Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
Prohlídla jsem několikrát je to nejasné..na poslední foto jsem cosi viděla, ale pak zase ne na těch dalších..spíš bych počkala ještě..třeba za 2 dny nebo tak to půjde víc vidět..
Priznaky mam holky ale tak to kazda
. Prsa me uz 5dni hrozne boli, spis tlak. Husty bily vytok a pred 5dny jsem rano mela trosku ruzovy vytok rano
@Verviska Posledni ms jsi teda mela 11.12? Nebo proc mas v lednu taky cerveny dny? Jinak ja jsem mela posledni ms taky 11.12 a uz jsem byla u dr, dal mi vyvolavacku, na utz jsem nic nemela tak cekam na ms. Zasla bych uz k doktorovi treba ti i vezme krev
@Verviska No a jaký máš teda zpoždění? Trošičku z těch příloh nechápu. ![]()
Ms jsem dostala 11.12 a další jsem měla dostat toho 8.1… A dnes je 23.1 stále nic a test negativní ![]()
@Verviska To uz jdi za doktorem, je to vetsi zpozdeni, aby to treba nebyl zdravotni problem.. V pondeli bych se objednala.
Oka. No tak snad ještě zítra no dojde… před hodinou me začalo kapku popichavat v podbřišku
@Verviska Jestli jsi dělala test před několika dny, tak zkus ještě jeden, jinak ale spíš k doktorovi na kontrolu. Neproběhlo ani žádný špinění nebo něco?