Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ale coz o to, já si delala test 8 dni před očekávanou MS a byl Jasne pozitivní. Takze jsi mohla mít treba opožděnou ovu. Preji ti, aby jsi těhu byla, ale je lepší si to nechat ověřit z krve
@Kamila82 jojo nejspíš 9. DPO..trošku se uklidnuju tím že mám ještě čas
uvidím další dny
@Kacka001 No to máš jeste čas, já měla prvního ducha na testu cca 9DPO - 10DPO, ale to tam byl až asi půl hodiny po limitu a byl vidět jen proti světlu ![]()
Ahoj holky,
mohu se přidat mezi vás? Jsem dnes 11 DPO, TT bílý a ráno narůžovělý hlen
MS by měla/neměla dorazit cca 14.února..snažíme se první měsíc, ale i tak jsem nervózní. Všem, které mají pozitivní TT a potvrzené těhu MOC gratuluji a nám, co se snažíme, brzké otěhotnění ![]()
@Kamila82 mně by stačil i takovej proti světlu
dneska jdu koupit nějaký další testy a zítra to zkusim znovu ![]()
@Kacka001 Jinak doporučuji vyzkoušet i jiný než mamatest… ten mi ukazoval ze zacatku nejslabší čarku…
@leva23 píše:
a už mas potvrzeni ultrazvukem? Ja zatím jen z krve.
ani z krve ani z utz, chystám se k doktorovi až v březnu. Už jsem poučená z prvního těhotenství, že neni kam spěchat
MS stále mešká, test byl pozitivní, tak už jen počkat, zda překlenem 1.trimestr ![]()
Hola holá, teda vás tady je ![]()
Já čekám MS zítra, podle svých záznamů, ale zatím mi nic není..ani tak a ani tak ![]()
Všem tady přeju klidné těhu a nám co nejsme, tak pevné nervy do dalšího testování
jednou to sakra musí přijít! ![]()
Tak holky..začínám být napjatá!!!
od včera od večera mám tlak v podbřišku, ráno mi bt klesla, pokud zítra vzroste, tak dnes určitě začalo probíhat uhnizdovani!!!
![]()
@Xela tak koukej hned zítra napsat jak to vypadá, já tomu stále věřím ![]()