Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela To jsem zvědavá, doufám, že nějaké „později“ bude a udrží se to
Zatím mě jen přešla chuť na uzeniny ![]()
@Xela píše:
Tak to jsi mně pobavila, prej rukavicejá se tady v práci valim smíchy
dva roky, ano prosím, je to horor..a za dobu co jsme spolu, těch sedm let jsem HA nebrala, ani kondom-prostě jsme si dávali pozor. Kolikrát si říkám, jak je možné že za sedm let se nic jako těhotenství nestalo…a oba jsme zdravý, až já na štítnou žlázu..ale což, přesně, už přes půl roku zkouším vše možné, doma na mně kouká, jestli si vybral tu pravou
chudák
![]()
Anonymní P
Já se taky léčím se štítnou žlázou
Ať si zkusí se koukat špatně. Třeba má fakt chabej průstřel
Tak to prstíkování třeba pomůže. Chyť jednu za ocas a vmáčkni jí dovnitř ![]()
@Kamila82 píše:
A vůbec mi nějak příjde, že žeru míňzatím…
Anonymní P
Tak já žeru za dva a to jsem zatím jeden ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní P
Já se taky léčím se štítnou žlázouAť si zkusí se koukat špatně. Třeba má fakt chabej průstřel
Tak to prstíkování třeba pomůže. Chyť jednu za ocas a vmáčkni jí dovnitř
Teda, tady končí veškerá sranda
asi budu taky anonym ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní P
Tak já žeru za dva a to jsem zatím jeden
No mě je chvilkama šoufl a za chvilku vlčí hlad…a chvilku na to zase šoufl… tak se raděj nepřežírám ![]()
@Xela píše:
Teda, tady končí veškerá srandaasi budu taky anonym
Anonymní P
Mně je to taky blbý
Ale já fakt nechci, aby někdo věděl, že ee snažíme. Nevím, jak to půjde a nechci stále dokola poslouchat:,,Tak co? Už? "To by mi hráblo ![]()
Tak k doktorce jsem objebnana az na 27.2… No to bude radost tohle cekani…
![]()
Takže já měla slabounkou druhou čárku v sobotu na: mamatestu, pepinu. Včera trošku viditelnější pepino z rána. A dneska ráno jsem zkusila Dr. max. A bílo. Jestli něco, tak bych si musela zahrát na lovce duchů. Takže to vzdávám a přikláním se k tomu, že dneska prostě každý druhý test toho ducha nebo slabší // udělá:(.
Příznaky PMS a těhotenství jsou dost podobné, takže to taky nelze určit. Počkám si do středy, má přijít MS. Prsa bolí, žaludek se mi už od soboty nezvedl, takže tak no. Akorát si uvědomuju, jak to mimi chci, když to se mnou takhle mává, ačkoliv by to bylo neplánovaně.
V noci se mi ještě zdál sen, že mi doktor řekl, že jsem těhotná ve 3. měsíci. ![]()
Anča
@Anonymní píše:
Takže já měla slabounkou druhou čárku v sobotu na: mamatestu, pepinu. Včera trošku viditelnější pepino z rána. A dneska ráno jsem zkusila Dr. max. A bílo. Jestli něco, tak bych si musela zahrát na lovce duchů. Takže to vzdávám a přikláním se k tomu, že dneska prostě každý druhý test toho ducha nebo slabší // udělá:(.Příznaky PMS a těhotenství jsou dost podobné, takže to taky nelze určit. Počkám si do středy, má přijít MS. Prsa bolí, žaludek se mi už od soboty nezvedl, takže tak no. Akorát si uvědomuju, jak to mimi chci, když to se mnou takhle mává, ačkoliv by to bylo neplánovaně.
V noci se mi ještě zdál sen, že mi doktor řekl, že jsem těhotná ve 3. měsíci.
Anča
To mi je líto, taky mám mít ve středu MS..moc se na ni těším
A přesně moje slova, ty příznaky, ty šílené příznaky, člověk neví zda je v tom nebo jen přijde MS
a ten tvůj sen chápu…mě se loni okolo léta zdálo, že jsem byla u věštkyně..řekla mi:letos otěhotníte…no a těhu nejsem
to je známka toho, že mi už hrabe, dost silně! ![]()
Ahoj holky můžu se k vám přidat?
chtěla bych začít zítra testovat..měla bych být 9DPO tak jsem zvědavá jestli vůbec něco na testu uvidím.. ![]()
@Kacka001 píše:
Ahoj holky můžu se k vám přidat?chtěla bych začít zítra testovat..měla bych být 9DPO tak jsem zvědavá jestli vůbec něco na testu uvidím..