Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mmikulka promiň, jsem až ted přečetla že ti krev nenabral..to nechápu proč, asi to je moc práce
počkej nějaký den a zkus testík znova ![]()
Vůbec se ani o té krvi nezmínil, docela mě začíná štvát, třeba nedávno jsem zjistila od kamarádek, že jim u roční preventivní prohlídky dělá i ultrazvukové vyšetření, a ten můj mi tohle vyšetření neudělal nikdy, tak nevím, co si o tom mám myslet!
Ahojky holky chci se zeptat kdy bych mohla testovat, měla jsem to dneska dostat, ale zatím nic, tak se chci zeptat co a jak, mamina mě chce dusit do pondělí, nevím jestli to teda vydržím, jestli to má cenu a jestli to mám vydržet až do toho pondělí, jestli to nebude planej poplach. Nechtěla bych se zklamat. Dík za radu
Tak jsem nevydržela a zkusila testnout a zatim nic. Nevim jestli jsem ho tam nenechala dýl než 5 sekund.Tak další zkusim až o víkendu ![]()
Tak jsem dneska teprve 7 DPO a mám takový divný pocit v podbřišku, ale asi si to jen vsugerovávám ![]()
@mmikulka tak pokud ti nevyhovuje doktor, je třeba s tím něco udělat..musiš mu věřit a říct si, joo, ten je fakt super, stará se o mně, ví jak na to
já taky změnila a jsem ted spokojená
měl by ti sám nabídnout krevní obraz
@beruska1788 čím déle počkáš, tím lépe a nebudeš zklamaná, asi tak
maminky mají vždy pravdu
![]()
@peta123 píše:
Tak jsem nevydržela a zkusila testnout a zatim nic. Nevim jestli jsem ho tam nenechala dýl než 5 sekund.Tak další zkusim až o víkendu
tak o pár sekund navíc snad neva v testíku nebo jo??
každopádně držím palec na víkend ![]()
@Xela píše:
@beruska1788 čím déle počkáš, tím lépe a nebudeš zklamaná, asi takmaminky mají vždy pravdu
![]()
![]()
jo maminkám se to radí, ale jestli se to povedlo tak to bude zázrak, po takový hodně dlouhý době to bude opravdu zázrak ![]()
@beruska1788 píše:
jo maminkám se to radí, ale jestli se to povedlo tak to bude zázrak, po takový hodně dlouhý době to bude opravdu zázrak
zázraky se dějí ![]()
Xela: víš co čekáme už 4roky a navíc jestli se to povedlo, tak pak jednu věc nechápu, protože bych do toho spadla 22.1 tak by to znamenalo, že se v laborce spletli, protože týden na to příteli řekli že má pomalé spermie a že jen tak to nepůjde, takže jsme nakoupili hromadu prášků(vitamínů) co mi napsala doktorka. takže držte palce ať je vše ok
@beruska1788 píše:
Xela: víš co čekáme už 4roky a navíc jestli se to povedlo, tak pak jednu věc nechápu, protože bych do toho spadla 22.1 tak by to znamenalo, že se v laborce spletli, protože týden na to příteli řekli že má pomalé spermie a že jen tak to nepůjde, takže jsme nakoupili hromadu prášků(vitamínů) co mi napsala doktorka. takže držte palce ať je vše ok
Neznamená, že když má přitel pomalé spermijky, že do toho nemůžete sami padnout..příroda si poradí..moje kamarádka otěhotněla s manželem, který měl katastrofalni spermio
řekli jim že přirozeně to nepůjde a ejhle..přestala na to myslet a bylo vymalováno
moc ti přeji ať to vyjde..znám moc dobře čekání, u nás je to teda dva roky..ale jsme už po všech vyšetřeních a jsme zdravý oba dva
moc vám přeji ze
at to vyjde a máte uzlíček štěstí doma ![]()
@peta123 píše:
Holky tady je muj testík. Co vy na to?
Já tam nic nevidim
ale to může zkreslovat…duch tam není?? to jde špatně fotit potom ![]()