Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, to uz snad neni mozny
3 dny zpozdeni, dneska sem si delala tt a zase negativni
ja uz fakt nevim, je mozny ze ovulace probehla pozdeji, protoze ja presne nevim kdy sem ji mela ![]()
Je to možné. Ja mám jednou ovulaci 13DC, někdy 16DC. Oplatí se dělat ovulační testy. Já kupuji v Dr Max. Jmenuje se Ovular a cena je fajn. Držím palečky. Ještě vydrž.
Teda, 6 let už je vážně doba. Držím palce ať to brzy vyjde, i kdyby za pomoci doktorů
Mám známou která se s manžou snaží už přes 8 let, dali do toho už téměř 200 000 Kč a nic.
Já jsem testovala včera, baba netrpělivá a samozřejmě nic. Další zkusím v pondělí, to budu 10 DPO. Jsem hrozná, nejradši bych testovala hned po
![]()
@alfonska20 píše:
Teda, 6 let už je vážně doba. Držím palce ať to brzy vyjde, i kdyby za pomoci doktorůMám známou která se s manžou snaží už přes 8 let, dali do toho už téměř 200 000 Kč a nic.
Já jsem testovala včera, baba netrpělivá a samozřejmě nic. Další zkusím v pondělí, to budu 10 DPO. Jsem hrozná, nejradši bych testovala hned po![]()
Ahoj omlouvám se že vstupuji do konverzace, ale mám stejné choutky
jsem 3 DPO a už bych se testovala, ale je mi jasné že ještě minimálně 10 dní se musim držet, byly by to nejspíš vyhozené peníze že? ![]()
Jeeee, já už bych taky chtěla hříbka… MS byla 3.ledna, a od té doby ani ťuk… Zkoušela jsem testovat před dvěma dny, test negativní, ale furt mi něco říká, že možná se tam něco v děloze vyrábí… Tak snad ![]()
@denikwu To je dlouhá doba
takdržím palečky a dej vědět jak to dopadne ![]()
Ahoj holky, jsem tu dnes prvně, vždy jsem četla diskuse jako nepřihlášená…taky mně čeká testování na konci týdne..jsem 8 dní po první IUI, příznaky zatím žádné, krom občasného píchnutí v prsu a někdy i v bříšku, ale je to stejné jako před MS
všem moc držím palečky ![]()
@Xela ahoj, ja jsem 12den po ET a to cekani je hrozne. Ob dva dny mam bolesti jako na MS, ale o hodne vic me boli podbrisek a prsa, tak sem zvedava!!! Drzim palce at to klapne
Taky moc držím palečky aby to vyšlo, čekání je strašné, s přitelem se snažíme dva roky a tak vim už své
ted jsme byli prvně v CAR na IUI…ale bylo to šílené čekání a oba dva kyselý jak citron, než si nás doktor zavolal..lidí mraky
kdy budeš testovat?
@Xela streda, nebo ctvrtek. Uz je to na palici. My se snazily 1,5roku pres pul roku sem litala po doktorech, a 10.1 zacala pichat. Vse bylo ok, ale to cekani na vysledek je des
Holky všem držim palečky, také mě testování čeká až kolem 8.2.
to snad nevydržím, ale chtěla bych znát Váš názor ještě na jednu věc… Když mám ovulku, tak (už minimálně 3 roky) mě celý týden bolí prsa, ale tak že se jich ani nedotknu. Vtehdy poznám své plodné dny, ale nyní mě prsa bolela jen 1. den, kdy jsme na to vlítli a od té doby prsa vůbec nic… vím že to určitě zní úsměvně
jen by mě zajímalo jestli to může být jeden z příznaků toho jak to dopadne…? ![]()
Mně prsa lehce bolí taky při ovu, ale jen lehce, není to nic tragického, pak bolej před MS..jinak ne
tak vůbec nevím, co ti poradit..ptala jsi se svého doktora? každá to máme jinak, jinak reagujeme a každá máme i jiné příznaky
každopádně ti přeji at se vám zadaří.. ![]()
@bebecinka tak to moc držím palečky
at se to povede, věřím, že po ET by to mělo vyjít, zvlášt když máš bolístky bříška
já chodila také k doktorům, všechna možná vyšetření jsem prodělala, jak já tak i přítel jsme zdravý, spermio na jedničku, tak nevíme kde je chyba
tobě moc přeji at tam jsou // ![]()
Tak to já testuji již týden od 8 mého dne od styku, oacto ne hodne bolel podbřišek. Celý týden i dnes . Tak snad to konečně vyjde. Jinak všem, co chteji mimo přeji brzký úspěch