Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
7.2.14 19:41

Já tam teda nic nevidím ale to to nemusí nic znamenat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 19:44

Já ještě jednu trochu upravila, příjde mě že na těch fotkách to nejde moc vidět když je člověk trochu nezesvětlí/neztmaví, na téhle ale asi taky nic že? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
173
7.2.14 19:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosímvás vidíte tam nějakého ducha nebo ne? :nevim:

já tedy osobně bohuzel nic nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 19:53
@Anonymní píše:
Já ještě jednu trochu upravila, příjde mě že na těch fotkách to nejde moc vidět když je člověk trochu nezesvětlí/neztmaví, na téhle ale asi taky nic že? :nevim:

no na téhle už něco jako mini ducha vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 19:58

MS mě má přijít až v neděli ale pořád mě bolí břicho a už mě bylo i dvakrát nevolno tak nevím co to může být, na to aby na testu byla pěkná čárka je teď asi ještě brzo že?

• Citovat
  • Upravit
173
7.2.14 20:04
@Anonymní píše:
MS mě má přijít až v neděli ale pořád mě bolí břicho a už mě bylo i dvakrát nevolno tak nevím co to může být, na to aby na testu byla pěkná čárka je teď asi ještě brzo že?

no hele já mela silne pozitivní test už týden před očekávanou MS, coz jeste údajně nemusí nic znamenat, ale držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 20:29

původní anonymka :-)

Já teda nevidím nic ani na jednom testu, ale kliiid, vždyť je brzy. Já měla sněhobílo den před očekávanou MS a po dni zpoždění teprve slabého ducha. Dej tomu ještě chvíli :kytka:

• Citovat
  • Upravit
85346
7.2.14 20:44

@leva23 kdyz mas pozitivni test, tak je hcg v krvi 100%. Spis jde o to, zda je zarodek tam, kde ma byt a zda se bude vyvijet tak, jak ma. Kdyz ti vzala krev a pozvala si te na kontrolu, tak spise proto, aby vse prekontrolovala. Asi jsi tam sla moc brzo a v deloze nebylo zatim nic videt. Pri dalsi kontrole by se melo videt, zda je zarodek v deloze, vejcovodu a podobne. Ale nevim, jak dlouho ti meska ms a jak dlouho a jak silne mas TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85346
7.2.14 20:47
@Anonymní píše:
MS mě má přijít až v neděli ale pořád mě bolí břicho a už mě bylo i dvakrát nevolno tak nevím co to může být, na to aby na testu byla pěkná čárka je teď asi ještě brzo že?

A kolikaty DPO jsi? Taky cekam MS v nedeli a dneska 12.dpo bilo :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 20:51

@blumen no já mam silne pozitivní testy už 10 dni a MS mešká 3 dny. A dnes mi doktorka řekla, ze dokud není hcg u krve nebo jasny nalez na ultrazvuku, tak není TT vůbec směrodatný. A na kontrolu si mě vůbec nepozvala, mam si jen v pondělí zavolat, zda je hcg v krvi nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85346
7.2.14 20:56

@leva23 a davala jsi sem fotky? Tak to je spatny postup, protoze v krvi musi byt hcg urcite. Jestli na uktrazvuku nic nevidela, tak si te musi pozvat na dalsi kontrolu (mela by te objednat v pondeli za par dni, protoze v pondeli to hcg pozitivni v krvi bude). Pokud to neudela, tak ji zmen. Jinak je ale zvlastni, ze jak pises, mas pozitivni testy uz 10 dni, ze zacatku musely byt ale slabsi ne? Nekdy muze pozitivni test zpusobit i cysta, ale to by doktorka musela videt zaprve na ultrazvuku a tadruhe hcg by byll v krvi tak nebo tak… Taky ji moc nerozumim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.2.14 20:57

Ahoj, nechodím sem často, ale ráda bych znala váš názor…
poslední ms 11/2013, včera tři pozit. tt, Pepino, pak nějaký z DM a německý z Rossmanu, jeden 10 a dva 25 jednotek hCG…
Dneska jsem od rána nemocná a s horečkou, večer Pepino opět pozit., ale při tom jsem zjistila, že mi asi začala ms…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 21:05

@blumen No nejsem si uplně jistá ale 12DPO a nebo 13DPO, ale asi spíš těch 12. Myslíš že je tedy na test ještě brzo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.14 21:06

@Anonymní
promiň že jsem si vypůjčila tvoji anonymitu :D nějak sem nebrouzdala v konverzaci pozpátku takže jsem netušila že tu budeme dvě, dám tomu ještě čas ale moc nadějí si nedávám :(

• Citovat
  • Upravit
173
7.2.14 21:08
@blumen píše:
@leva23 a davala jsi sem fotky? Tak to je spatny postup, protoze v krvi musi byt hcg urcite. Jestli na uktrazvuku nic nevidela, tak si te musi pozvat na dalsi kontrolu (mela by te objednat v pondeli za par dni, protoze v pondeli to hcg pozitivni v krvi bude). Pokud to neudela, tak ji zmen. Jinak je ale zvlastni, ze jak pises, mas pozitivni testy uz 10 dni, ze zacatku musely byt ale slabsi ne? Nekdy muze pozitivni test zpusobit i cysta, ale to by doktorka musela videt zaprve na ultrazvuku a tadruhe hcg by byll v krvi tak nebo tak… Taky ji moc nerozumim..

jj, fotky jsem dávala, opravdu od počátku silne . Jo a na to, zda může cysta vyvolat pozitivní TT a bylo mi řečeno, ze nemůže. Protože prý hcg produkuje placenta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí