Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
12.2.14 15:29

@leva23 To nemusí být nic videt, mě si doktorka pozvala až na 7. týden, aby bylo něco vidět… I na webovkach doktorky jsem se docetla, ze se objednava na 2 - 3 týdny po zmeškané menstuaci, aby bylo na ultrazvuku něco vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.2.14 16:32
@Veverka27 píše:
Ahojky holky jestli vás to zajímá..Včera jsem byla na vyšetření a jsme v 5 týdnu :)..Vám všem gratuluju co maj dušíka a těm ostatním držím palčeky… :kytka:.

a bylo to už na ultrazvuku vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.2.14 16:34
@Kamila82 píše:
@leva23 To nemusí být nic videt, mě si doktorka pozvala až na 7. týden, aby bylo něco vidět… I na webovkach doktorky jsem se docetla, ze se objednava na 2 - 3 týdny po zmeškané menstuaci, aby bylo na ultrazvuku něco vidět…

no mě zas dneska řekla, ze jestli to nebude vidět příští týden, tak mě posle ihned do špitálu, ze teď už by něco vidět musela, alespon váček, tak už vážně Nevim, co si myslet. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.2.14 16:39

@leva23 Tak to může být za týden úplně jinak, neboj… přeji pevné nervy a co nejvic klidu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.2.14 16:39

Holky, všem strašně moc gratuluji k těhotenství, je to krása to tady číst, komu se to povedlo..a přeji at jste zdravé a je vše v naprostém pořádku :kytka: :kytka:
Jinak děkuji, že se mnou soucítíte a ted ani nevim kdo mi psal ten aulin, ale ten mi také nepomáhá…jsem divný případ..holky, mějte se, já už tady nemám co dělat :( :( :( :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
12.2.14 17:12

@Maciina Děkuju snad to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
12.2.14 17:13

@Veverka27 Gratulace! :kytka: tak at je všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.14 17:22

Anonymka č.2

Tak dneska jsem ráno testovala, a přijde mě že ten duch sílí, opět 20mIu testy, pro srovnání sem tam dala i ten včerejší proužek ale z nějakého záhadného důvodu mě přijde že trochu vybledl :nevim: tak co myslíte? ten spodní je z dnešního rána a vrchní ze včerejška

• Citovat
  • Upravit
742
12.2.14 18:12

Ahoj. Můžu se vetřít :mrgreen:.Prosím o radu…co myslíte který z těchto testů mám brát jako pozitivní? Abych věděla kdy tedy proběhla ovulace. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
12.2.14 18:16
@dygyna píše:
Ahoj. Můžu se vetřít :mrgreen:.Prosím o radu…co myslíte který z těchto testů mám brát jako pozitivní? Abych věděla kdy tedy proběhla ovulace. Děkuji.

Jejda velká omluva, netuším jak ale dala jsem to do špatné diskuse…Pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.2.14 18:57

@dygyna brala bych jako pozitivní ten 3-tí od spodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
12.2.14 18:58
@Anonymní píše:
Tak dneska jsem ráno testovala, a přijde mě že ten duch sílí, opět 20mIu testy, pro srovnání sem tam dala i ten včerejší proužek ale z nějakého záhadného důvodu mě přijde že trochu vybledl :nevim: tak co myslíte? ten spodní je z dnešního rána a vrchní ze včerejška

já nic nevidím..možná když se budu hodně snažit, tak na tom spodním snad něco, ale spíš nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.14 19:04

Ahoj holky, kdy byste testovaly? Ovulka 28 DC a dnes je to 8 DPO. Vim, ze je ted jeste brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.14 19:20

původní anonymka :-)

@Anonymní píše:

na té druhé ducha vidím, sice hodně slabonkýho, ale vidím :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.14 19:23

původní anonymka :-)

@leva23 píše:
no mě zas dneska řekla, ze jestli to nebude vidět příští týden, tak mě posle ihned do špitálu, ze teď už by něco vidět musela, alespon váček, tak už vážně Nevim, co si myslet. :(

příští týden tutově vidět bude, podle mě tě zbytečně straší. Moje mamina byla 2× mimoděložně těhotná a pokaždý bolesti jako prase. Tohle říká každý doktor, když tam jsi prostě brzy. Nenervuj se, třeba byla ovulace později a tím pádem je prcek mladší. Předloni touhle dobou jsem měla stejný nervy, takže ti fakt rozumím. Bude to dobré :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex