Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kamila82 tak to jsem rada, cely den to tu zkoumam, uz si pripadam jako blazen ![]()
@Xela píše:
Ha haHele, já se tvářila jak opice, když jsem tohle ráno slyšela
ale jak říkám, zkusím vše..svíčky a stojky po posteli mně už nebaví..chce to změnu:-D
Anonymní P
Tak vy se už snažíte 2 roky?
Jestli si to s někým nepletu
To už bych taky honila psa po vsi, kdyby to mělo pomoct
A tohle se tváří celkem logicky (to prstíkování), i když já si ns to asi vezmu jednorázový rukavice ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní P
Tak vy se už snažíte 2 roky?Jestli si to s někým nepletu
To už bych taky honila psa po vsi, kdyby to mělo pomoct
A tohle se tváří celkem logicky (to prstíkování), i když já si ns to asi vezmu jednorázový rukavice
Tak to jsi mně pobavila, prej rukavice
já se tady v práci valim smíchy
dva roky, ano prosím, je to horor..a za dobu co jsme spolu, těch sedm let jsem HA nebrala, ani kondom-prostě jsme si dávali pozor. Kolikrát si říkám, jak je možné že za sedm let se nic jako těhotenství nestalo…a oba jsme zdravý, až já na štítnou žlázu..ale což, přesně, už přes půl roku zkouším vše možné, doma na mně kouká, jestli si vybral tu pravou
chudák
![]()
Tak to mně položilo-hledám na googlu co vše ovlivňuje neplodnost, a jedním z těch x faktorů je prý sladké! Mně trefí..kdo tohle vymyslel? Můj jídelníček je ze 60procent tvořen sladkým-a to jsem teda štíhlá-si myslím
holky, myslíte že to je pravda?
Omezili jste třeba něco během snažení, jako kávu, horké koupele, bla bla? ![]()
@Xela píše:
Tak to mně položilo-hledám na googlu co vše ovlivňuje neplodnost, a jedním z těch x faktorů je prý sladké! Mně trefí..kdo tohle vymyslel? Můj jídelníček je ze 60procent tvořen sladkým-a to jsem teda štíhlá-si myslímholky, myslíte že to je pravda?
Omezili jste třeba něco během snažení, jako kávu, horké koupele, bla bla?
No já teda v poslední době výrazně omezila alkohol, smažená jídla a horkou vanu jsem si přestala dávat…
@Kamila82 Ou,já horkou vanu miluju, i do sprchy když jdu, pouštim jen teplou..myslíš, že když v práci sedím během dne přes zimní období na topení, že to je taky špatně?
@Xela Netuším, asi záleží, jak dlouha na něm sedíš…
No já práve miluju zalezt si do horké vany s knízkou, ale nekde jsem se zase docetla, ze to není dobre, tak jsem se toho vzdala… ale teda chybí mi to
@Kamila82 Tak v průměru dvě hodiny denně, možná méně..jelikož je mi věčná zima, jsem člověk co miluje teplo. Jo, vana, kniha, víno, úplně vidím sebe
Takže se vzdávám topení ![]()
@Xela píše:
Podotýkám, že moje práce není sedět na kamnech![]()
Anonymní P
Já myslela na vejcích
![]()
@Anonymní píše:
Anonymní P
Já myslela na vejcích![]()
![]()
To jako že jsem slepice??? Tsss ![]()
@Xela Přesně!! Vana, víno, plísňový sýr a kvalitní káva… to je můj život…
Teda ted už snad na nějakou dobu ne ![]()