Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
7.2.14 16:27

@Xela no jo, já bych si taky Nejraději to testování odpustila než byt takhle zklamaná z toho, ze je to vlastně zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.2.14 16:28

AHojky, krásné odpoledne, tak vám holky nevím, snědal jsem jogurta a je mi pěkně šoufl, pocit na zvracení a přijde mi jako když mám teplotu a přitom mi je zima. Hrůza, kdyby mi aspoň udělala doktroka tu krev, takhle budu čekat až tam bude vidět tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 16:31
@leva23 píše:
@Xela no jo, já bych si taky Nejraději to testování odpustila než byt takhle zklamaná z toho, ze je to vlastně zbytečné

To mi povídej :cert: :cert: to je fakt síla..k čemu pak ty testy jsou, podle jejího názoru…pka ti i řekne, no zvýšené HCG v krvi vlastně neznamená, že jste těhotná :zed: :zed: OMG, drž se.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 16:32
@beruska1788 píše:
AHojky, krásné odpoledne, tak vám holky nevím, snědal jsem jogurta a je mi pěkně šoufl, pocit na zvracení a přijde mi jako když mám teplotu a přitom mi je zima. Hrůza, kdyby mi aspoň udělala doktroka tu krev, takhle budu čekat až tam bude vidět tečka

Teda ty dnešní doktoři, hrůůůůza!!! :cert: :cert: :cert: člověk aby se zbláznil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.2.14 16:39
@Xela píše:
Teda ty dnešní doktoři, hrůůůůza!!! :cert: :cert: :cert: člověk aby se zbláznil :zed:

hůř člověk aby je spíš zabil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 16:41
@beruska1788 píše:
hůř člověk aby je spíš zabil :cert:

Já jsem díky bohu narazila jen na ty spolehlivé a starostlivé :jazyk: Uffff :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.2.14 16:46
@Xela píše:
Já jsem díky bohu narazila jen na ty spolehlivé a starostlivé :jazyk: Uffff :lol:

strašně ti to závidím, dokonce jsem uvažovala jestli by nešla nabrat krev u obvoďaka, tam je sestřička přímo dokonalá, ale mám strach že se to nepotvrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 16:48
@beruska1788 píše:
strašně ti to závidím, dokonce jsem uvažovala jestli by nešla nabrat krev u obvoďaka, tam je sestřička přímo dokonalá, ale mám strach že se to nepotvrdí…

určitě to jde ;) zkus ji zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 16:54

No já tomu nějak nerozumím…
hcg je přítomno v krvi, která jde do ledvin a tam se hcg vyplavuje do moči a tak se indikuje TT, Takze Nechapu, jak může byt 10dni silne pozitivni test a přitom nebýt hcg v krvi? Prijde mi, ze se doktorka jen sychruje nebo něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
7.2.14 16:55

Ahoj holky, tak nervozita pokračuje, močový měchýř zlobí, ještěže je ta olympiáda, rozptýlení na cestě. A jestli to v pondělí nedopadne, tak mi budou muset spravit náladu Depeche Mode. Ale raději bych už jela s pocitem, že jsme ve třech, ať si zvyká, špunt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 16:59
@leva23 píše:
No já tomu nějak nerozumím…
hcg je přítomno v krvi, která jde do ledvin a tam se hcg vyplavuje do moči a tak se indikuje TT, Takze Nechapu, jak může byt 10dni silne pozitivni test a přitom nebýt hcg v krvi? Prijde mi, ze se doktorka jen sychruje nebo něco

To máš pravdu! Kdyby jsi nebyla těhu, tak ti testy neudělají takové dálnice, to má rozum..zvlášt že jsi si jich udělala hafo :cert: ta doktorka je lampa!!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 17:03

Nic holky, taky jdu jukat na olympiádu…jsem dneska nakrklá ptfuj :poblion:
@misha alex jo Depešáci?? ty náladu stopro přidaj :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 17:09

Chtelo by tady na diskusi mít nějakou doktorku. treba by nám to vysvětlila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 19:38

Ahoj holky, prosímvás vidíte tam nějakého ducha nebo ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
191
7.2.14 19:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosímvás vidíte tam nějakého ducha nebo ne? :nevim: