Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.2.14 21:18

Anonymní P
Holky, mně tak strašně bolí břicho, že skoro doufám, že to dostanu :nevim: Už mě takhle bolí pár dní, ale dneska je to fakt silný! Tak opravdu nevím. Ms měla přijít dnes, max. zitra. Je fakt divný, že mě bolí před. Normálně mě bolí jen během ms :nevim: Co myslíte? Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.14 21:42

A test sis nedelala?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.14 21:53

Anonymní P
Jo, nevydržela jsem to a ráno testla, ale sněhobílo :nevim: Ale myslím si, že ovulace byla teprve před 10ti dny. To by bylo ještě brzo na test ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.14 22:30

No zkus udelat test pozitri, jinak se mi ty bolesti nezdaj a neumim vysvetlit, test jsi, ela citlivost10?
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.2.14 22:39

Jo citlivost 10. No uvidím. Třeba zítra přijde ms :think: Stejně se už potřebuju objednat na gyndu na běžnou prohlídku, tak to kdyžtak nahlásím, když z toho nebude mimi :roll:

• Citovat
  • Upravit
17
9.2.14 07:37

Ahoj, radši jsem čekala do rána a udělala si teď ještě další test (čtvrtý) a myslim, že je vše jasné.. Tak snad to špinění nebyla ms či tak něco, na zač. března jdu k dr., tak snad se tam něco najde. Děkuju za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 07:49

Anonymní P
@Bětuše krása! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1819
9.2.14 08:09

@Bětuše Gratuluju, to jsou tlustice!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
9.2.14 08:43

@Bětuše Krásný, takový chci taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
9.2.14 08:46
@Kamila82 píše:
Zdravim vsechny unorove testerky a obdivuju vsechny, ktere vydrzi testovat az po ocekavane MS, ja prave pred chvilkou testovala, ms mam dostat zitra, ale testovala jsem testem Lady max o kterem jsem cetla, ze dela falesne duchy…tak se radej jeste uplne neraduju, i kdyz bych uz nas s maanzelem chtela pozitivni zpravou po roce a pul potesit… :nevim:

Já takhle testovala taky před MS a nyní mám doma 3 měsíční holčičku. Blahopřeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
9.2.14 08:47
@Kamila82 píše:
Takze dnes jsem testovala a vypada to nadejne :-) Dokonce i testy s citlivosti 25 neco v limity ukazaly…

Super, jste těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.2.14 09:37

@Bětuše tak gratulace, snad i já u ty // najdu, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.2.14 09:42

Já tomu na 100% uvěřím až to uvidím na sonu, takže zatím nikdo nic neví.
Taky vám přeju, ať to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
9.2.14 10:10

No uz abych to mela potvrzene od doktorky… rada bych si oddychla, ze vse je jak ma byt a tam kde ma byt… Preci jen se snazime vic nez rok… tak tomu stesti ani nemuzu uverit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
9.2.14 10:37

@Xela proc si vysadila utrous, kdyz si jeste netestovala? Me i pres negativni test a lehke spineni, rekli at ho beru. MS mi neoddalil a to sem mela 2-2-2 prisla dokonce o neco driv. MS jsem mela 2dny a vcera me zas bolelo bricho jak na MS a porad me boli prrsa a mam je jak balony. At zije kinska davka hormonu, za 3 mesice znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí