Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
HejTereza
13.4.16 23:34

@Rozárka78 udelam dalsi za dva dny, doufam ze zesili:)

• Citovat
  • Upravit
3230
13.4.16 23:38

@HejTereza taky vidím, ale občas to tedty dělají. Vyprdni se na duchy a počkej na silnou čárku, ale jinak ducha vidím :P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
14.4.16 06:41

Duch tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
15.4.16 11:46

Tak nezesilil, je furt stejny a mam to dnes dostat a zatim nic tak nevim..

• Citovat
  • Upravit
2973
15.4.16 22:21
@HejTereza píše:
Tak nezesilil, je furt stejny a mam to dnes dostat a zatim nic tak nevim..

Jak to vypadá? Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
16.4.16 14:03

Zitra testnu, MS zatim nedorazila tak uvidim :nevim: napisu zitra :potlesk: @Rozárka78

• Citovat
  • Upravit
HejTereza
16.4.16 23:11

Tak jsem udelala dnes ted vecer a nic :/ uplne nepatrny duch… Sice ms nikde ale moc tomu neverim, cetla jsem ze je dobre si koupit ovu testy protoze ja mam ms 2+- dny posunutou vzdy tak nevim kdy mam ovu tak to vyzkousim

• Citovat
  • Upravit
32
16.4.16 23:57

Ahoj holky. S pritelem jsme si rekli, ze bychom se mohli zacit snazit o mimi. Dnes jsem si delala test a vidim tam pidi ducha, ale pritel tam nic nevidi. Prikladam foto. Vidite tam neco, nebo mam jen halusky? Diky. A drzim pesticky vsem snazilkam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.16 09:42

Ahoj. Vidíte něco? Těhotná být nechci :( měsíčky jsem normálně měla. Je pravda, že jsem před těmito měsíčky poprvé v životě měla tabletu po. Ale vzala jsem ji do 12 hodin po. A menses přišlo normálně. Testovala jsem proto, že mě šíleným způsobem včera chytl podbrisek na levé straně, a dnes pořád bolest přetrvává jakoby v jizve po císaři. Bojím se mimodelozniho :( ale nevím, jestli mám někam jet na vyšetření, nebo to prodlužovat. Proto se ptám, jestli tam taky něco vidíte

• Citovat
  • Upravit
3230
17.4.16 09:55
@Anonymní píše:
Ahoj. Vidíte něco? Těhotná být nechci :( měsíčky jsem normálně měla. Je pravda, že jsem před těmito měsíčky poprvé v životě měla tabletu po. Ale vzala jsem ji do 12 hodin po. A menses přišlo normálně. Testovala jsem proto, že mě šíleným způsobem včera chytl podbrisek na levé straně, a dnes pořád bolest přetrvává jakoby v jizve po císaři. Bojím se mimodelozniho :( ale nevím, jestli mám někam jet na vyšetření, nebo to prodlužovat. Proto se ptám, jestli tam taky něco vidíte

Fotka se nezobrazuje zřejmě kvůli anonymitě. Ta bolest může být cysta. Mě cysta praskla a byla to velmi nepříjemná bolest. Pokud jsi užila tabletu PO tak by jsi neměla být těhotná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.4.16 14:39
@miseratio píše:
Ahoj holky. S pritelem jsme si rekli, ze bychom se mohli zacit snazit o mimi. Dnes jsem si delala test a vidim tam pidi ducha, ale pritel tam nic nevidi. Prikladam foto. Vidite tam neco, nebo mam jen halusky? Diky. A drzim pesticky vsem snazilkam :)

nevidím nic, může to být fotkou, jinak bych řekla, že místo, kde se promítá čárka bývá víc vpravo, než ukazuje šipka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HejTereza
19.4.16 23:55

@Rozárka78 tak je to zvlastni.. Test jsem si dvakrat delala naposledy v den co jsem mela mit MS. Nic. Negativ. Kazdopadne uz je to 5 dni od MS, zitra uz 6. Ale nic mi neni.. Jen jsem jeste pred tydnem mela vodnaty fakt hodne silny vytoky, bez zapachu bez barvy.. Nechapu to holky..:/ ze by nizke hcg?

• Citovat
  • Upravit
427
28.10.16 17:07

Ahojky holky druhy den na me vylejza toto 4 dny pred MS. Nevidim to jen ja ze ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
28.10.16 17:10

@Nikca200 Jasná čárka, gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.10.16 17:10

Ahoj, je tam :palec: