Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela a kolik ti je jestli se můžu zeptat? Mně je 21 a nikomu jsme to neřekli že se snažíme, v dnešní době by nás měli snad za blázny
Já jsem testovala dneska, MS by měla být 10. ale mám to nepravidelně, jsem 24 DC. // tam byly, ale jedna mimo testovací oblast.. Zkusím pozítří znovu, uvidíme. Mám nějak pocit že to už tentokrát vyšlo.. Všem vám držím palečky ![]()
@alfonska20 přeji aby vám to vyšlo a na lidi kolem nekoukejte
mně je 27, snažíme se dva roky, přítel je o 5 let starší, už spolu žijeme sedm let, takže to není žádnéé bláznivé rozhodnutí
a ty, pokud jsi si jistá i s partnerem, že chcete mít mimíska, tak neber ohled na ostatní, je to jen váš život
pak dej určitě vědět až se testneš..já letím do práce, budu tu večír..papa ![]()
Jinak, jsem se tu nezmínila, že už od pátka jsem nějaká nachlazená a né a né to odejít
nevím, vždycky se to bud rychle rozjelo nebo přestalo, ale tohle se ve mně drží jak čert..mám ucpanej nos a bolí mně v krku lehce, tak myslím, že se ve mně nic netvoří
dnes jsem 9 den po IUI…a Utrogestan mi zatím nedělá problemy
tak uvidime..hezký den ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Dnes jsem 6DPO a už se nemůžu dočkat testování ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat zda neco vidite? Jinak drzim vsem palce ke //
@Xela jakou mas davku? Ja dnes zkusila test a nic ; ( tak jsem to obrecela!! Za 3mesice znova
Bebecinko
to je mi strašně líto
věřila jsem že ti to vyjde
pokud mi to taky nevyjde, tak teď do CAR nepůjdu..dám si voraz..jsou to nervy
beru 1-0-1
píšu z mobilu tak snad to dorazí
Jinak na testu nic nevidím, ale já jsem teď přihlášena přes tel, tak možná tam něco je, nemůžu říct..každopádně přeji at tam jsou //
@Xela ja jsem tomu taky moc verila, ale posledni dva dny jsem tusila, ze to neklapne. Rano jsem strasne brecela i ted se mi chce brecet. My muzem na dalsi pokus az za 3mesice, nemame zadne mrazacky. Vydrzelo nam jen jedno embryjko
Malá moje
třeba během té doby přijdete do jiného stavu přirozeně..zázraky se dějí a nesmíme ztrácet naději
jen plakej, aspoň mne to vždy trochu pomůže..člověk už by se radoval a pak ejhle
já si taky nefandím..před dvěma dny jsem aspoň cítila trochu prsa a spodek..teď nic..ani se jinak necítím. za dva dny vysadím utroš a uvidíš že mi ta mrška dorazí ![]()
@tvetinka my přes dva roky
je to na palici
už se tak nesleduji jako dříve, ale teď jsem po IUI a sleduju i rýmu
uvidím, mám se testovat v neděli, v den narozenin mého přítele…tak si myslím, že to nedopadne..co ty, cítíš nějaké příznaky?
@Xela přeju ti ať to vyjde
my jsme se od toho srpna snažily i nesnažili ani jsem nevěděla kdy mam ovulku, ale tenhle měsíc jsme se snažili naplno i ovu testy jsem si udělala. Příznaky zatím nemám žádný ale ještě je dost na ně brzo. A testovat se chystam v pondělí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat zda neco vidite? Jinak drzim vsem palce ke //
Ja tam nic nevidim ![]()