Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
6.2.14 20:46

@leva23 Zítra budeš montovat postýlku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:47

@leva23 Ale joooo, já tě chápu…mít tvoje testíky jasný, taky už šílím :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 20:48

@Xela proč myslíš? Jsem byla vždycky jiná, ale ze se to pozná podle osušky, to jsem netušila;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 20:52

@Xela postýlka je už smontována 100 let jeste po synovci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 20:52

@Xela tak doktor zítra bereme jen na objednání takže jdu az v pondělí tak snad to vydržím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:53
@VerunkaVa píše:
@Xela tak doktor zítra bereme jen na objednání takže jdu az v pondělí tak snad to vydržím :)

třeba v sobotu bude testík jasně // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:53
@leva23 píše:
@Xela postýlka je už smontována 100 let jeste po synovci :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co kočarek???autosedačku??? a hlavně pleny, ty pleeeeeny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 20:57

@Xela no jeeeeen si dělej srandůů. :) ale kočárek i s vajíčkem už mam objednány po kamarádčině mimcu. Mno mě fakt hrabeeee :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 20:57

:mrgreen: cha, člověk chvíli nedává pozor a tady už se řeší postýlky :lol:

• Citovat
  • Upravit
191
6.2.14 20:58
@leva23 píše:
@Xela no jeeeeen si dělej srandůů. :) ale kočárek i s vajíčkem už mam objednány po kamarádčině mimcu. Mno mě fakt hrabeeee :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi hustáááááááááááááá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:59
@Anonymní píše: :mrgreen: cha, člověk chvíli nedává pozor a tady už se řeší postýlky :lol:

přesně tááááák :mrgreen: @leva23 to tady vyhrála na plné čáře.. testy nejsilnější a ted miminkovský hadříky, postýlky stoletý a už i kočár objednaný. OMG :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 21:00

@Xela no ono mě to přejde, az mi doktorka sdělí. ze je to jen biochemické těhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 21:02

Teda s váma je fakt sranda. Já našla dvě čárky dneska, jenom slaboučké, nechci to zakřiknout.. a jsem hrozně nervózní, pročítám emimino a říkám si, že mi asi hrabe.. už jsem i okukovala oblečky pro mimi když jsem se stavila v c&a.. ale koukám, že když jsem je nekoupila, tak jsem na tom ještě dobře… ;) :mrgreen:

Sorry za anonym, nechci aby to někdo věděl.. ale vaši diskuzi občas okukuju.. ;)

• Citovat
  • Upravit
191
6.2.14 21:04
@leva23 píše:
@Xela no ono mě to přejde, az mi doktorka sdělí. ze je to jen biochemické těhu :think:

Aáááále prdky…o tom vůbec nemluv..pssst :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 21:05
@Anonymní píše:
Teda s váma je fakt sranda. Já našla dvě čárky dneska, jenom slaboučké, nechci to zakřiknout.. a jsem hrozně nervózní, pročítám emimino a říkám si, že mi asi hrabe.. už jsem i okukovala oblečky pro mimi když jsem se stavila v c&a.. ale koukám, že když jsem je nekoupila, tak jsem na tom ještě dobře… ;) :mrgreen:Sorry za anonym, nechci aby to někdo věděl.. ale vaši diskuzi občas okukuju.. ;)

I slaboučké se počítají :lol: zkus za dva dny, jaký budou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital