Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@blumen No nejsem si uplně jistá ale 12DPO a nebo 13DPO, ale asi spíš těch 12. Myslíš že je tedy na test ještě brzo?
No to je individualni, myslim, ze v 85% uz neco videt je (slabe), ale u toho zbytku to jeste videt byt nemusi. Dneska jsem to hledala, tak snad je to nas pripad
taky mam pocit, ze bych mohla byt, i kdyz zatim me ten pocit teda vickrat zklamal ![]()
@blumen tak to já asi patřím k těm zbylím 15% a to mě začně štvát, já jsem dneska 16DPO a nic tak nevím.
Kočky myslíte že by když nedošáhnu na čípek má to nějakej vliv, zda to je nějakej příznak těhu.
![]()
@Anonymní píše: @Anonymní
promiň že jsem si vypůjčila tvoji anonymitunějak sem nebrouzdala v konverzaci pozpátku takže jsem netušila že tu budeme dvě, dám tomu ještě čas ale moc nadějí si nedávám
ani nevíš jak ráda bych se odtajnila a anonymitu předala
Psala bych sem víc, ale to hlídání abych nezapomněla zaškrtnout anonymitu mě fakt neba. Mám tu přátele z realživota a tam to fakt ještě říkat nechci, minimálně než budu mít potvrzeno od doktora. Tam se chystám nejdřív na začátku března, tak musím vydržet, furt čekám že někdo udělá uzavřenou říjnovou skupinu. U syna jsem šla k doktorovi hned co jsem to zjistila a samozřejmě nebylo nic vidět, 14dní jsem se nervovala jestli to není mimoděložní a za to mi to nestojí. Chci aby bylo rovnou vidět srdíčko, tentokrát si počkám. Tak snad tam bude. Neztrácej naději!! Ta přeci umírá poslední ![]()
@Anonymní píše:
ani nevíš jak ráda bych se odtajnila a anonymitu předalaPsala bych sem víc, ale to hlídání abych nezapomněla zaškrtnout anonymitu mě fakt neba. Mám tu přátele z realživota a tam to fakt ještě říkat nechci, minimálně než budu mít potvrzeno od doktora. Tam se chystám nejdřív na začátku března, tak musím vydržet, furt čekám že někdo udělá uzavřenou říjnovou skupinu. U syna jsem šla k doktorovi hned co jsem to zjistila a samozřejmě nebylo nic vidět, 14dní jsem se nervovala jestli to není mimoděložní a za to mi to nestojí. Chci aby bylo rovnou vidět srdíčko, tentokrát si počkám. Tak snad tam bude. Neztrácej naději!! Ta přeci umírá poslední
ahoj no tak já mýt TT pozitivní tak klidně skupinku bych ti založial, ale já budu muset počkat do toho března než mi vůbec doktorka něco řekne.
Tak holky, já zase nic
měla jsem dostat ms, 10dní nikde, a dneska silná menstruace, jen to ze mě lítá.. takže nic, no ![]()
@leva23 ale jo, muze to taky zpusobit. Dam ti sem potom odkaz na jeden clanek, ale ted jsem na mobilu, tak se mi to nechce hledat, musim vystupovat… ![]()
@blumen no snad asi raději ne, bych se nervovala jrste víc, počkám a hotovo. Mam sliznici za týden zvýšenou ze 13 na 21 a krev se dozvím v pondělí a podle toho uvidím, jak bude doktorka postupovat a případně změním.
@beruska1788 nene, ta statistika plati jen pro 12.dpo. Pro 16.dpo jsem nasla, ze 11% muze byt negativnich…
Zitra sem kdyztak dam ty odkazy, byl to nejaky vyzkum..
@leva23 jojo, a kdyby nechtela delat nic, tak ji zmen. Podle me jsi tam byla brzo a tehotna jsi, ale tak brzo nebylo nic videt…
Zdravim vsechny unorove testerky a obdivuju vsechny, ktere vydrzi testovat az po ocekavane MS, ja prave pred chvilkou testovala, ms mam dostat zitra, ale testovala jsem testem Lady max o kterem jsem cetla, ze dela falesne duchy…tak se radej jeste uplne neraduju, i kdyz bych uz nas s maanzelem chtela pozitivni zpravou po roce a pul potesit… ![]()
@Kamila82 no krása
tichá gratulace, ten test vůbec neznám
zkusila bych nějakou klasiku, mě nejlíp ukazoval ten z Dr maxe, mamatest jsem si dělala o dva dny dýl a byl slabší
a to jsem myslela, že je nej, nebo za syna byl ![]()
Ano, rano zkusim jiny, snad budu moudrejsi… kdyztak pridam ranni foto ke konzultaci ![]()
Ahoj ženy
Tééda, pár dní ležím ve skriptech a nejdu sem a vy se tu takhle rozjedete, to mě těší!
Já jsem testovala dneska Mamatestem, kterým po přečtení několika diskuzí zde nevěřím, ale zbyl mi tam, tak jsem ho zkusila. Po nasvícení tam čárka je, ráno zkusím Dr. Max. Všem kočkám které našly // moc a moc gratuluji. A těm, kterým to nevyšlo - nevěšte hlavu, však on ten mimísek na nás čeká, jen nás napíná abychom si ho o to víc vážily ![]()
A koukala jsem že většina z nás se tu snaží od srpna ![]()
Nikdo zatím nepodpověděl.. asi je malá pravděpodobnost, že jsem těhotná, že?
díky ![]()