mevim ale bricho mam jak pri prvnim tehu uplne stejne jak pri prvnim..a cejtim na sobe ze mam horkost..test jsi nema cenu asi delat kdyz to mam dostat az v sobotu..jen chci slyšet názory vaše děkuji velmi pěkně
vim ze to sem asi nepatří
Ten nahoře je ze včera…ten jsem dělala jako poslední…jsou to testy za poslední tři dny…
Holky
me uz z toho asi sibe, fakt jsem si myslela, ze tam je
ale diky
do ms mam jeste dva dny, tak budu doufat
@Anonymní píše:
Holkyme uz z toho asi sibe, fakt jsem si myslela, ze tam je
![]()
ale diky
do ms mam jeste dva dny, tak budu doufat
až nedostaneš MS, tak testuj…
@Šmoulice píše:![]()
až nedostaneš MS, tak testuj…
J vim no
ale kdyz tady vidim ty testy 10dpo, tak to laka ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim nemate nekdo podobnou zkusenost? uz treti den si delam tt, ani jednou byt jen naznak neceho, ale dnes v limitu krasnej duch, jenze jak to usychalo tak uz nic moc - davam foto. Myslite ze by z toho mohlo byt tehu? to vite, tonouci se stebla chyta, bude nas cekat car, pokud se nezadaridekuji
při hodně dobrém koukání vidím na poslední fotce náznak. Opravdu. Samozřejmě ale nevím, jestli je to duch nebo stín nebo falešně pozitivní, ale tak mini ducha vidím. Každopádně budu držet palce. Jinak já měla duchy i pár dnů po meškané MS a vždy to vyšlo. Ne každý má dálnice.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim nemate nekdo podobnou zkusenost? uz treti den si delam tt, ani jednou byt jen naznak neceho, ale dnes v limitu krasnej duch, jenze jak to usychalo tak uz nic moc - davam foto. Myslite ze by z toho mohlo byt tehu? to vite, tonouci se stebla chyta, bude nas cekat car, pokud se nezadaridekuji
Na té poslední fotce vidím pidi pidi dusika
zkus ale jiný test tento mi dělal taky vždycky falešné duchy… Nejlepší je dr.max..Tak hodně štěstí ![]()
Diky vsem holky, jeste budu zkouset, no me prave tento nikdy ducha neudelal, ale vim ze spouste jo. Tak jeste jednou diky