Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
9.2.14 11:16

@bebecinka ahoj, taky ho pořád beru, i když to dneska (13.den po IUI) bylo negativní. počkám, až ms přijde definitivně a vyměním to za clostilbegyt. proč až za 3 měsíce? bylas taky na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
9.2.14 11:34

@misha alex ja byla na IVF a nemame mrazcky, takze co jsem tak vycetla, tak dalsi ookus az za 3mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.14 11:45
@bebecinka píše:
@Xela proc si vysadila utrous, kdyz si jeste netestovala? Me i pres negativni test a lehke spineni, rekli at ho beru. MS mi neoddalil a to sem mela 2-2-2 prisla dokonce o neco driv. MS jsem mela 2dny a vcera me zas bolelo bricho jak na MS a porad me boli prrsa a mam je jak balony. At zije kinska davka hormonu, za 3 mesice znova

Měla jsem ho na deset dní, či kolik, testovala jsem dnes v šest ráno a nic…a jsem ráda že ho už neberu…uff..ke konci mi to teda nesedlo, zda to bylo tím..asi každý doktor tvrdí jak koukám něco jiného :cert: :cert: mně řekl, že to může oddálit, že to tak je ve většině případů 8o 8o no, to je ted už jedno..mám mít MS ted ze začátku týdne..a nic mi není, žádné příznaky :nevim: :nevim: takže konec..já si ted dám od těch hormonů klídeček..to je šílený maraton..budu doufat že se to povede třeba i bez nich :think: zázraky se přece dějí :lol: :lol: A jak to že tě berou prsa, když nejsi těhu..to máš tak normálně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.14 11:45
@bebecinka píše:
@Xela proc si vysadila utrous, kdyz si jeste netestovala? Me i pres negativni test a lehke spineni, rekli at ho beru. MS mi neoddalil a to sem mela 2-2-2 prisla dokonce o neco driv. MS jsem mela 2dny a vcera me zas bolelo bricho jak na MS a porad me boli prrsa a mam je jak balony. At zije kinska davka hormonu, za 3 mesice znova

Měla jsem ho na deset dní, či kolik, testovala jsem dnes v šest ráno a nic…a jsem ráda že ho už neberu…uff..ke konci mi to teda nesedlo, zda to bylo tím..asi každý doktor tvrdí jak koukám něco jiného :cert: :cert: mně řekl, že to může oddálit, že to tak je ve většině případů 8o 8o no, to je ted už jedno..mám mít MS ted ze začátku týdne..a nic mi není, žádné příznaky :nevim: :nevim: takže konec..já si ted dám od těch hormonů klídeček..to je šílený maraton..budu doufat že se to povede třeba i bez nich :think: zázraky se přece dějí :lol: :lol: A jak to že tě berou prsa, když nejsi těhu..to máš tak normálně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.14 12:09

@Xela ono to určitě přijde jakmile to člověk nebude čekat, tomu věřím! :kytka: já mám mít ms také začátkem týdne, tak jsem na to zvědavá, každopádně veškeré mé testování (naposledy v pátek) dopadlo sněhobíle, tak si nedělám naděje :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.14 12:17
@sabi11 píše:
@Xela ono to určitě přijde jakmile to člověk nebude čekat, tomu věřím! :kytka: já mám mít ms také začátkem týdne, tak jsem na to zvědavá, každopádně veškeré mé testování (naposledy v pátek) dopadlo sněhobíle, tak si nedělám naděje :|

Jooo, to jsme na tom stejně…akorát se člověk naštve a má zkažený den, když vidí sněhobílej test :cert: :cert: :cert: škoda mluvit..budeme muset věřit, že se to povede. Určo se zadaří, až nebudeme tady vyšilovat s testama a příznakama, věřím tomu :lol: :lol: ale lehce se to povídá, nedělat nic takového, když člověk touží potom, aby měl nového člena rodiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.14 12:20

@Xela :lol: TO JE PRAVDA, zavedeme konverzaci na pečení koláčů, nebo kdo co bude vařit :P a pak to půjde (//) samo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
9.2.14 12:21

Já vařím kuře na paprice :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.14 12:25

Tak to je prima nápad :lol: :lol: já miluju sladký jídla, to je moje..dnes šišky s mákem a tuna cukru a mááááslííííčko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.14 12:29

Já včera dělala karbanátky z kila masa, pro dva tak dnes dojídáme :pankac: sladké mám taky ráda, tak to vidím na nějakou buchtu na plech takhle při neděli… nějaké nápady? (perník nee ten jsme měli minulý víkend)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.14 12:34
@sabi11 píše:
Já včera dělala karbanátky z kila masa, pro dva tak dnes dojídáme :pankac: sladké mám taky ráda, tak to vidím na nějakou buchtu na plech takhle při neděli… nějaké nápady? (perník nee ten jsme měli minulý víkend)

Tak buchtová jsem taky :lol: :lol: moje nej recepty jsou:Strouhaný tvarohový koláč, makovník, bábovky, a Honzíkovo české buchty-plněné makem tvaroh :mrgreen: a ovocný drobenkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.14 12:45

@Xela strouhaný tvarohový :?: to zní dobře :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.14 12:50
@sabi11 píše:
@Xela strouhaný tvarohový :?: to zní dobře :P

Na netu najdeš stopro recept, já ho mám od maminky, je luxusní, vláčný, žádnej suchar :mrgreen: :mrgreen: kdybys nenašla, pošlu do zpráv :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.2.14 12:59

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobrá konverzace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.14 13:03

Trochu se to vymklo kontrole :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie