Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80
3.2.14 22:22

@Xela a kolik ti je jestli se můžu zeptat? Mně je 21 a nikomu jsme to neřekli že se snažíme, v dnešní době by nás měli snad za blázny :nevim: Já jsem testovala dneska, MS by měla být 10. ale mám to nepravidelně, jsem 24 DC. // tam byly, ale jedna mimo testovací oblast.. Zkusím pozítří znovu, uvidíme. Mám nějak pocit že to už tentokrát vyšlo.. Všem vám držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 07:04

@alfonska20 přeji aby vám to vyšlo a na lidi kolem nekoukejte :dance: mně je 27, snažíme se dva roky, přítel je o 5 let starší, už spolu žijeme sedm let, takže to není žádnéé bláznivé rozhodnutí :mrgreen: a ty, pokud jsi si jistá i s partnerem, že chcete mít mimíska, tak neber ohled na ostatní, je to jen váš život :kytka: pak dej určitě vědět až se testneš..já letím do práce, budu tu večír..papa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 07:16

Jinak, jsem se tu nezmínila, že už od pátka jsem nějaká nachlazená a né a né to odejít :cert: nevím, vždycky se to bud rychle rozjelo nebo přestalo, ale tohle se ve mně drží jak čert..mám ucpanej nos a bolí mně v krku lehce, tak myslím, že se ve mně nic netvoří :nevim: dnes jsem 9 den po IUI…a Utrogestan mi zatím nedělá problemy :think: tak uvidime..hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
4.2.14 10:17

Ahoj, můžu se přidat? Dnes jsem 6DPO a už se nemůžu dočkat testování :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 10:31

Ahoj holky, chci se zeptat zda neco vidite? Jinak drzim vsem palce ke //

• Citovat
  • Upravit
2423
4.2.14 10:53

@Xela jakou mas davku? Ja dnes zkusila test a nic ; ( tak jsem to obrecela!! Za 3mesice znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 11:05

Bebecinko :( to je mi strašně líto :( věřila jsem že ti to vyjde :( pokud mi to taky nevyjde, tak teď do CAR nepůjdu..dám si voraz..jsou to nervy :( beru 1-0-1
píšu z mobilu tak snad to dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 11:07

Jinak na testu nic nevidím, ale já jsem teď přihlášena přes tel, tak možná tam něco je, nemůžu říct..každopádně přeji at tam jsou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.2.14 11:11

@Xela ja jsem tomu taky moc verila, ale posledni dva dny jsem tusila, ze to neklapne. Rano jsem strasne brecela i ted se mi chce brecet. My muzem na dalsi pokus az za 3mesice, nemame zadne mrazacky. Vydrzelo nam jen jedno embryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 11:20

Malá moje :( třeba během té doby přijdete do jiného stavu přirozeně..zázraky se dějí a nesmíme ztrácet naději :( jen plakej, aspoň mne to vždy trochu pomůže..člověk už by se radoval a pak ejhle :( já si taky nefandím..před dvěma dny jsem aspoň cítila trochu prsa a spodek..teď nic..ani se jinak necítím. za dva dny vysadím utroš a uvidíš že mi ta mrška dorazí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 11:21

@tvetinka a jak dlouho se snažite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
4.2.14 11:24

@Xela od srpna, a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 11:29

@tvetinka my přes dva roky :( je to na palici :( už se tak nesleduji jako dříve, ale teď jsem po IUI a sleduju i rýmu :-P uvidím, mám se testovat v neděli, v den narozenin mého přítele…tak si myslím, že to nedopadne..co ty, cítíš nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
4.2.14 11:39

@Xela přeju ti ať to vyjde :hug: my jsme se od toho srpna snažily i nesnažili ani jsem nevěděla kdy mam ovulku, ale tenhle měsíc jsme se snažili naplno i ovu testy jsem si udělala. Příznaky zatím nemám žádný ale ještě je dost na ně brzo. A testovat se chystam v pondělí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
4.2.14 11:46
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat zda neco vidite? Jinak drzim vsem palce ke //

Ja tam nic nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek