Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Teruu ahaaaa, takze ty mas pregnyl jen „tak“ kratce..juva, tak to opravdu pred menzes netestuj vubec!!!Tim, ze mas tak kratoucke cykly, Ti mozna vychazi den vyprchani pregnylu na datum ocekavane mrchy.. ![]()
Ach jo, to budes mit cekani teda..
Hele, ale uz jsi v pulce cekani, tak to nejak dokopes..neboj;)a drzim palecky at to vyjde!! ![]()
@leva23 píše:
Tak holkypřidávám testík z dnešního rána, tzn. již 9 dní pozitivní. MS zatím nedorazila. Stále se obávám jít na krev, abych nebyla zklamaná.
tak to je rozhodně bát nemusíš.
![]()
No dobře holky, dám na Vás a na zítra jsem se objednala na krev ![]()
@leva23 aha..
no v tom pripade jsi ale musela nit ovu driv nez obvykle, neb mas hrozne dlouho pozitivni testy..a nebo nechci"strasit"ale budou zo dvojcatka..:)))) fakt ty tlustice na den vynechani jsou neuveritelne! to jsem jeste nevidela..myslela jsem ze jsi 9dni po vynechani a zaroven pozitiv tt ![]()
Ale opravdu tu testy jsou uz hoooodne dlouho pozitivni, tez by to biologicky ani nebyl menzes..
Zak at se drzi jeden nebo klidne vsechny male fazolky u Tebe v brisku a na krev nemusis chodit..ty tlustice jsou opravdu jasne;) JSI TEHOTNA! Takze spis se objednat na cca 6-7tt na utz, at vis kolik jich tam je a jestli uz neni ![]()
@Dominicenka moc a moc děkujuuu je to moje poslední šance pak laparoskopie a IUI ![]()
@Dominicenka No je to celé tak trochu záááhada… Neb tento měsíc jsem se na to tak jako vybodla, protože jsme příští měly jít s partnerem do CARu. Takže v lednu bylo jen jedno jedinné miliskování a to v pondělí 20.1. přesně týden na to mě braly strašné křeče do podbřišku, myslela jsem, že přijde MS o dost dříve a nebo že jsem nemocná. V uterý moje skoro tchýně položila partnerovi dotaz, zda nejsem těhotná. Ten jí odvětil, že jestli jo, tak max 4 dny a smal se. V tu samou chvíli mě napadlo o 300metrů jinde v domě
, že mám doma poslední testík a udělala jsem si ho a ejhle 2 čárky a hned vcelku hodně výrazné. Tak hnedle druhý den jsem si volala k doktorce, že mám ještě týden do MS a že mám pozitivní TT. Ta mi řekla, ať hned přijedu na ultrazvuk. Sice viděla vysokou sliznici a v děloze malinkaté prosvětlení, ale to prý nic neznamená, vše to může souviset S očekávanou MS. Navíc byl jeden vaječník hodně zvětšený, na druhém našla měnší cystu a za dělohou také jednu. Takže mi naordinovala klid, nic netahat a čekat jestli nedorazí MS. Toť celý příběh.
@Teruu nemá cenu dělat test, pokud jsi pregnyl dostala 2.2. pregnyl vyprchává cca 10-12dní…
@Petulikk píše:
@Teruu nemá cenu dělat test, pokud jsi pregnyl dostala 2.2. pregnyl vyprchává cca 10-12dní…
ano ano, děkuji nebudu se testovat
Ahojky holky jsem tu nová. Obracím se na Vás jelikoš některá z Vás má, už nějáké životní skušenosti
. Mám pár dotazu! Tak kde, bych začala ani nevim
. Bude to pul roku co jsem vysadila antikoncepci a Ms jsem měla o pár dní vždy nepravidelnou. Ted poslední dva měsíce jsem Ms pravidelnou, dorazila 30.12 2013. Od ledna s manželem paracujeme na miminku. V lednu jsem dost marodila chřipka, brala jsem dost léku prvních 14 dní jsme to neskoušeli, až po té co mi bylo lépe. Během toho jsem si občas ještě vzala paralen. A výsledek je, že už 5 den Ms ještě nedorazila. Akorát mám bolesti v podbřišku jako, kdyby měla přijít. A jednou se mi sama od sebe spustila krev s nosu. Občasné divné pocity od žaludku. Jelikoš jsem byla nervozní udělala jsem si těhotenský test. Je to muj první test tak stím nemám skušenosti! Oběvili se mi tam dvě čárečky. Jedna je víc zbarvená nahoře druhá je kus pod dní, ale dost slabá
. Myslíte se, že bych mohla být těhotná, takhle brzy? Mohla by má nemoc něják ohrozit mimi
? Občasné bolesti stále přetrvávají, má to tak být?…Předem děkuji Všem za rady a názory
!! Omlouvám se za chyby jsem z toho dost nervozní jelikoš nevim co se děje s mím tělem
.
@leva23 no a jaka byla menstrace predtim??vis co ja tipuju, poceti jeste predtim..klidne v prosinci..a nebo 20.,ale pak by tom musely byt snad trojcata!!!
nee, ted vazne, to je proste hrozne brzy pozitivni..musis byt tehu dele..Samozrejme mozna Tve telo jen krasne tvori hcg..kazde telo ho produkuje v jinem mnozstvi pri tehu. Dle toho i treba byvaji nevolnosti.. Jo. Ta doktorka nemusela nic videt! nekdy se to objevi az v 6tt..
@Veverka27 to vypada slibne!!;) jakoze na tehu!!!klidne sem vyfot ten test, ale dve carky ksou dve carky! A chripky se neboj..v prvni pulce vubec nemela vliv..vliv mohlo mit plus minus neco az od 14.1.(kdyby byla ovulace kolem 14dne cyklu) a dokonce ani to ne!!!neb jeste tyden az 14dnu nebi mimis poradne napojen na telo matky, tedy nemuzes ho ohrozot ani alko, ani lekama..jo a paralen se muze cele tehotenstvi i pri kojeni.. ![]()
Díky moc holky docela jsem se uklidnila. nemám ho čím vyfotit buhužel
. Skusím se pak ještě udělat další testík. Když čárka za sílí dojdu jsi příští týden k mému lékaři.. nemůžu tomu ani uvěřit, že by se to povedlo hned na poprvé
.
@Dominicenka no pokud bych otěhotněla již v prosinci, tak už by přeci na konci ledna něco vidět musela ne? Navíc minulá MS byla uplně normální jako každá jiná, stejně silná i dlouhá. Uvidíme co mi řekne z té krve. ![]()