Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
126
30.1.14 10:20

No nám říkali, že zkusime 2× IUI a pak IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
30.1.14 21:18

Holky, to uz snad neni mozny :cert: 3 dny zpozdeni, dneska sem si delala tt a zase negativni :,( ja uz fakt nevim, je mozny ze ovulace probehla pozdeji, protoze ja presne nevim kdy sem ji mela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
30.1.14 22:21

Je to možné. Ja mám jednou ovulaci 13DC, někdy 16DC. Oplatí se dělat ovulační testy. Já kupuji v Dr Max. Jmenuje se Ovular a cena je fajn. Držím palečky. Ještě vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
31.1.14 09:06

Teda, 6 let už je vážně doba. Držím palce ať to brzy vyjde, i kdyby za pomoci doktorů :-) Mám známou která se s manžou snaží už přes 8 let, dali do toho už téměř 200 000 Kč a nic.
Já jsem testovala včera, baba netrpělivá a samozřejmě nic. Další zkusím v pondělí, to budu 10 DPO. Jsem hrozná, nejradši bych testovala hned po :hug: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
31.1.14 18:15
@alfonska20 píše:
Teda, 6 let už je vážně doba. Držím palce ať to brzy vyjde, i kdyby za pomoci doktorů :-) Mám známou která se s manžou snaží už přes 8 let, dali do toho už téměř 200 000 Kč a nic.
Já jsem testovala včera, baba netrpělivá a samozřejmě nic. Další zkusím v pondělí, to budu 10 DPO. Jsem hrozná, nejradši bych testovala hned po :hug: :zed:

Ahoj omlouvám se že vstupuji do konverzace, ale mám stejné choutky :D jsem 3 DPO a už bych se testovala, ale je mi jasné že ještě minimálně 10 dní se musim držet, byly by to nejspíš vyhozené peníze že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.2.14 22:16

Jeeee, já už bych taky chtěla hříbka… MS byla 3.ledna, a od té doby ani ťuk… Zkoušela jsem testovat před dvěma dny, test negativní, ale furt mi něco říká, že možná se tam něco v děloze vyrábí… Tak snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.2.14 15:53

@denikwu To je dlouhá doba :think: takdržím palečky a dej vědět jak to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 16:16

:dance: Ahoj holky, jsem tu dnes prvně, vždy jsem četla diskuse jako nepřihlášená…taky mně čeká testování na konci týdne..jsem 8 dní po první IUI, příznaky zatím žádné, krom občasného píchnutí v prsu a někdy i v bříšku, ale je to stejné jako před MS :pocitac: všem moc držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
3.2.14 17:36

@Xela ahoj, ja jsem 12den po ET a to cekani je hrozne. Ob dva dny mam bolesti jako na MS, ale o hodne vic me boli podbrisek a prsa, tak sem zvedava!!! Drzim palce at to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 17:39

Taky moc držím palečky aby to vyšlo, čekání je strašné, s přitelem se snažíme dva roky a tak vim už své :,( ted jsme byli prvně v CAR na IUI…ale bylo to šílené čekání a oba dva kyselý jak citron, než si nás doktor zavolal..lidí mraky :cert: kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
3.2.14 18:08

@Xela streda, nebo ctvrtek. Uz je to na palici. My se snazily 1,5roku pres pul roku sem litala po doktorech, a 10.1 zacala pichat. Vse bylo ok, ale to cekani na vysledek je des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.2.14 18:39

:mavam: Holky všem držim palečky, také mě testování čeká až kolem 8.2. :zed: to snad nevydržím, ale chtěla bych znát Váš názor ještě na jednu věc… Když mám ovulku, tak (už minimálně 3 roky) mě celý týden bolí prsa, ale tak že se jich ani nedotknu. Vtehdy poznám své plodné dny, ale nyní mě prsa bolela jen 1. den, kdy jsme na to vlítli a od té doby prsa vůbec nic… vím že to určitě zní úsměvně :) jen by mě zajímalo jestli to může být jeden z příznaků toho jak to dopadne…? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 19:22

Mně prsa lehce bolí taky při ovu, ale jen lehce, není to nic tragického, pak bolej před MS..jinak ne :think: tak vůbec nevím, co ti poradit..ptala jsi se svého doktora? každá to máme jinak, jinak reagujeme a každá máme i jiné příznaky :think: každopádně ti přeji at se vám zadaří.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 19:27

@bebecinka tak to moc držím palečky :kytka: at se to povede, věřím, že po ET by to mělo vyjít, zvlášt když máš bolístky bříška :dance: já chodila také k doktorům, všechna možná vyšetření jsem prodělala, jak já tak i přítel jsme zdravý, spermio na jedničku, tak nevíme kde je chyba :think: tobě moc přeji at tam jsou // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.2.14 19:47

Tak to já testuji již týden od 8 mého dne od styku, oacto ne hodne bolel podbřišek. Celý týden i dnes . Tak snad to konečně vyjde. Jinak všem, co chteji mimo přeji brzký úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí