Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MARKKITKA a toho ducha si mela v limitu? Mne byl v limitu videt jen proti svetlu a po limitu je videt lip, tak nevim co si o tom myslet ![]()
@leva23
velká tichá gratulace, určitě bude tam kde má a příště už bude krásně bušit srdíčko ![]()
Ja to mela v limitu a cetla jsem nazory jednoho doktora ze i nektere maminky meli carku po limitu a byli tehotne tak nezoufej a zkus zitra dalsi uz by mel byt silnejsi
To je krásné..doufám že to dopadne dobře, držím palce, at to vyjde. Co ti řekla na ty bolesti, co jsi měla včera? @leva23
Příspěvek upraven 10.02.14 v 11:33
@Anonymní píše:
Anonymní P
Co to je? Prstíková metoda? Mám zájem o nějakou vychytávku. Břicho mě stále bolí, tak ms nevylučuji
Ehmm, tedy ta metoda, se asi začnu červenat
po sexu s partnerem má žena prstama pomoci spermijkám dostat se co nejlépe k děložnímu čípku..prostě jim tam pomoci
snad jsem to napsala srozumitelne ![]()
@Xela píše:
To je krásné..doufám že to dopadne dobře, držím palce, at to vyjde. Co ti řekla na ty bolesti, co jsi měla včera? @leva23Příspěvek upraven 10.02.14 v 11:33
no na to neřekla nic, já ji to neřekla, bo chci dnes zajit jinam. Jinak mě vůbec neuklidnila, pacto říkala, ze podle hodnoty vy to odpovídali na 6 týdnů, ale podle poslední MS by to měl by půlka pátého,
@leva23 Hele ta doktorka je nějaká mégera! to jsem ráda, že jdeš jinam a tam všechno řekni, co tě trápí..Já doufám, že malé bude tam kde má
a že tě jiný doktor uklidní a vše vysvětlí..
@leva23 Krásná zpráva, gratuluju a držím palce at je vše jak má! ![]()
@leva23 treba jsou to dvojcata, to hcg bejva vysi nez u jednoho
@bebecinka píše:
@leva23 treba jsou to dvojcata, to hcg bejva vysi nez u jednoho
Fíííha to by bylo nádherný, dvojčata ![]()
Ahojky taky se přikláním k gratulaci a zároven držím palečky
…Holky mám za sebou 6 pozitivních testu od pondělí byl duch a dnes silnice
…Jsem z toho na nervy. Pročítám si všechno možný i vaše diskuse…Bylo by to moje první těhu. Mám obavy jak se dá poznat normální od mimoděložního těhu..Zítra jdu k lékaři sice nejsem objednana, ale doktor říkal až bude pozitivní test mám hned přijít..
@Veverka27 Gratuluju… mám úplně stejné obavy…
A víš v kolikátem bys byla teoreticky týdnu? ![]()
@leva23 fakt jdi jinam, už mi to začíná fakt připadat přitažený za vlasy, sakra co je to za ženskou?
chodila jsem k podobný megeře; přešla k chlapovi a jsem spokojena jako blázen…původní ![]()
@Kamila82 píše:
@Veverka27 Gratuluju… mám úplně stejné obavy…A víš v kolikátem bys byla teoreticky týdnu?
Děkuju…Držim ti palečky at je vše tak ják má být
. Přibližně to asi tak odhaduji na začátek druhého nebo třetího týdne
. Jelikoš bolest v podbřišku nastala před ms a ta měla dorazit 30.1.2014.Bolet se občas projeví, někdy jsi připadám, že mám v sobě kamení
..Divné pocity na levé straně!..Možná plácam, ale je to moje první těhu
…Jsem z toho doc
ela na nervy, nevim co si myslet ![]()
Holky, já vám tak závidím, že jste v tom:-P ale v dobrém, ju. nejsem nějaká závistiva mrcha
jinak těhotenství se počítá od prvního dne poslední menzes, kdy vám začla první den
![]()