Duch ducha na těhotenském testu

• Fotoalbum (209)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16732
22.1.14 09:50
@LaternaM píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s duchem ducha? Mě se na tom testu jen tak cosi leskne - není to ani do fialova. První těhotenství se ukázalo jako slaboulinký doušek ale tohle je fakt jen… prostě duch ducha. (prosím neraďte mi ať si udělám další test za pár dní - to je mi jasný :-))

Tak to snad na emiminu ještě nebylo :lol: A jakou radu bys chtěla slyšet, když ne opakovat test za pár dní? Neporadím s duchem ani s duchem ducha, já měla vždy test buď negativní nebo pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.1.14 11:34

Myslela jsem si, že tohle je prostor, kde se může ženská zeptat na to, co jí tíží a najde tu chápavé duše, které vědí, co to je touha po dítěti. Informace, že test může být pozitivní nebo negativní, nebo že je to směšný dotaz mi opravdu moc pomohly. Pokud bude test pozitivní, nebudu psát do diskusí na internetu a zesměšňovat ty, které stále čekají. Těm, které mi upřímně radily, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
22.1.14 11:42

LaternaM - promiň, ale na blbou otázku, blbá odpověď. Podobných diskuzí je tady milion, tak jsi si je mohla projít, abys věděla, jak se na podobné duchařské diskuze reaguje :nevim: Radím netestovat se příliš brzy, to je jediná rada. Počkej minimálně týden, raději 14 dní a budeš mít jasno ;)

• Citovat
  • Upravit
3477
22.1.14 11:44
@koprovka89 píše:
LaternaM - promiň, ale na blbou otázku, blbá odpověď. Podobných diskuzí je tady milion, tak jsi si je mohla projít, abys věděla, jak se na podobné duchařské diskuze reaguje :nevim: Radím netestovat se příliš brzy, to je jediná rada. Počkej minimálně týden, raději 14 dní a budeš mít jasno ;)

Nebo jen vyhledat podobné téma a přispět do něj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.1.14 11:50

@lentilka248 Já toho mám za sebou opravdu hodně, co se týká čekání na první dítě, a nikdy jsem duchy nelovila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.1.14 12:03

@jessikka tak každý to má jinak a asi bych paní neodsuzovala..když chce lovit, ať loví..my jen můžeme držet pěsti, ať se zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.1.14 12:39

Tak trochu jednodušeji pro méně chápavé. Ano napadlo mě testovat se až po dni vynechání menstruace, ano napadlo mě podívat se na nepoužitý test, ano samozřejmě se budu testovat za pár dní. Ptala jsem se na zkušenost, ne na vaše názory na úroveň dotazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.1.14 12:53

@LaternaM Víš, zkušenosti těch, co testují a našli něco podobného, budou zřejmě 50/50. Prostě buď těhotná jsi nebo ne. Máš (prozatím) negativní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.1.14 13:15

Docela mě zaskočilo, kolik uživatelek reagovalo posměšně, myslím, že jsou tu i úsměvnější diskuze :nevim: @LaternaM Držím palce, ať má příští test jasný, pozitivní výsledek. Já si například udělala 4, než jsem uvěřila, že jsem těhotná, jeden vyšel dosti nejasně, takže chápu tvé pochybnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
22.1.14 13:25

@LaternaM V klidu, takhle se zvrtne dost diskuzí tady… Asi ne všichni tady dokážou pochopit, že je to čekání někdy opravdu dlouhé a né každý dokáže čekat dlouho. Znám to i od sebe :-) Já třeba měla v den vynechání ms tak slaboučkou čárku na testu, že jsem si myslela, že je vadnej a těhotná nejsem. No a je z toho dcera. Vydrž, přeju at je brzy pozitivní na první pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
22.1.14 14:16
@Madel píše:
@LaternaM V klidu, takhle se zvrtne dost diskuzí tady… Asi ne všichni tady dokážou pochopit, že je to čekání někdy opravdu dlouhé a né každý dokáže čekat dlouho. Znám to i od sebe :-) Já třeba měla v den vynechání ms tak slaboučkou čárku na testu, že jsem si myslela, že je vadnej a těhotná nejsem. No a je z toho dcera. Vydrž, přeju at je brzy pozitivní na první pohled.

Tak spíš se tu reagovalo na to, proč založila na toto téma diskuzi, je tu určitě několik podobných, stačilo by oživit nějakou.
Ale připouštím, že někdo odpověď podal tak, že to může zakladatelce připadat, že si z ní dělají srandu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
22.1.14 14:24

@MaJiKa Ale jo, určitě jsou tu desítky takových diskuzí, ale dá se přece pochopit, že se zakladatelka snaží o dítě, nikdo neví jak dlouho a je prostě nedočkavá, tak založí diskuzi s dost vtipným názvem… To se, myslim, dá pochopit a říct jí to jen jednou - dvakrát a ne jí stírat už na 3 stranách. Chtěla slyšet, jestli to někdo taky tak měl nebo neměl. Možná to ted taky hrotim, neznám jí a diskuzi bych taky nezaložila, ale dokážu se vžít do toho, že prostě chce slyšet, že se jí to dítě už povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
22.1.14 14:46
@Madel píše: že prostě chce slyšet, že se jí to dítě už povedlo…

Tak ale to se bohužel, tady nedozví, to ví zatím, snad jen pán bůh :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
22.1.14 17:29

@MaJiKa S tím souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26842
22.1.14 19:27

Ja myslim-ikdyz me to pobavilo tez, ale nevysmivam se ti zakladatelko ;) myslim si proste, ze nema cenu ty duchy lovit..
Take sme obcas koukla proti svetlu na test, ale kdyz tam nic nebylo jen nejaka jakoby bila ryha, to je vetsinou u dosti testu tak, vyznacuje to pouze to policko, kde by se normalne druha ruzova,,nebo modra objevila, kdyb bylo pritomne HCG..
Pokud vidis barvu, je to uz neco jineho, tyhle pruhledny dusici vetsinou nic neznamenaji-Pokud jsou jen do bela ;)…Jestli myslis jakoby pruhlednou carku, kterou tam vidis, je stejne silna a trochu zbarvena a prosvita tak je to mozna pozitivni…
Znam to jen diky tomu, ze poprve jsem se dost snazila, ale jedno je jiste test ti ukaze pozitri dvakrat vic, pokud tam neco je, preju ti aby to dopadlo jak si prejes..testuj po dvou dnech hcg stoupa nejvice do dvou dni… ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí