Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela Ano ano, my víme, že to myslíš jen v dobrém…
No ted jsem se docetla na stránkách mojí gynekoložky, ze se po pozitivním testu máme objednat 2 - 3 týdny po vynechání MS.. no tak to nevím, jestli vydržím tak dloho… to je peklo to čekání
No asi tam stejne dnes zavolam a rovnou se domluvím na termínu návštěvy ![]()
@Kamila82 píše:
@Xela Ano ano, my víme, že to myslíš jen v dobrém…No ted jsem se docetla na stránkách mojí gynekoložky, ze se po pozitivním testu máme objednat 2 - 3 týdny po vynechání MS.. no tak to nevím, jestli vydržím tak dloho… to je peklo to čekání
No asi tam stejne dnes zavolam a rovnou se domluvím na termínu návštěvy
Ona totiž dříve nic na utz neuvidí..jedině ti z krve potvrdí těhotenství..to čekání bude šílený ![]()
@Xela Já vím no, že dřív nic neuvidí, právě to je o nervy
… kdyby se tak dalo na to nejak nemyslet ![]()
@Kamila82 píše:
@Xela Já vím no, že dřív nic neuvidí, právě to je o nervy… kdyby se tak dalo na to nejak nemyslet
Zkus se něčím zabavit, knížkou, vyšívaním nebo nevim
ale i tak, pořad budeš přemýšlet, si myslím..je to nádhera..jak dlouho jste se snažili, zda se mohu zeptat? mladá maminka?
@Xela No nez jsem to zjistila, tak jsem přecetla knížku týdně, ted asi zvladnu tak maximalne čtvrt…
Ale jo, trochu to pomaha… a o víkendu mi docela pomohlo sledovat olympiadu
No snažili jsme se asi rok a půl a je mi 31 let, takže o mladé mamince nemůže být řeč ![]()
@Kamila82 píše:
@Xela No nez jsem to zjistila, tak jsem přecetla knížku týdně, ted asi zvladnu tak maximalne čtvrt…Ale jo, trochu to pomaha… a o víkendu mi docela pomohlo sledovat olympiadu
No snažili jsme se asi rok a půl a je mi 31 let, takže o mladé mamince nemůže být řeč
Ale ale, však to je mladý věk, co blázniš
rok a půl, to je taky doba.. to musí mít manžel nebo přítel ohromnou radost. viď? Je to nádherný. Fakt ![]()
@Xela
Anonymní P
Jako kdyby měl manžel špatnej průstřel jo?
No uvidím, možná to zkusím ![]()
Ostatním holkám to moc přeju a věřím, že vše bude tak jak/kde má být
@leva23 @Veverka27 @Kamila82
@Anonymní píše:
@Xela
Anonymní P
Jako kdyby měl manžel špatnej průstřel jo?No uvidím, možná to zkusím
Ostatním holkám to moc přeju a věřím, že vše bude tak jak/kde má být@leva23 @Veverka27 @Kamila82
Ha ha
Hele, já se tvářila jak opice, když jsem tohle ráno slyšela
ale jak říkám, zkusím vše..svíčky a stojky po posteli mně už nebaví..chce to změnu:-D ![]()
@Xela píše:
Ale ale, však to je mladý věk, co bláznišrok a půl, to je taky doba.. to musí mít manžel nebo přítel ohromnou radost. viď? Je to nádherný. Fakt
Jo jo, manžel má velkou radost, je z toho naměkko, ale tak jako vnitřne, na venek to nedáva moc najevo - bojí se, abychom něco nezakřikli… ![]()
No hele holky nám to ted vyšlo, to jestli to všechno dozraje do zdarneho konce sice nevíme, moc si to přejeme, ale nas kazdopadne strasne potesilo i zjisteni, že jsme oba funkční
a nevím, jestli to má souvislost nebo ne a jestli to byla ta oplozující soulož, ale v jednom z tech pokusu kolem ovulace, jsem po sexu klasicky ležela asi 15 minut na zadech, pak asi jeste 15 minut na břiše a jelikož vždy (slušně řečeno) dosahnu orgasmu driv nez manžel, tak jsem se pak ještě (zase slušně řečeno) uspokojila ješte jednou sama (manžel už byl nejak na pohodu ve sprše)… Prý je dobré, když má žena orgasmus až po partnerovi…ze to telo si pak lépe nasaje ty spermie…
Nevím co je na tom pravdy, ale po nějaké době už člověk začne zkoušet ledacos…
no a zrovna to vyšlo… ![]()
Dnes 12-13 DPO (nevím přesně) a sněhobílý test - informaci pro ty kterým to nevyšlo, že v tom nejsou samotné
a všem ostatním co to vyšlo mooooc gratuluji
a přeji už jen samou pohodičku minimálně do porodu ![]()
@Kamila82 píše:
No hele holky nám to ted vyšlo, to jestli to všechno dozraje do zdarneho konce sice nevíme, moc si to přejeme, ale nas kazdopadne strasne potesilo i zjisteni, že jsme oba funkčnía nevím, jestli to má souvislost nebo ne a jestli to byla ta oplozující soulož, ale v jednom z tech pokusu kolem ovulace, jsem po sexu klasicky ležela asi 15 minut na zadech, pak asi jeste 15 minut na břiše a jelikož vždy (slušně řečeno) dosahnu orgasmu driv nez manžel, tak jsem se pak ještě (zase slušně řečeno) uspokojila ješte jednou sama (manžel už byl nejak na pohodu ve sprše)… Prý je dobré, když má žena orgasmus až po partnerovi…ze to telo si pak lépe nasaje ty spermie…
Nevím co je na tom pravdy, ale po nějaké době už člověk začne zkoušet ledacos…
no a zrovna to vyšlo…
Wauú, fííha, takže takhle se na to musí
a já lampa dělám stojku
přitom si můžu užít ještě jednou
![]()
@Xela
Přesně…
Chvilku si poležet, aby to hned neslo vsechno ven a pak si udelat jeste jednou dobře…
![]()
Vidite na tom mim testiku taky dusika? Nebo mi uz z toho hrabe? ![]()