Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
8.2.14 18:21
@alfonska20 píše:
Takže já.. prd :nevim:
Snažíme se chvilku, ale pokud to do srpna nevyjde tak bych chtěla zkusit zajít do CAR. Jen se v tom vůůbec neorientuji - když se tam sama objednám s tím, že chci vyšetření - hormonální profil, sperma, průchodnost atd., platím si to sama?
A IUI, IVF, FŇ - co je co? :nevim:

Objednejte se a běžte tam s partnerem;) pokud ti tvůj gynekolog neprovedl vyšetření jako průchodnost vejcovodů, partnera neposlal na spermiograf a nezkusil ti dát hormony, tak ti tohle vše udělá CAR. Poté budou sledovat jak rostou folikuly a pak přijde to samotné IUI…je to brnkačka, je to hned, zákrok není bolestivý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.2.14 18:27

Asi tak nějak :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.2.14 18:29

beruska1788,Xela

Holky díky moc… :) Radši pro jistotu jsi tam zajdu. Jelikoš mám obavy píchá mě v bříšku a pobolívá v podbřišku občase :(.Co myslít, že by to mohlo znamenat? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.2.14 18:30

:zed: :zed: :zed: :zed: už mi hrabe??? pořád nic. šílím
já už chci mít jasno, buď ať to dostanu a nebo ať mi vyjde test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.2.14 18:31

Pořád ale přemýšlím, jestli mi utrouš může oddálit případnou ms. pokud už to má přijít, aspoň bych chtěla v termínu. nemáte s tím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
8.2.14 18:31

@Veverka27 tak to mě taky bolí podbříšek ale test mi nevyšel a mám zpoždění 4den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.2.14 18:34
@misha alex píše:
Pořád ale přemýšlím, jestli mi utrouš může oddálit případnou ms. pokud už to má přijít, aspoň bych chtěla v termínu. nemáte s tím některá zkušenosti?

Jooo, utroš oddaluje..já vysadila včera, má přijít do dvou tří dnů..ale každá reagujeme jinak..každopádně taky záleží jak ti doporučil lékař užívání, kdy vysadit..mně teda vůbec nedělal dobře..bolel mně spodek po stranách, jak vaječníky či co 8o 8o a byla jsem dost malátná..ptfuj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.2.14 18:37
@beruska1788 píše:
@Veverka27 tak to mě taky bolí podbříšek ale test mi nevyšel a mám zpoždění 4den

Aha tak to asi má tak probíhat. nezoufej ještě uvidíš to víjde :kytka:.Skus si třeba koupit jiný test a nebo je prý GS Mamatest dobrý :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
8.2.14 18:38

@Xela no, mám ho užívat 3 týdny po, test mám udělat po těch 3 týdnech nebo pokud přijde ms, pro jistotu. a pak zase clostilbegyt a nanovo. jen mě štve, že mi to rozhodí cyklus, na kterej (aspoň na něco :) ) byl spoleh. no uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.2.14 19:05
@misha alex
@misha alex píše:
@Xela no, mám ho užívat 3 týdny po, test mám udělat po těch 3 týdnech nebo pokud přijde ms, pro jistotu. a pak zase clostilbegyt a nanovo. jen mě štve, že mi to rozhodí cyklus, na kterej (aspoň na něco :) ) byl spoleh. no uvidíme :-)

Achááá, já to teda vysadila desátý den..a test si mám udělat zítra po 14 dnech a někdy kol úterka mi má přijít MS..testovat se ale nebudu, necítím se jako těhu, prostě to nevyšlo a počkám na tu menzes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 19:10

Ahoj, no me utrogestan ale dr.dala na dlouhy cyklus, bohuzel stejne to dostanu po vysazeni az za 10 dni, sice jsem ted mela zpozdeni, lehce pozitivni tt( takze radost:-) :-) ), ale nakonec dorazila 45DC s velkyma bolestma a jen na tri dny, pak jen spineni. asi zase chemicke, uz se radeji netestuju…

• Citovat
  • Upravit
191
8.2.14 19:12

Taky se bojím testovat, už jsem z toho na mrtvici :zed: :zed: :zed: já raději an tu mrchu počkám až přijde..už ted se těším, jsem vždy prvníí den nepoužitelná, mám silné bolesti a žádné léky ani od doktora předepsané mi nepomáhají :pocitac: :pocitac: :pocitac: takže to musim přetrpět :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 19:27

Me to hlavne mrzelo, protoze tak silne bolesti jsem nikdy nemela, napadla me i cysta, kdyz jsem mela byt vladtne tehotna, ale jinak se logicky nabizi rany potrat. Byly tam i cucky dva vetsi, chjo, uz aby mi s tim dr.neco poradila, jsem rada ze se nam vajicko i spermie potkaji :-), ale chci to vajicko take udrzet, snad nemam moc velky problem… Jeste horsi je snad to, ze mi vrta hlavou jestli mi tam to vajicko nezustalo :-)

• Citovat
  • Upravit
191
8.2.14 20:11

Určitě bych o tom řekla doktorům..moc dobře znám ty cucky, ze mně taky jdou játra :pocitac: :pocitac: na udržení je právě ten utrogestan, určitě by ti ho měla doporučit;) je to ženský hormon. mrzí mně to i za tebe :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 20:31

No ja ho uz beru, ale tyden od 24DC, mela bych to mit srovnane na 33, ale ani po 4mesivich mi nic nesrovnal:-)…tak uvidim 17. na kontrole, snad to je nejakej hormon. problem, nebo treba i jen nahoda a to vajicko jen nebylo ok a telo ho proste samo vyloucilo :-). Lepso varianta by vsak byla ta cysta nebo nejaky jiny problem a vajicko to i pres to ustalo, u snazicich se nadeje umira posledni :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex