Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
10.2.14 16:41

@Xela To jsem zvědavá, doufám, že nějaké „později“ bude a udrží se to :-) Zatím mě jen přešla chuť na uzeniny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 16:42

A vůbec mi nějak příjde, že žeru míň :D zatím… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 16:42
@Xela píše:
Tak to jsi mně pobavila, prej rukavice :-D já se tady v práci valim smíchy :-D dva roky, ano prosím, je to horor..a za dobu co jsme spolu, těch sedm let jsem HA nebrala, ani kondom-prostě jsme si dávali pozor. Kolikrát si říkám, jak je možné že za sedm let se nic jako těhotenství nestalo…a oba jsme zdravý, až já na štítnou žlázu..ale což, přesně, už přes půl roku zkouším vše možné, doma na mně kouká, jestli si vybral tu pravou :-D chudák :lol: :mrgreen:

Anonymní P
Já se taky léčím se štítnou žlázou :palec: Ať si zkusí se koukat špatně. Třeba má fakt chabej průstřel :mrgreen: Tak to prstíkování třeba pomůže. Chyť jednu za ocas a vmáčkni jí dovnitř :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.14 16:43
@Kamila82 píše:
A vůbec mi nějak příjde, že žeru míň :D zatím… :-D

Anonymní P
Tak já žeru za dva a to jsem zatím jeden :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
191
10.2.14 16:44
@Anonymní píše:
Anonymní P
Já se taky léčím se štítnou žlázou :palec: Ať si zkusí se koukat špatně. Třeba má fakt chabej průstřel :mrgreen: Tak to prstíkování třeba pomůže. Chyť jednu za ocas a vmáčkni jí dovnitř :lol:

Teda, tady končí veškerá sranda :) asi budu taky anonym :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 16:45
@Anonymní píše:
Anonymní P
Tak já žeru za dva a to jsem zatím jeden :jazyk:

No mě je chvilkama šoufl a za chvilku vlčí hlad…a chvilku na to zase šoufl… tak se raděj nepřežírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 17:36
@Xela píše:
Teda, tady končí veškerá sranda :) asi budu taky anonym :-P

Anonymní P
Mně je to taky blbý :oops: Ale já fakt nechci, aby někdo věděl, že ee snažíme. Nevím, jak to půjde a nechci stále dokola poslouchat:,,Tak co? Už? "To by mi hráblo :dance:

• Citovat
  • Upravit
532
10.2.14 17:46

Tak k doktorce jsem objebnana az na 27.2… No to bude radost tohle cekani… :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 17:55

Takže já měla slabounkou druhou čárku v sobotu na: mamatestu, pepinu. Včera trošku viditelnější pepino z rána. A dneska ráno jsem zkusila Dr. max. A bílo. Jestli něco, tak bych si musela zahrát na lovce duchů. Takže to vzdávám a přikláním se k tomu, že dneska prostě každý druhý test toho ducha nebo slabší // udělá:(.

Příznaky PMS a těhotenství jsou dost podobné, takže to taky nelze určit. Počkám si do středy, má přijít MS. Prsa bolí, žaludek se mi už od soboty nezvedl, takže tak no. Akorát si uvědomuju, jak to mimi chci, když to se mnou takhle mává, ačkoliv by to bylo neplánovaně.
V noci se mi ještě zdál sen, že mi doktor řekl, že jsem těhotná ve 3. měsíci. :zed:
 Anča

• Citovat
  • Upravit
191
10.2.14 18:56
@Anonymní píše:
Takže já měla slabounkou druhou čárku v sobotu na: mamatestu, pepinu. Včera trošku viditelnější pepino z rána. A dneska ráno jsem zkusila Dr. max. A bílo. Jestli něco, tak bych si musela zahrát na lovce duchů. Takže to vzdávám a přikláním se k tomu, že dneska prostě každý druhý test toho ducha nebo slabší // udělá:(.Příznaky PMS a těhotenství jsou dost podobné, takže to taky nelze určit. Počkám si do středy, má přijít MS. Prsa bolí, žaludek se mi už od soboty nezvedl, takže tak no. Akorát si uvědomuju, jak to mimi chci, když to se mnou takhle mává, ačkoliv by to bylo neplánovaně.
V noci se mi ještě zdál sen, že mi doktor řekl, že jsem těhotná ve 3. měsíci. :zed:
Anča

To mi je líto, taky mám mít ve středu MS..moc se na ni těším :zed: A přesně moje slova, ty příznaky, ty šílené příznaky, člověk neví zda je v tom nebo jen přijde MS :nevim: a ten tvůj sen chápu…mě se loni okolo léta zdálo, že jsem byla u věštkyně..řekla mi:letos otěhotníte…no a těhu nejsem :-D to je známka toho, že mi už hrabe, dost silně! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.14 18:58

@Xela to je v pohodě, myslím že tady hrabě skoro nám všem :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.14 18:58

@Xela to je v pohodě, myslím že tady hrabě skoro nám všem :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 19:05
@sabi11 píše:
@Xela to je v pohodě, myslím že tady hrabě skoro nám všem :zed: :mrgreen:
:dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
10.2.14 19:32

Ahoj holky můžu se k vám přidat? :) chtěla bych začít zítra testovat..měla bych být 9DPO tak jsem zvědavá jestli vůbec něco na testu uvidím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 19:38
@Kacka001 píše:
Ahoj holky můžu se k vám přidat? :) chtěla bych začít zítra testovat..měla bych být 9DPO tak jsem zvědavá jestli vůbec něco na testu uvidím.. :think:
:mavam: :mavam: Ahooojky, jen se přidej..budeme rádi za nové těhulínky :srdce: jen být tebou, čekám co nejdéle, at nejsi zklamaná :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí