Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
Vezmi si do ruky ještě nepoužitý test a vsadím se, že tam ducha ducha najdeš taky ![]()
Jak tu někdo už psal, na testu, i novém, nepoužitém, když to nakloníš proti světlu, je vidět jakoby slaboulinká čárečka, ale na to, jestli to vyšlo, to bohužel nestačí.
Jinak to lovení duchů, mě pobavilo, není to náhodu nějaký film? Lovci duchů ![]()
Příspěvek upraven 22.01.14 v 08:50
Duch ducha
A já si už myslela, že nějaká hororová duchařská diskuze a ono prd ![]()
@Kakika píše:
Vezmi si do ruky ještě nepoužitý test a vsadím se, že tam ducha ducha najdeš taky
Jsi mě předběhla ![]()
A kolikátý den cyklu dneska jsi? A jaký to byl test? Dokážu pochopit, že někdo ty duchy opravdu hledá. Asi bych zkusila ještě kvalitnější test.
Duch ducha
děkuji za zpestření rána.
jinak, zakladatelko, nelov duchy a počkej si ještě týden, dva a uvidíš… ![]()
Líp mě mě dneska den nemohl začít
Zakladatelko vykašli se na lovení nesmyslů a počkej pár dnů a pak uvidíš určitě už realitu ![]()
@jessikka asi záleží, jak dlouho se zakladatelka snaží..svého času jsem taky hodně věcí nechápala..a po pár měsících lovila duchy taky..
Duch ducha?
![]()
mas dva body - za originalitu a za pobaveni ![]()
a ted cekej na dalsi test, treba tam uz bude duch bez ducha ![]()
Nechápu
Co si udělat test třeba za týden nebo 14 dní a zaručuji ti, že budeš mít naprosto jasno ![]()
@AngelLilly píše:
Duch duchaTo tu ještě nebylo
já dodnes nepochopila o co jde, bud je tam jedna nebo dvě
![]()
@blondwamp píše:
já dodnes nepochopila o co jde, bud je tam jedna nebo dvě![]()
Nápodobně
nevím, proč některý ženský to tak řeší
já jsem si udělala jeden test, vyšel pozitivní a hotovo, pak jsem jen šla k doktroce a nedělala jsem si milion testů ![]()
Příspěvek upraven 22.01.14 v 09:46
Mě poslední dobou připadá že některé ženské hned po sexu valí do lékárny pro test a loví duchy