Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
8.2.14 09:53
@kočkodlak píše:
@Kamila82 Kami, to ti ten ClearBlue a ty testíky dole ukázaly v ten samý deN?? Já si ClearBlue pořád syslím, měla jsem strach, aby něco ukázal..

Jo jo, vse dnes, ale ve ctvrtek mi ClearBlue jeste nic neukazal… Tak jsem s nim pockala az mi v limitu ukaze alespon slabou carku obycejny papirkovy test se stejnou citlivosti, teda 25… Prece jen je to draha sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.2.14 09:53

@beruska1788 koukám, že „jakoms“ je nějaký dnešní trend.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.2.14 10:00

@Bětuše já už vůbec nevím ale ta moje p… doktorka mi řekla že na kontrolu začátkem března, do tý doby se asi zblázním, už abych měla něco na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
8.2.14 10:41
@Bětuše píše:
Ahoj, nechodím sem často, ale ráda bych znala váš názor…
poslední ms 11/2013, včera tři pozit. tt, Pepino, pak nějaký z DM a německý z Rossmanu, jeden 10 a dva 25 jednotek hCG…
Dneska jsem od rána nemocná a s horečkou, večer Pepino opět pozit., ale při tom jsem zjistila, že mi asi začala ms…?

Já myslím, že těhotná seš, kamarádka měla normální MS až do třetího měsíce. tak se obednej k doktorovi a pak napiš, kolikátý jsi týden :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
8.2.14 10:41

@Kamila82 Já vidím slabé čárky, vypadá to dobře, snad budou sílit. Kolikátý DC jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.2.14 11:05

Holky to je paráda, jaký máte krásný testíky :dance: :dance: :dance: :dance: Velikááááánská gratulace…já si holt počkám do zítra, ale nic mi není, takže to ZASE nedopadne…ale už jsem si zvykla za ty dva roky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: krásný den, budoucí maminky a těhulky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.2.14 11:06

Veverka27

Ahojky holky tak čárka výrazně ze sílila :).Příští týden si zajdu k doktorovi. Co myslíte neni to příliš brzy? :) Pěkný výkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.2.14 11:07

@Veverka27 ahojky hele zeptej se doktroky, švagrové řekla že je brzo a měla poz 5 testů a nechala jí čekat 14dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.2.14 11:10
@Veverka27 píše:
Ahojky holky tak čárka výrazně ze sílila :).Příští týden si zajdu k doktorovi. Co myslíte neni to příliš brzy? :) Pěkný výkend :mavam:

Určo to je brzo, nic tam neuvidí..ale není na škodu ji zavolat a ona sama řekne realný termín, nebo aspon nabere krev :) zatím potichounku gratuluji :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.2.14 15:10

@blumen taky doufam, ze budou silit… Jsem 25. DC, dnesek byl dnem neocekavane ms a tusim, ze bych mohla byt tak 13-14DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.2.14 16:51

Takže já.. prd :nevim:
Snažíme se chvilku, ale pokud to do srpna nevyjde tak bych chtěla zkusit zajít do CAR. Jen se v tom vůůbec neorientuji - když se tam sama objednám s tím, že chci vyšetření - hormonální profil, sperma, průchodnost atd., platím si to sama?
A IUI, IVF, FŇ - co je co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.2.14 17:07

@alfonska20 ahoj, tak já jsem v těchto záležitostech na začátku, ale už máme za sebou všechna možná vyšetření kromě imunologie, s tou uvidíme. Jsem po laparoskopii s průchodností vejcovodů a vyšetřením dělohy. Všechno jsme měli hrazeno z pojišťovny. Teď jsme po 1.IUI = v jednoduchosti je to zavedení přečištěného a zkoncentrovaných spermií do dělohy. Tohle, pokud ti není nad 40, hradí 6× za rok pojišťovna. Léky před tím mě stály asi 200 Kč. Takže to zatím jde. IVF je umělé oplodnění přímým zavedením embryí. Ale třeba to nebudeš vůbec potřebovat :-) hodně štěstí :-) já čekám a zatím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.2.14 17:19

@misha alex Moc děkuju za odpověď :-) Já jsem se právě bála jestli zrovna poprvé nevybafnou že chtějí 20 000 :roll:
Držím palce ať ti to brzy vyjde! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.2.14 17:31

@alfonska20 nemáš za co, já jsem se tím taky chvilku prokousávala, ale po dvou letech snažení nic jiného nezbývalo. myslím, že na nějaké placení dojde, pokud bychom v budoucnu potřebovali něco zamrazit.
ať ti to taky brzo vyjde :)
mě už z toho lehce hrabe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.2.14 18:17

Já jsem za návštěvy v CAR dala pouze 30kč za návštěvy..pregnyl a utroš šli na pojištovnu..jak krev, tak spermio.Ale v diskuzích se dá i najít, že některé kliniky si třeba účtují jinak ty výkony, záleží na klinice. Přeji všem, aby tohle vůbec podstupovat nemuseli :kytka: je to pak na palici, to čekání, zda to vyšlo či ne :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí