Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kacka001 to já taky
ty jo ale místo menstruace mám pořád vodnatý výtok chvílema bílý.
@brculka mám to stejně, furt si přijdu taková vlhká, intimka to jistí ![]()
@Anonymní píše:
@brculka mám to stejně, furt si přijdu taková vlhká, intimka to jistí
no přesně a s prsou vymáčknu bílou tekutinu
No on je to test s citlivostí 20 ( desítkové mě už po mém testovacím šílenství minulého týdne došli
) takže myslíte že za dva dny mám zkusit znovu? už mě 4 dny mešká MS tak nevím jestli by ta čárka neměla být už třeba silnější, ale jinak je to nejviditelnější duch ze všech duchů co sem za posledních pár testů měla
![]()
@brculka No tak to určitě dobře dopadne!
já bych se bála že mi s tímhle výtokem přijde ms
mám to tak vždycky..ale tím teda nechci strašit ![]()
@brculka tu bílou tekutinu z prsou mám taky, někdy to nemusím ani nějak mačkat stačí mírně zmáčknout a úplně to vystříkne ![]()
@Anonymní píše:
No on je to test s citlivostí 20 ( desítkové mě už po mém testovacím šílenství minulého týdne došli) takže myslíte že za dva dny mám zkusit znovu? už mě 4 dny mešká MS tak nevím jestli by ta čárka neměla být už třeba silnější, ale jinak je to nejviditelnější duch ze všech duchů co sem za posledních pár testů měla
![]()
každému to sílí jinak
@Kacka001 já to právě takto nemám nikdy většinou přijde rovnou ms
Tak mačkat prsa jsem nezkoušela
, ale co jsem přestala kojit tak tam ještě nedavno něco bylo, tak by mě to ani nepřekvapilo
. U kluka mi začlo férově téct mlezivo kolem 5.měsíce ![]()
@Anonymní píše:
Tak mačkat prsa jsem nezkoušela, ale co jsem přestala kojit tak tam ještě nedavno něco bylo, tak by mě to ani nepřekvapilo
. U kluka mi začlo férově téct mlezivo kolem 5.měsíce
když já nekojila už 10 let
@brculka píše:
když já nekojila už 10 let
to už je fest dlouho aby tam něco zbylo
já skončila před půl rokem
@brculka Tak pokud jsi to takhle neměla tak to snad bude dobrý a dopadne to ![]()
Ahoj, tak ja mam na testu dusika v limitu a po limitu slabou carku, myslite ze tomu mam verit? ani zadny těhu priznaky nemam ![]()
@tvetinka věřila bych
za 2 dny bych zopakovala, příhoď foto
příznaky byt nemusí, tim se neřiď ![]()
původní ![]()
Holky nestalo se vám některý, že jste na klasickym prožkovým testu měli bílo a na digi pozitivní? ![]()