Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
6.2.14 20:02
@misha alex píše:
@Xela jezdíme do Liberce, jsem tam spokojená. Ten samotnej zákrok byl nepříjemnej, ale pokud to nevyjde, nejspíš do toho půjdeme znovu. Přeji ti taky hodně sil a třeba to vyjde, nikdy nevíš :-) [/citac
Mně zákrok vůbec nebolel, bylo to jako klasický vyšetření zrcadlama mi to přišlo..ono i prý záleží na zkušenosti lékaře a jeho něhy :pankac: jen si myslím, že u mně to asi nedoapdne, jelikož večer zázrakem část ze mně odplavala mi přišlo :nevim: no, nebudu to tu rozebírat :mrgreen: :mrgreen: ale tak snažili jsme se i s přítelem o milískování, tak uvidíme. Nás čeká stěhování v březnu, takže to necháme až budeme mít vše vyřešeno a nestresovat se 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:04
@VerunkaVa píše:
manžel mě tam už týden uhani :D ale já mám strach ze to bude negativni a on se tak moc těší tak jsem nervózní ještě víc

Neboj, určitě to manža pochopí a bude ti oporou když to nedoapdne :* věř tomu..a je lepší vědět co a jak, než se další den a pak víkend stresovat :( jen utíkej a buď silná..žádný strach :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 20:07
@Xela píše:
Neboj, určitě to manža pochopí a bude ti oporou když to nedoapdne :* věř tomu..a je lepší vědět co a jak, než se další den a pak víkend stresovat :( jen utíkej a buď silná..žádný strach :kytka: :kytka: :kytka: [/citace

Moc dekuju a určitě dam vědet jak jsme dopadli. :kytka: asi se ráno nervozitou zbláznim ale bude to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:09

@VerunkaVa :pankac: určo vědět dej, jsem zvědavá už ted až se zítra odpo přihlásím, co tu bude napsané :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 20:11

@Xela manžel jde ráno na kontrolu k doktoru a tak na mě bude čekat tak to bude zajímavé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:13
@VerunkaVa píše:
@Xela manžel jde ráno na kontrolu k doktoru a tak na mě bude čekat tak to bude zajímavé :D
:D To je hezké že bude čekat..hlavně žádný stres, ta psychika, ta hlava když jede, tak to dělá fakt hodně :( šup šup klídeček 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 20:17

@Xela tak co se tyče práce na mimcu tak to bereme v klidu ale v poslední době mi je opravdu všelijak. Manžel ma ze mě legraci protože jsem prý tak protivna ze to ještě nezažil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:21

@VerunkaVa je ti všelijak jo??? :-O tak aby to nenaznačovalo něco, mamčo :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 20:25

@Xela tak snad to zítra dobře dopadne :) kamarádka rodí v dubnu tak by mimco mělo kamaráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 20:26

Holky… To je des, asi jsem fakt padla na hlavu. Jeste ani nemam potvrzené těhu a už jsem nechala za věci pro mimo v krámě litřík :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:38
@leva23 píše:
Holky… To je des, asi jsem fakt padla na hlavu. Jeste ani nemam potvrzené těhu a už jsem nechala za věci pro mimo v krámě litřík :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 20:40

@Xela no se nesmeeeeej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:40

@leva23 Ta tvoje věta mně pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak se pochlub, co jsi nakoupila, mamino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 20:45

@Xela ale nejake dupajdy, oblečky, osusku s kapuckou, brindoše. No evidentně mým hormonům ty dve čárky stačí k blbnuti ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:45

@leva23 Osušku?? tak ty už jsi jasná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí