Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kočkodlak píše:
@Kamila82 Kami, to ti ten ClearBlue a ty testíky dole ukázaly v ten samý deN?? Já si ClearBlue pořád syslím, měla jsem strach, aby něco ukázal..
Jo jo, vse dnes, ale ve ctvrtek mi ClearBlue jeste nic neukazal… Tak jsem s nim pockala az mi v limitu ukaze alespon slabou carku obycejny papirkovy test se stejnou citlivosti, teda 25… Prece jen je to draha sranda
@Bětuše já už vůbec nevím ale ta moje p… doktorka mi řekla že na kontrolu začátkem března, do tý doby se asi zblázním, už abych měla něco na testu.
@Bětuše píše:
Ahoj, nechodím sem často, ale ráda bych znala váš názor…
poslední ms 11/2013, včera tři pozit. tt, Pepino, pak nějaký z DM a německý z Rossmanu, jeden 10 a dva 25 jednotek hCG…
Dneska jsem od rána nemocná a s horečkou, večer Pepino opět pozit., ale při tom jsem zjistila, že mi asi začala ms…?
Já myslím, že těhotná seš, kamarádka měla normální MS až do třetího měsíce. tak se obednej k doktorovi a pak napiš, kolikátý jsi týden ![]()
@Kamila82 Já vidím slabé čárky, vypadá to dobře, snad budou sílit. Kolikátý DC jsi?
Holky to je paráda, jaký máte krásný testíky
Velikááááánská gratulace…já si holt počkám do zítra, ale nic mi není, takže to ZASE nedopadne…ale už jsem si zvykla za ty dva roky
krásný den, budoucí maminky a těhulky ![]()
Ahojky holky tak čárka výrazně ze sílila
.Příští týden si zajdu k doktorovi. Co myslíte neni to příliš brzy?
Pěkný výkend ![]()
@Veverka27 ahojky hele zeptej se doktroky, švagrové řekla že je brzo a měla poz 5 testů a nechala jí čekat 14dní
@Veverka27 píše:
Ahojky holky tak čárka výrazně ze sílila.Příští týden si zajdu k doktorovi. Co myslíte neni to příliš brzy?
Pěkný výkend
Určo to je brzo, nic tam neuvidí..ale není na škodu ji zavolat a ona sama řekne realný termín, nebo aspon nabere krev
zatím potichounku gratuluji ![]()
@blumen taky doufam, ze budou silit… Jsem 25. DC, dnesek byl dnem neocekavane ms a tusim, ze bych mohla byt tak 13-14DPO
Takže já.. prd ![]()
Snažíme se chvilku, ale pokud to do srpna nevyjde tak bych chtěla zkusit zajít do CAR. Jen se v tom vůůbec neorientuji - když se tam sama objednám s tím, že chci vyšetření - hormonální profil, sperma, průchodnost atd., platím si to sama?
A IUI, IVF, FŇ - co je co? ![]()
@alfonska20 ahoj, tak já jsem v těchto záležitostech na začátku, ale už máme za sebou všechna možná vyšetření kromě imunologie, s tou uvidíme. Jsem po laparoskopii s průchodností vejcovodů a vyšetřením dělohy. Všechno jsme měli hrazeno z pojišťovny. Teď jsme po 1.IUI = v jednoduchosti je to zavedení přečištěného a zkoncentrovaných spermií do dělohy. Tohle, pokud ti není nad 40, hradí 6× za rok pojišťovna. Léky před tím mě stály asi 200 Kč. Takže to zatím jde. IVF je umělé oplodnění přímým zavedením embryí. Ale třeba to nebudeš vůbec potřebovat
hodně štěstí
já čekám a zatím ![]()
@misha alex Moc děkuju za odpověď
Já jsem se právě bála jestli zrovna poprvé nevybafnou že chtějí 20 000 ![]()
Držím palce ať ti to brzy vyjde! ![]()
@alfonska20 nemáš za co, já jsem se tím taky chvilku prokousávala, ale po dvou letech snažení nic jiného nezbývalo. myslím, že na nějaké placení dojde, pokud bychom v budoucnu potřebovali něco zamrazit.
ať ti to taky brzo vyjde ![]()
mě už z toho lehce hrabe ![]()
Já jsem za návštěvy v CAR dala pouze 30kč za návštěvy..pregnyl a utroš šli na pojištovnu..jak krev, tak spermio.Ale v diskuzích se dá i najít, že některé kliniky si třeba účtují jinak ty výkony, záleží na klinice. Přeji všem, aby tohle vůbec podstupovat nemuseli
je to pak na palici, to čekání, zda to vyšlo či ne
![]()