Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Xela Určitě dám vědět a ty taky s tím testíkem. Třeba se zadaří všem a bude vystaráno a bude se zakládat nová dikuze „maminy/říjen 2014“ ![]()
Já už se potichu na tu diskuzi těším, testovala jsem dneska a duch tam, zítra doufám zesílí. Budu ráda za parťačky
zatím radši anonymně ![]()
Ty bláho, maminy říjen 2014..to je krásný
jsem až dojatá
a anonymku, nevadí že chceš být anonym, já to chápu..a taky ti přeji at tam není jen duch ale už pořádný dálnice // ![]()
Dobré ránko holky, tak jsem si dělala test a je jasně negativní
takže mám příjemné ráno
tak zkusim ještě v neděli a pak vysadím utroš..krásný den a ať ho máte lepší jak já ![]()
Neztrácej ještě naději. Já testovala poprvé den před očekávanou MS kvůli akci a test sněhobílej. Tak jsem byla přesvědčená, že nic, snědla asi kilo sushi, podlila ho friskem
dneska odolám a testnu až zítra. Holky držím všem moc palce ![]()
Ahojky.
Včera se měla dostavit MS a nic. ![]()
Dnes ráno TT negativní, jsem z toho neštastná. ![]()
Snažíme se od srpna…
![]()
Holky, tak jsem dneska taky nevydrzela a testla:((( No snehobilo jak na arktide
ach jo..takze dneska uz uzrogestan vysadim. Ale alespon vim, ze u me 14dnu po pregnylu ani zminka..
@Handulka14 Ahoj, napodobne, nebranime se sice od cervna, ale hrotim to od srpna-prestala jsem kojit, ovu testy, tt..no a ted od ledna i hormony:( a furt nic.. ![]()
@Anonymní píše:
Neztrácej ještě naději. Já testovala poprvé den před očekávanou MS kvůli akci a test sněhobílej. Tak jsem byla přesvědčená, že nic, snědla asi kilo sushi, podlila ho friskemdneska odolám a testnu až zítra. Holky držím všem moc palce
A vis kdy si mela ovulaci???neb pokud si mela zpozdenou, tak to nemuselo byt hned videt..ale 12-14. DPO uz by to test zaznamenat mel..MOC A MOC GRATULUJI!!;)
@Xela to je mi lito..ale mam bohuzel podobne blbe rano..nu, tak muzeme zalozit rovnou testovani 3/2014!ach jo ![]()
Já mám správně testovat v neděli, jenže jsem kráva četla diskuze že některé holky už měli pozitivní desátý den po inseminaci, tak jsem se těšila…uvidíme..holky já vám tak moc přeju pozitivní testy. musíme doufat že se to už brzo zlomí ![]()
@Handulka14 třeba je ještě brzo testovat..každá to vážně máme jinak. já vím, že to je na švestku
každý měsíc čekat, zda se to povedlo
my se snažíme dva roky a už jsem z toho zoufalá
zkus test zítra a pak napiš..přeji ti aby byl pozitivní ![]()
Anonymní ten test je pěkný, je pozitivní ne? co já bych za takový dala
jo uvidím mám čas do neděle, pak holt zas nervy další měsíc ![]()
Anonymní ten test je pěkný, je pozitivní ne? co já bych za takový dala
jo uvidím mám čas do neděle, pak holt zas nervy další měsíc ![]()
@Dominicenka tak to je mi strašně líto
to je fakt strašný, kdy se nám to povede? to je den, co
taky jsi brala utroš jo? já mám vysadit v sobotu večer..moc mně to mrzí:( takže zase za měsíc viď:( ach jo..takový hormony do sebe člověk cpe, což není na druhou stranu pro nás zdravé, ale co neuděláme pro to vytoužené dítě…musíme doufat:(
Tak přidávám svoje testování za poslední čtyři dny i s dnešním ránem. První dva jsou mamatest 10 a další dva jsou dr.max 10. MS buď včera nebo dnes. Včera se nekonala, tak doufám, že ani dnes nedorazí.
![]()