Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
7.2.14 09:59

Tak já to nevydržela a testla jsem dneska 9 DPO a je tam sněhobílo, aspoň malinkej stín jsem si myslela že bude :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 10:35

@tvetinka Devět dní je brzo :( zbytečně budeš smutná..zkus test den před MS.
Moc moc moc držím palec at to vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
7.2.14 10:42

@Xela jojo asi je to brzo, když já mám dost nepsavidelnou MS tak podle ni se řídit nemůžu, asi testnu na valentýna jestli to tak dlouho vydržím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.2.14 11:16

Ahojyk tak já pravidelnou MS mám, a dneska testík sněhobílá, zpoždění 3den, začíná mi hrabat, pobolívá podbříšek což nikdy jindy není, před maminou doma dělám hrdinku a přitom jsem na prášky, uvidím zkusím to nechat bejt a testnout až právě na valentýna,
a holky jestli si myslíte že blbnete tak neblbnete, buďte v klidu já už mám pocit že to mámjenom vsugerovaný, díky švagrový, která je a všichni tady řešej prcka tak jestli mi z toho nehráblo a tělo se mi nezbláznilo. já už vážně nevím, navíc doktor je divnej, něco jako je krev to ani omylem, ani švagrový nebral krev a nechal jí 14 dní čekat a pak jí udělal ultrazvuk a viděl to tam, je pravda že ona měla // hned den po vynechání,
myslíte že by mohlo mít vliv na zpoždění že jsem začala brát vitamíny co jsem si koupila u doktorky? Jmenuje se to Chytré miminko 800, nevím začala jsem to brát den před MS. Dík za názory.
Jinak všem co už je // našli tak gratulace a držte palečky i nám co je tam ještě nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 11:50

@beruska1788 Ty vitaminy by ti neměli posunout cyklus, zvlášť ne, když jsi si je vzala den před MS..navíc si myslím, že by ti lékařka řekla, zda to ovlivňuje cyklus…moc dobře i chápu, jak se cítíš..všichni „skáčou“ okolo těhu švagrové a tobě to je líto..moc dobře tohle znám..a o tom, zda to máš vsugerované? jooo, holka, já si příznaky vsugeruju už dva roky :( ale u tebe to může být jiné, třeba ti to opravdu vyjde..měla jsem taky několikrát zpoždění, a to mám vždy 28 den MS..a když to přišlo o nějaké tři čtyři dny později, byla to šílená bolest..pokaždé jsem musela mít volno v práci. Tohle ti určitě nepřeji, pane bože vůbec, jen tady popisuji jak jsem to měla já…strašně bych ti přála těhotenství, všem co jsme tady..počkej tedy ještě a zkus test třeba za dva dny ráno, možná tam už něco bude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 11:53

Tak dámy, zatím se žádná radost nekoná, spíše opak. Dozvěděla jsem se, ze pozitivni test at je jakkoli silný, vynechání MS, bolesti v podbřišku, únava, vysoka sliznice atd. jeste vůůůůbec nemusí znamenat těhotenství. Jedinne co to může potvrdit je viditelnost na ultrazvuku a nebo jak vysoka hladina hcg je v krvi. A vzhledem k tomu, ze u mě na ultrazvuku nebylo nic vidět, pouze vysoka sliznice a krev se dozvím az v pondělí, tak Smolíček pacholíček:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85346
7.2.14 12:01

Ahojte, neni tu nekdo, komu TT 12.dpo nic neukazal, ale ukazal // az o par dni pozdeji? MS cekam v nedeli, ale nejake priznaky by byly, BT je vysoko a dal lehce stoupa (ale merim poprve). Tak jsem myslela, ze dneska vykoukam aspon ducha a nic :( tak nevim, zda dal doufat, zitra se uvidi rano podle BT asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.2.14 12:02

Koukám že to nemáme ale vůůůůbec lehký co? tak držím palečky a až bude něco novýho tak písnu… :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 12:04
@leva23 píše:
Tak dámy, zatím se žádná radost nekoná, spíše opak. Dozvěděla jsem se, ze pozitivni test at je jakkoli silný, vynechání MS, bolesti v podbřišku, únava, vysoka sliznice atd. jeste vůůůůbec nemusí znamenat těhotenství. Jedinne co to může potvrdit je viditelnost na ultrazvuku a nebo jak vysoka hladina hcg je v krvi. A vzhledem k tomu, ze u mě na ultrazvuku nebylo nic vidět, pouze vysoka sliznice a krev se dozvím az v pondělí, tak Smolíček pacholíček:(

Co to je za pitomost že neplatí ani test? To není přece možný:( a ta sliznice vysoká to by mělo stačit na potvrzení, ne? Teda tak takové zprávy jsem nečekala :( to mne moc mrzí :( podle tvého lékaře teda, jsme všichni pitomé, s prominutím, když si děláme testy, v naději, že ty dvě čárky znamenají mimi..to jsem teda v šoku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 12:11

@Xela no bud v klidu, argumentovala jsem úplně stejne, ale bylo mi řečeno, ze vysoka sliznice může také znamenat, ze se pouze zpozdila MS, nic víc. A Ikdyž jako v mem případě byla minulou středu 13 a dnes je už 21. Takze pokud nebude hcg v krvi nebo jasny trhu na ultrazvuku, tak nic nepotvrdí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 12:16

@leva23 Tolik dní meškáš, to ti říkám, že těhotná jsi! musíš prostě! To je šílený tohle, vůbec tomu nemůžu uvěřit-spíš nechci teda! Teď budeš nervózní do pondělka :( ale neboj, já vážně věřím, že jsi včera nakoupila dobře, že to nebylo zbytečné :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.2.14 12:17
@leva23 píše:

Nic si z toho nedelej u me v ut taky nic nevidel vzal mi hcg z krve a vcera uz tambyla mala tecicka, neboj tobude urcite ten samej pripad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 12:24

@Xela no MS mi mešká je tri dny a to prý nic neznamená. :( v podstatě vše nic neznamená dokud nebude hotové hcg v krvi nebo ta pověstná tečka. Takze jsem naštvaná, nervní a musím čekat do pondělí. Jeste jsem chtela zkusit si zavolat do té laborky sama neb výsledky budou již dnes odpol, ale u doktorky bohuzel nebude nikdo, kdo by mi řekl výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
7.2.14 14:18
@Xela píše:
Hlavně klid, stres je hrozná mršule :hug:

Tak MS stále nikde :nevim: co myslíte mám zkusit testík?? :-) Nebo vydržet víkend a pokud se nedostaví tak ten doktor :-)) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 15:38
@Nikca200 píše:
Tak MS stále nikde :nevim: co myslíte mám zkusit testík?? :-) Nebo vydržet víkend a pokud se nedostaví tak ten doktor :-)) :lol:

Já už bych raději snad ani netestovala :think: doktor taky nic neuvidí, pokud je to brzo :nevim: takže je to jen tvá volba..ale aby nepřišlo zklamání :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí