Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
5.2.14 15:47

@mmikulka promiň, jsem až ted přečetla že ti krev nenabral..to nechápu proč, asi to je moc práce :pocitac: počkej nějaký den a zkus testík znova :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.2.14 15:50

Vůbec se ani o té krvi nezmínil, docela mě začíná štvát, třeba nedávno jsem zjistila od kamarádek, že jim u roční preventivní prohlídky dělá i ultrazvukové vyšetření, a ten můj mi tohle vyšetření neudělal nikdy, tak nevím, co si o tom mám myslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
5.2.14 15:52

Ahojky holky chci se zeptat kdy bych mohla testovat, měla jsem to dneska dostat, ale zatím nic, tak se chci zeptat co a jak, mamina mě chce dusit do pondělí, nevím jestli to teda vydržím, jestli to má cenu a jestli to mám vydržet až do toho pondělí, jestli to nebude planej poplach. Nechtěla bych se zklamat. Dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.2.14 15:53

Tak jsem nevydržela a zkusila testnout a zatim nic. Nevim jestli jsem ho tam nenechala dýl než 5 sekund.Tak další zkusim až o víkendu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
5.2.14 15:54

Tak jsem dneska teprve 7 DPO a mám takový divný pocit v podbřišku, ale asi si to jen vsugerovávám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 15:56

@mmikulka tak pokud ti nevyhovuje doktor, je třeba s tím něco udělat..musiš mu věřit a říct si, joo, ten je fakt super, stará se o mně, ví jak na to ;) já taky změnila a jsem ted spokojená :dance: měl by ti sám nabídnout krevní obraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 15:58

@beruska1788 čím déle počkáš, tím lépe a nebudeš zklamaná, asi tak :kytka: maminky mají vždy pravdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 16:03
@peta123 píše:
Tak jsem nevydržela a zkusila testnout a zatim nic. Nevim jestli jsem ho tam nenechala dýl než 5 sekund.Tak další zkusim až o víkendu :,(

tak o pár sekund navíc snad neva v testíku nebo jo?? :think: každopádně držím palec na víkend :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
5.2.14 16:04
@Xela píše:
@beruska1788 čím déle počkáš, tím lépe a nebudeš zklamaná, asi tak :kytka: maminky mají vždy pravdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo maminkám se to radí, ale jestli se to povedlo tak to bude zázrak, po takový hodně dlouhý době to bude opravdu zázrak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 16:07
@beruska1788 píše:
jo maminkám se to radí, ale jestli se to povedlo tak to bude zázrak, po takový hodně dlouhý době to bude opravdu zázrak :dance:

zázraky se dějí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
5.2.14 16:18

Xela: víš co čekáme už 4roky a navíc jestli se to povedlo, tak pak jednu věc nechápu, protože bych do toho spadla 22.1 tak by to znamenalo, že se v laborce spletli, protože týden na to příteli řekli že má pomalé spermie a že jen tak to nepůjde, takže jsme nakoupili hromadu prášků(vitamínů) co mi napsala doktorka. takže držte palce ať je vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 16:23
@beruska1788 píše:
Xela: víš co čekáme už 4roky a navíc jestli se to povedlo, tak pak jednu věc nechápu, protože bych do toho spadla 22.1 tak by to znamenalo, že se v laborce spletli, protože týden na to příteli řekli že má pomalé spermie a že jen tak to nepůjde, takže jsme nakoupili hromadu prášků(vitamínů) co mi napsala doktorka. takže držte palce ať je vše ok

Neznamená, že když má přitel pomalé spermijky, že do toho nemůžete sami padnout..příroda si poradí..moje kamarádka otěhotněla s manželem, který měl katastrofalni spermio :palec: řekli jim že přirozeně to nepůjde a ejhle..přestala na to myslet a bylo vymalováno :mrgreen: moc ti přeji ať to vyjde..znám moc dobře čekání, u nás je to teda dva roky..ale jsme už po všech vyšetřeních a jsme zdravý oba dva :nevim: moc vám přeji ze :srdce: at to vyjde a máte uzlíček štěstí doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.2.14 16:32

Holky tady je muj testík. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 16:36
@peta123 píše:
Holky tady je muj testík. Co vy na to?

Já tam nic nevidim :( ale to může zkreslovat…duch tam není?? to jde špatně fotit potom :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.2.14 16:36

@peta123 já tam nic nevidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie