Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
@mattez myslim,ze by se melo produkovat az po zahnízdění, ale některá miminka odejdou když nejsou vhodné podmínky i později a přitom hodne časně, ms se opozdi.pak na testu už něco může byt
Ahojky holky
, chtela bych vás poprosit o vas nazor,..vim, ze je na test brzy ale jsem nedockavá, což asi znáte
..jsem 8 DPO a test mi vysel takhle..mozná to vidim jen já, ale videl tam slabounkou carku..delala jsem test pepino
Holky mam dostat menstruaci az 21.11. ale uz mam tak 5 dni vytok bily, kremovy, muze to byt tehu? nebo musi byt bilkovy tahly?
Ahoj holky dnes jsem 12DPO odpoledne jsem zkousela testy jeden mamatest a jeden z ebay. Cetla jsem tady, ze mamatesty delaji falesne carky, ale chci se zeptat muzu zacit verit, kdyz vysel i ten z ebay
na fotce to neni tolika videt, ale v realu dobre videt jsou ![]()
@Saroya ja prave taky a ted akorat aby mi poradne zesilila
moc mi to nedochazi teda ale je to zatim jen asi 2 hodiny, tak prvotni sok me uz presel ![]()
Zdravim. Ms mam po 28dnech. Dnes jsem si delala test. Vidim slabeho ducha kamaradka taky
. Vidite take?
@novakova.t Bohužel nevidím. Fotky možná zkreslují…možná také ne…Občas se stává, že kdo chce vidět ducha, tak ho prostě vidí…
@novakova.t no když se hodně snažím něco málo vidím. Ale zatím bych na to nespolehala
Ahoj holky, uz celkem delší dobu čekám na menstruaci. Antikoncepci neberu uz 7 měsíců, ale nikdy jsem neměla zpoždění víc jak 2-3 dny… minulý týden v pondělí mě začaly bolet prsa tak jako před M, ale stále nic… dokonce se me teď zda, že mě neboli tak moc jako ten min. týden. Takže jsem si zkoušela vypočítat dle kalendáře, kdy jsem to měla cca dostat.
Test jsem dělala před 5 dny a negativní. Stres apod nic.. jsem úplně v pohodě tak posuďte samy
![]()