Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bebecinka ahoj, taky ho pořád beru, i když to dneska (13.den po IUI) bylo negativní. počkám, až ms přijde definitivně a vyměním to za clostilbegyt. proč až za 3 měsíce? bylas taky na IUI?
@misha alex ja byla na IVF a nemame mrazcky, takze co jsem tak vycetla, tak dalsi ookus az za 3mesice
@bebecinka píše:
@Xela proc si vysadila utrous, kdyz si jeste netestovala? Me i pres negativni test a lehke spineni, rekli at ho beru. MS mi neoddalil a to sem mela 2-2-2 prisla dokonce o neco driv. MS jsem mela 2dny a vcera me zas bolelo bricho jak na MS a porad me boli prrsa a mam je jak balony. At zije kinska davka hormonu, za 3 mesice znova
Měla jsem ho na deset dní, či kolik, testovala jsem dnes v šest ráno a nic…a jsem ráda že ho už neberu…uff..ke konci mi to teda nesedlo, zda to bylo tím..asi každý doktor tvrdí jak koukám něco jiného
mně řekl, že to může oddálit, že to tak je ve většině případů
no, to je ted už jedno..mám mít MS ted ze začátku týdne..a nic mi není, žádné příznaky
takže konec..já si ted dám od těch hormonů klídeček..to je šílený maraton..budu doufat že se to povede třeba i bez nich
zázraky se přece dějí
A jak to že tě berou prsa, když nejsi těhu..to máš tak normálně??
@bebecinka píše:
@Xela proc si vysadila utrous, kdyz si jeste netestovala? Me i pres negativni test a lehke spineni, rekli at ho beru. MS mi neoddalil a to sem mela 2-2-2 prisla dokonce o neco driv. MS jsem mela 2dny a vcera me zas bolelo bricho jak na MS a porad me boli prrsa a mam je jak balony. At zije kinska davka hormonu, za 3 mesice znova
Měla jsem ho na deset dní, či kolik, testovala jsem dnes v šest ráno a nic…a jsem ráda že ho už neberu…uff..ke konci mi to teda nesedlo, zda to bylo tím..asi každý doktor tvrdí jak koukám něco jiného
mně řekl, že to může oddálit, že to tak je ve většině případů
no, to je ted už jedno..mám mít MS ted ze začátku týdne..a nic mi není, žádné příznaky
takže konec..já si ted dám od těch hormonů klídeček..to je šílený maraton..budu doufat že se to povede třeba i bez nich
zázraky se přece dějí
A jak to že tě berou prsa, když nejsi těhu..to máš tak normálně??
@Xela ono to určitě přijde jakmile to člověk nebude čekat, tomu věřím!
já mám mít ms také začátkem týdne, tak jsem na to zvědavá, každopádně veškeré mé testování (naposledy v pátek) dopadlo sněhobíle, tak si nedělám naděje ![]()
@sabi11 píše:
@Xela ono to určitě přijde jakmile to člověk nebude čekat, tomu věřím!já mám mít ms také začátkem týdne, tak jsem na to zvědavá, každopádně veškeré mé testování (naposledy v pátek) dopadlo sněhobíle, tak si nedělám naděje
Jooo, to jsme na tom stejně…akorát se člověk naštve a má zkažený den, když vidí sněhobílej test
škoda mluvit..budeme muset věřit, že se to povede. Určo se zadaří, až nebudeme tady vyšilovat s testama a příznakama, věřím tomu
ale lehce se to povídá, nedělat nic takového, když člověk touží potom, aby měl nového člena rodiny ![]()
@Xela
TO JE PRAVDA, zavedeme konverzaci na pečení koláčů, nebo kdo co bude vařit
a pak to půjde (//) samo ![]()
Tak to je prima nápad
já miluju sladký jídla, to je moje..dnes šišky s mákem a tuna cukru a mááááslííííčko
![]()
Já včera dělala karbanátky z kila masa, pro dva tak dnes dojídáme
sladké mám taky ráda, tak to vidím na nějakou buchtu na plech takhle při neděli… nějaké nápady? (perník nee ten jsme měli minulý víkend)
@sabi11 píše:
Já včera dělala karbanátky z kila masa, pro dva tak dnes dojídámesladké mám taky ráda, tak to vidím na nějakou buchtu na plech takhle při neděli… nějaké nápady? (perník nee ten jsme měli minulý víkend)
Tak buchtová jsem taky
moje nej recepty jsou:Strouhaný tvarohový koláč, makovník, bábovky, a Honzíkovo české buchty-plněné makem tvaroh
a ovocný drobenkový
@sabi11 píše:
@Xela strouhaný tvarohovýto zní dobře
Na netu najdeš stopro recept, já ho mám od maminky, je luxusní, vláčný, žádnej suchar
kdybys nenašla, pošlu do zpráv ![]()