Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@leva23 To nemusí být nic videt, mě si doktorka pozvala až na 7. týden, aby bylo něco vidět… I na webovkach doktorky jsem se docetla, ze se objednava na 2 - 3 týdny po zmeškané menstuaci, aby bylo na ultrazvuku něco vidět…
@Veverka27 píše:
Ahojky holky jestli vás to zajímá..Včera jsem byla na vyšetření a jsme v 5 týdnu..Vám všem gratuluju co maj dušíka a těm ostatním držím palčeky…
.
a bylo to už na ultrazvuku vidět?
@Kamila82 píše:
@leva23 To nemusí být nic videt, mě si doktorka pozvala až na 7. týden, aby bylo něco vidět… I na webovkach doktorky jsem se docetla, ze se objednava na 2 - 3 týdny po zmeškané menstuaci, aby bylo na ultrazvuku něco vidět…
no mě zas dneska řekla, ze jestli to nebude vidět příští týden, tak mě posle ihned do špitálu, ze teď už by něco vidět musela, alespon váček, tak už vážně Nevim, co si myslet. ![]()
@leva23 Tak to může být za týden úplně jinak, neboj… přeji pevné nervy a co nejvic klidu… ![]()
Holky, všem strašně moc gratuluji k těhotenství, je to krása to tady číst, komu se to povedlo..a přeji at jste zdravé a je vše v naprostém pořádku
![]()
Jinak děkuji, že se mnou soucítíte a ted ani nevim kdo mi psal ten aulin, ale ten mi také nepomáhá…jsem divný případ..holky, mějte se, já už tady nemám co dělat
![]()
Tak dneska jsem ráno testovala, a přijde mě že ten duch sílí, opět 20mIu testy, pro srovnání sem tam dala i ten včerejší proužek ale z nějakého záhadného důvodu mě přijde že trochu vybledl
tak co myslíte? ten spodní je z dnešního rána a vrchní ze včerejška
Ahoj. Můžu se vetřít
.Prosím o radu…co myslíte který z těchto testů mám brát jako pozitivní? Abych věděla kdy tedy proběhla ovulace. Děkuji.
@dygyna píše:
Ahoj. Můžu se vetřít.Prosím o radu…co myslíte který z těchto testů mám brát jako pozitivní? Abych věděla kdy tedy proběhla ovulace. Děkuji.
Jejda velká omluva, netuším jak ale dala jsem to do špatné diskuse…Pardon
@Anonymní píše:
Tak dneska jsem ráno testovala, a přijde mě že ten duch sílí, opět 20mIu testy, pro srovnání sem tam dala i ten včerejší proužek ale z nějakého záhadného důvodu mě přijde že trochu vybledltak co myslíte? ten spodní je z dnešního rána a vrchní ze včerejška
já nic nevidím..možná když se budu hodně snažit, tak na tom spodním snad něco, ale spíš nic ![]()
Ahoj holky, kdy byste testovaly? Ovulka 28 DC a dnes je to 8 DPO. Vim, ze je ted jeste brzy.
@Anonymní píše:
Tak dneska jsem ráno testovala, a přijde mě že ten duch sílí, opět 20mIu testy, pro srovnání sem tam dala i ten včerejší proužek ale z nějakého záhadného důvodu mě přijde že trochu vybledltak co myslíte? ten spodní je z dnešního rána a vrchní ze včerejška
na té druhé ducha vidím, sice hodně slabonkýho, ale vidím ![]()
@leva23 píše:
no mě zas dneska řekla, ze jestli to nebude vidět příští týden, tak mě posle ihned do špitálu, ze teď už by něco vidět musela, alespon váček, tak už vážně Nevim, co si myslet.
příští týden tutově vidět bude, podle mě tě zbytečně straší. Moje mamina byla 2× mimoděložně těhotná a pokaždý bolesti jako prase. Tohle říká každý doktor, když tam jsi prostě brzy. Nenervuj se, třeba byla ovulace později a tím pádem je prcek mladší. Předloni touhle dobou jsem měla stejný nervy, takže ti fakt rozumím. Bude to dobré
![]()