Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@leva23 Ale joooo, já tě chápu…mít tvoje testíky jasný, taky už šílím
![]()
@Xela proč myslíš? Jsem byla vždycky jiná, ale ze se to pozná podle osušky, to jsem netušila;) ![]()
@Xela tak doktor zítra bereme jen na objednání takže jdu az v pondělí tak snad to vydržím ![]()
@VerunkaVa píše:
@Xela tak doktor zítra bereme jen na objednání takže jdu az v pondělí tak snad to vydržím
třeba v sobotu bude testík jasně // ![]()
@leva23 píše:
@Xela postýlka je už smontována 100 let jeste po synovci
@Xela no jeeeeen si dělej srandůů.
ale kočárek i s vajíčkem už mam objednány po kamarádčině mimcu. Mno mě fakt hrabeeee ![]()
@leva23 píše:
@Xela no jeeeeen si dělej srandůů.ale kočárek i s vajíčkem už mam objednány po kamarádčině mimcu. Mno mě fakt hrabeeee
@Anonymní píše:cha, člověk chvíli nedává pozor a tady už se řeší postýlky
přesně tááááák
@leva23 to tady vyhrála na plné čáře.. testy nejsilnější a ted miminkovský hadříky, postýlky stoletý a už i kočár objednaný. OMG
![]()
@Xela no ono mě to přejde, az mi doktorka sdělí. ze je to jen biochemické těhu ![]()
Teda s váma je fakt sranda. Já našla dvě čárky dneska, jenom slaboučké, nechci to zakřiknout.. a jsem hrozně nervózní, pročítám emimino a říkám si, že mi asi hrabe.. už jsem i okukovala oblečky pro mimi když jsem se stavila v c&a.. ale koukám, že když jsem je nekoupila, tak jsem na tom ještě dobře…
![]()
Sorry za anonym, nechci aby to někdo věděl.. ale vaši diskuzi občas okukuju.. ![]()
@leva23 píše:
@Xela no ono mě to přejde, az mi doktorka sdělí. ze je to jen biochemické těhu
Aáááále prdky…o tom vůbec nemluv..pssst
![]()
@Anonymní píše:
Teda s váma je fakt sranda. Já našla dvě čárky dneska, jenom slaboučké, nechci to zakřiknout.. a jsem hrozně nervózní, pročítám emimino a říkám si, že mi asi hrabe.. už jsem i okukovala oblečky pro mimi když jsem se stavila v c&a.. ale koukám, že když jsem je nekoupila, tak jsem na tom ještě dobře…![]()
Sorry za anonym, nechci aby to někdo věděl.. ale vaši diskuzi občas okukuju..
I slaboučké se počítají
zkus za dva dny, jaký budou ![]()