Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1829
10.2.14 15:48

@Kamila82 tak to jsem rada, cely den to tu zkoumam, uz si pripadam jako blazen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 15:53
@Xela píše:
Ha ha :-D Hele, já se tvářila jak opice, když jsem tohle ráno slyšela :-D ale jak říkám, zkusím vše..svíčky a stojky po posteli mně už nebaví..chce to změnu:-D :pankac:

Anonymní P
Tak vy se už snažíte 2 roky? :nevim: Jestli si to s někým nepletu :palec: To už bych taky honila psa po vsi, kdyby to mělo pomoct :lol: A tohle se tváří celkem logicky (to prstíkování), i když já si ns to asi vezmu jednorázový rukavice :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.14 15:55

Anonymní P
@tvetinka já taky vidím ducha! :palec:

• Citovat
  • Upravit
532
10.2.14 15:58

@tvetinka Chápu, to znám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 16:00
@Anonymní píše:
Anonymní P
Tak vy se už snažíte 2 roky? :nevim: Jestli si to s někým nepletu :palec: To už bych taky honila psa po vsi, kdyby to mělo pomoct :lol: A tohle se tváří celkem logicky (to prstíkování), i když já si ns to asi vezmu jednorázový rukavice :P

Tak to jsi mně pobavila, prej rukavice :-D já se tady v práci valim smíchy :-D dva roky, ano prosím, je to horor..a za dobu co jsme spolu, těch sedm let jsem HA nebrala, ani kondom-prostě jsme si dávali pozor. Kolikrát si říkám, jak je možné že za sedm let se nic jako těhotenství nestalo…a oba jsme zdravý, až já na štítnou žlázu..ale což, přesně, už přes půl roku zkouším vše možné, doma na mně kouká, jestli si vybral tu pravou :-D chudák :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 16:05

Tak to mně položilo-hledám na googlu co vše ovlivňuje neplodnost, a jedním z těch x faktorů je prý sladké! Mně trefí..kdo tohle vymyslel? Můj jídelníček je ze 60procent tvořen sladkým-a to jsem teda štíhlá-si myslím :-D holky, myslíte že to je pravda?
Omezili jste třeba něco během snažení, jako kávu, horké koupele, bla bla? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 16:08
@Xela píše:
Tak to mně položilo-hledám na googlu co vše ovlivňuje neplodnost, a jedním z těch x faktorů je prý sladké! Mně trefí..kdo tohle vymyslel? Můj jídelníček je ze 60procent tvořen sladkým-a to jsem teda štíhlá-si myslím :-D holky, myslíte že to je pravda?
Omezili jste třeba něco během snažení, jako kávu, horké koupele, bla bla? :-D

No já teda v poslední době výrazně omezila alkohol, smažená jídla a horkou vanu jsem si přestala dávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 16:14

@Kamila82 Ou,já horkou vanu miluju, i do sprchy když jdu, pouštim jen teplou..myslíš, že když v práci sedím během dne přes zimní období na topení, že to je taky špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 16:15

Podotýkám, že moje práce není sedět na kamnech :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 16:18

@Xela Netuším, asi záleží, jak dlouha na něm sedíš… :-D No já práve miluju zalezt si do horké vany s knízkou, ale nekde jsem se zase docetla, ze to není dobre, tak jsem se toho vzdala… ale teda chybí mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 16:22

@Kamila82 Tak v průměru dvě hodiny denně, možná méně..jelikož je mi věčná zima, jsem člověk co miluje teplo. Jo, vana, kniha, víno, úplně vidím sebe :-D Takže se vzdávám topení :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 16:30
@Xela píše:
Podotýkám, že moje práce není sedět na kamnech :-D :-D

Anonymní P
Já myslela na vejcích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
191
10.2.14 16:32
@Anonymní píše:
Anonymní P
Já myslela na vejcích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jako že jsem slepice??? Tsss :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 16:33

@Xela Přesně!! Vana, víno, plísňový sýr a kvalitní káva… to je můj život… :-) Teda ted už snad na nějakou dobu ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 16:39

@Kamila82 Uvidíš, jaké budeš mít chutě později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí