Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
17.1.15 23:07

Já též nic nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.15 23:59

Já si udělala test den před menstruací, a to jen z důvodu že jsem myslela že mi bouchnou prsa, takovej tlak a bolest to prostě bylo divné a věděla jsem že je nemco jinak. Koupila jsem si test, byly 2 v jednom balení, udělala si ho ještě ten den byly tam dvě jasně zřetelné čárky, druhý den ráno sem si udělala ten druhý a byly tam jasné dvě dálnice
Tím moje testování skončilo za měsíc jsem šla k dr a teď jsem v 18 týdnu
Nechápu tyto diskuze, a testování pomalu hned po sexu, co to má za význam? Tady na fotkách vidím jasně negativní testy bez čárek.
Přijde mi že se takhle spousta žen trápí uplně zbytečně když jim pár dní po spožděné menstruaci vyjde krásně pozitivní test
Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12550
18.1.15 00:02
@Anonymní píše:
Já si udělala test den před menstruací, a to jen z důvodu že jsem myslela že mi bouchnou prsa, takovej tlak a bolest to prostě bylo divné a věděla jsem že je nemco jinak. Koupila jsem si test, byly 2 v jednom balení, udělala si ho ještě ten den byly tam dvě jasně zřetelné čárky, druhý den ráno sem si udělala ten druhý a byly tam jasné dvě dálnice
Nechápu tyto diskuze, a testování pomalu hned po sexu, co to má za význam? Tady na fotkách vidím jasně negativní testy bez čárek.
Přijde mi že se takhle spousta žen trápí uplně zbytečně když jim pár dní po spožděné menstruaci vyjde krásně pozitivní test
Hodně štěstí :kytka:

Ono je to těžké pochopit…když se o miminko snažíš dlouho, nebo jsi na tu představu uplá, tak se těžko čeká a někdy to nutkání zkusit test je silnější. Proč ne? Jasně, když to nevyjde, tak přichází zklamání, ale zas je tu i ta naděje.
Testovat třeba hned po ovulaci je hloupost, ale pár dní před MS…já taky testovala, prostě jsem strašně doufala, nemyslela jsem na nic jiného…pak se mi objevil dušík a já byla štěstím bez sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.1.15 00:05
@Anonymní píše:

evidentně nevíš, co je to zoufale se dlouhodobě snažit o dítě ty hrdinný anonyme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
18.1.15 15:43
@terinka4444 píše:
evidentně nevíš, co je to zoufale se dlouhodobě snažit o dítě ty hrdinný anonyme.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.1.15 17:37
Ani já nevidím. Pokud tam začíná neco byt, tak fotka to nechytla. AT sílí :)
je sice paráda, když někomu test ukázal den před termínem MS dvě čárky a to bylo veškeré testování. Patrně se nesnažil otěhotnět řadu měsíců či let. takove hlášky v teto diskuzi :zed:
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 17:48

DUCH????

Holky prosím vidíte něco??? Je to sice teprve 8 DPO. je to ryska nebo se něco klube, děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
3993
3.3.15 19:02
@Anonymní píše:
Holky prosím vidíte něco??? Je to sice teprve 8 DPO. je to ryska nebo se něco klube, děkuji za odpověd

Já tedy nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.3.15 22:36

Já taky bohužel nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deniska2912
4.3.15 16:58

Holky co myslite?

• Citovat
  • Upravit
17629
4.3.15 17:02

@Deniska2912 pozitivní test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
17.3.15 13:03

Holky, a i kdyz je takhle slabe pozitivni ten test, ale je to jeste pred ocekavanou ms, to prece porad nemusi znamenat tehu ne? respektive se jeste nemusi udrzet, vetsina zen by na to ani neprislo, ze byly tehu..nebo se mylim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
17.3.15 14:13

@mattez někdy se oplodněné vajíčko nezahnízdí a odejde s ms, pak to nemusí žena poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
17.3.15 15:31
@Saroya píše:
@mattez někdy se oplodněné vajíčko nezahnízdí a odejde s ms, pak to nemusí žena poznat

přesně tak, jinak já jsem takhle slabou čárku měla v 7. měsíci těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
18.3.15 15:16
@Saroya píše:
@mattez někdy se oplodněné vajíčko nezahnízdí a odejde s ms, pak to nemusí žena poznat

a kdyz se nezahnizdi tak tvori se hcg nebo ne? jako jestli je to poznat na testu predtim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí