Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Přečtěte si článek: Těhotenský test - jak ho vybrat a provést
Co si myslite o tomto testu? Mela jsem sex 5 dni pred MS, tu jsem dostala i kousky srazenin tam byly, nebyla ale nijak extra silna, ale znate ty tehotenske priznaky, hlavne hořko kovová pachuť.
Tak jsem si udělala první den MS test a pak poslední den - 5.den MS test a proste je tam stin, nebo uz mi hrablo??? Na 1. Fotce je test z 1. dne MS a na dalsich dvou - dnesni - 5. Den.
Tak ja pri zvětšení fotky na mobilu stín vidím, ale jestli není vykoukany tim, ze vím, kde ta druha carka má být ![]()
Ahojky dělala jsem si test první ve čtvrtek z noční moči.. duch po limitu a skoro nebyl vidět.. poté znovu až v pondělí a v úterý… Doma mám půlroční holčičku..
![]()
@Emma27 jasně negativní, nic tam není
@Mišulka222 na zelených jsou zcela zřetelné //
Ahoj, jsem slepá nebo tam něco málo je? Po ovulaci jsem malinko zašpinila a mám i jiné náznaky na tehu. Děkuji za názory
@karkarka zpoždění bylo 2 dny a pak jen jeden den špinění ale tehu příznaky mam stále. Toto na testu jsem ještě neměla
Ahojky holky, dnes jsem se odvážila udělat si test a zdá se mi že tam něco vidím. prosím vyjádřete se mi k obrázku. kamarádka říkala ať to dám do negativu že to půjde lépe vidět. byla hloupost dělat test teď navečer mám 30 dní od poslední menstruace. Nevím zda tam vidím ducha
při minulém těhotenství jsem testovala až cca v 6tt a tam byli čárky dvě jak vyšité i při testování odpoledne. Každopádně to zkusím hned ráno jestli to nebude lepší.
Ahoj holky, vidite neco? ja zlehka jo, ale nejde moc vyfotit