Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@misha alex píše:
@Xela jezdíme do Liberce, jsem tam spokojená. Ten samotnej zákrok byl nepříjemnej, ale pokud to nevyjde, nejspíš do toho půjdeme znovu. Přeji ti taky hodně sil a třeba to vyjde, nikdy nevíš[/citac
Mně zákrok vůbec nebolel, bylo to jako klasický vyšetření zrcadlama mi to přišlo..ono i prý záleží na zkušenosti lékaře a jeho něhyjen si myslím, že u mně to asi nedoapdne, jelikož večer zázrakem část ze mně odplavala mi přišlo
no, nebudu to tu rozebírat
![]()
ale tak snažili jsme se i s přítelem o milískování, tak uvidíme. Nás čeká stěhování v březnu, takže to necháme až budeme mít vše vyřešeno a nestresovat se
@VerunkaVa píše:
manžel mě tam už týden uhaniale já mám strach ze to bude negativni a on se tak moc těší tak jsem nervózní ještě víc
Neboj, určitě to manža pochopí a bude ti oporou když to nedoapdne
věř tomu..a je lepší vědět co a jak, než se další den a pak víkend stresovat
jen utíkej a buď silná..žádný strach
![]()
@Xela píše:
Neboj, určitě to manža pochopí a bude ti oporou když to nedoapdnevěř tomu..a je lepší vědět co a jak, než se další den a pak víkend stresovat
jen utíkej a buď silná..žádný strach
![]()
![]()
[/citace
Moc dekuju a určitě dam vědet jak jsme dopadli.
asi se ráno nervozitou zbláznim ale bude to lepší
@VerunkaVa
určo vědět dej, jsem zvědavá už ted až se zítra odpo přihlásím, co tu bude napsané ![]()
@Xela manžel jde ráno na kontrolu k doktoru a tak na mě bude čekat tak to bude zajímavé ![]()
@VerunkaVa píše:
@Xela manžel jde ráno na kontrolu k doktoru a tak na mě bude čekat tak to bude zajímavé
@Xela tak co se tyče práce na mimcu tak to bereme v klidu ale v poslední době mi je opravdu všelijak. Manžel ma ze mě legraci protože jsem prý tak protivna ze to ještě nezažil ![]()
@VerunkaVa je ti všelijak jo???
tak aby to nenaznačovalo něco, mamčo
![]()
@Xela tak snad to zítra dobře dopadne
kamarádka rodí v dubnu tak by mimco mělo kamaráda
Holky… To je des, asi jsem fakt padla na hlavu. Jeste ani nemam potvrzené těhu a už jsem nechala za věci pro mimo v krámě litřík ![]()
@leva23 píše:
Holky… To je des, asi jsem fakt padla na hlavu. Jeste ani nemam potvrzené těhu a už jsem nechala za věci pro mimo v krámě litřík
@leva23 Ta tvoje věta mně pobavila
tak se pochlub, co jsi nakoupila, mamino
![]()
@Xela ale nejake dupajdy, oblečky, osusku s kapuckou, brindoše. No evidentně mým hormonům ty dve čárky stačí k blbnuti
![]()